Отношението ми с фонтана е, че го ремонтирах!

Румен Петков определи като лъжи и неверни клюки американските грами
Обновена: 18 май 2011 10:35 | 18 май 2011 10:34,
107
Отношението ми с фонтана е, че го ремонтирах!
Румен Петков отхвърли обвиненията. Снимка: БСП

„Смаян съм, че посланик може да пише откровени лъжи и неверни клюки и на тази база американското правителство да формира своята позиция и отношенията си с една страна“.

Така червеният депутат и бивш вътрешен министър Румен Петков коментира пред TV7 изтеклите чрез WikiLeaks и сайта bivol.bg секретни американски грами, в които се засяга неговото име.

Той е обрисуван от бившия посланик на САЩ в България Джон Байърли като "здраво работещ и здраво пиещ" човек.

Петков опроверга и твърденията на Байърли, че е уринирал във фонтан в Плевен, за което е и бил арестуван.

„Единственото ми отношение с фонтаните в Плевен се състои в това да изремонтирам каскадата и да направя фонтана на гарата“, подчерта Румен Петков, който е и бивш кмет на града.

„Дълбоко смутен съм, че един посланик може да падне до нивото на треторазряден доносник и да се занимава с клюки и интриги“, коментира още по отношение на написаното в американските грами.

Още по темата

   
Петков определи като абсурд твърденията, че е обяснявал пред американската страна неуспехите в борбата с организираната престъпност с бездействие на прокуратурата.

Депутатът не пропусна отново да нападне сегашния американски посланик Джеймс Уорлик.

Бившият вътрешен министър го обвини, че се намесва в редица вътрешни въпроси. „Не мисля, че който и да е посланик има право да диктува на България какво да прави, особено в ключов сектор като енергетиката“, подчерта още Петков.

"Както аз казвам, че никога не съм уринирал във фонтан, така и той да каже, че не е употребявал наркотици", призова Румен Петков американския посланик Джеймс Уорлик.

По думите му САЩ са си прибрали Уорлик, за да му "набият обръчите".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Skriite go toia Alkoholarov veche,cial narod se smee s nego.Stanishev i toi e sushtata marda,hora negodni za nishto.Samo gi razmotavat pred naroda tu edinia,tu drugia.Stiga s tozi skapan teatur.
100
0
 
2
 
! Отговори
Плевен преди 12 години
Хеѝ! Бе то имало още пиклювци и негови фенове,щом гласуват надолу с палеца!!!А бе "другарки" и "другари",Вие ли го водихте мъртво пиян из Плевен?Аз съм виждал, как е попикан и как го влачат...Този смрад,вместо да отиде и да се гръмне-Претендира за още власт!Румбата си е нагъл нахал още от учиническите си години/и тогава си бе пикльо/ "тревожност" води си го у вас,обаче се подсигури с панперси,така ще си по-спокоен,че няма да ти пикае в мивката!!!!!!!!
99
0
 
1
 
! Отговори
тревожност преди 12 години
СЯНКА, КАТО ИЗТРЕЗНЕЕШ И ПОЧНЕШ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО И СВЪРЗАНО, КАЖИ КЪДЕ СТЯГА ЧЕПИКА,ЧЕ ОТ ПЛЮВАЧИ И ПРОСТИ ПРОСТАЦИ ВЪВ ФОРУМА АМАН.А ТЕЗИ ОТ ПСИХИАТРИИТЕ - БАЯ НАРОД СТЕ ПУСНАЛИ И МАЙ НЕ СИ ПИЯТ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА.НАЛИ ЗНАЕТЕ НАПРОЛЕТ ПСИХАРИТЕ СЕ АКТИВИРАТ И КЛИНИЧНИТЕ СЛУЧАИ СЕ УВЕЛИЧАВАТ И УСЛОЖНЯВАТ.ЩЕ СТАНЕ БЕЛЯ.КРАЧКАТА ОТ ВЕРБАЛНАТА ДО ФИЗИЧЕСКАТА АГРЕСИЯ Е ТОЛКОВА МАЛКА.НЯКОЛКО УБИЙСТВА СТАНАХА НАПОСЛЕДЪК,А ФОРУМИТЕ СА ИНДИКАТОРИ ЗА ПСИХИЧНОТО СЪСТОЯНИЕ НА НАЦИЯТА.ПОЛОЖЕНИЕТО Е ЗЛЕ.
98
0
 
3
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
a sintetikata s galevite kade propusnaha amerikancite?
97
2
 
7
 
! Отговори
електорална единица преди 12 години
И каква стана тя американците резнаха румбата като свински мъда.И човека се пропи и започна да пикае във фонтаните.А целта била друга ама ние не сме разбрали,а то било с цел дезинфекция и хлориране.
96
1
 
10
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Прав е човека. Прочиствал е фонтана с пикочна киселина.
95
2
 
8
 
! Отговори
СЯНКА преди 12 години
КОЛКО Е НАГЪЛ,ЧЕ ПИКАЛ ДА,ЧЕ Е ПИЕЩ,А НЕГОВИЯ ВРАТ ИМА СНИМКИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НА КМЕТУВАНЕ И ЦАРУВАНЕ Е БИЛ С КОРСЕТ НА ШИЯ,СРЕЩИ С МАФЬОТИ И СТАБИЛНИ ВРЪЗИ С ТЯХ КАТО МИНИСТЪР УПОТРЕБЯВА ЖАРГОНИ,ЯВНО ЗА НЕГО МУЕВИЧ И КУЕВИЧ НИЩО НЕ ВАЖНО,ОТ ЧАШКА ПИЕНЕ.МОЗЪКА МУ СТИГА ,А КОЙ ГО ТЪРПИ НА ОБЩАТА ХРАНИЛКА НА НАРОДА.НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ,В ЯДРОТО НА ПЪРВАНОВ ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ Е,В КАКВО ДА ВЯРВАМЕ В ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД.
94
1
 
8
 
! Отговори
100гр.под индиго преди 12 години
Мъка,мъка..а..аа неможе румбата да отиде да си нагледа имотите в Америка.А милионите с който са направени са изкарани с къртовски труд и пот на чело.Той за отва се е и пропил човечеца.
93
1
 
8
 
! Отговори
Цървуля преди 12 години
Румен лъже като дърт ***.Че пика във фонтана на каскадата е ясно да не се прави на ударен.И никаква каскада не е ремонтирал.За фонтана в градинката пред гарата не съм сигурен затова му признавам че го е ремонтирал
92
3
 
13
 
! Отговори
Заплков преди 12 години
""Както аз казвам, че никога не съм уринирал във фонтан, така и той да каже..."Същият този се кълнеше, че не носи никога бели чорапи, пък после го издебнаха в Парламента точно с такива :))) Е как може да се вярва на перманентен лъжец? Та на него всичко което казва му е лъжа...
91
2
 
10
 
! Отговори
наглец преди 12 години
По големи наглеци и лъжци от комунистите - НЯМА. За румен е ясно... но ще Ви прпипомня и за другия купонджия- др. Г. Димитров. Дава изявления - пр. на 20.11.1947 г. да не се плашат хората че нищо няма да се национализира и на 21.11.1947г. започва национализацията. И Горби - казва че на всичко е спокойно - а то Чернобил ръси радиоактивност и ние маршируваме с песен... "Пред нас са блеснали житаата окъпани от топъл дъжд... и ний вървим вървим нататък и няма край и няма край нашир и длъж."
90
2
 
18
 
! Отговори
Плевен преди 12 години
Истината за пикаенето дори бе излъчено и по местната тв-кабеларка,но наглия Руменчо не си спомня...не помни колко пъти са го виждали и с попикани крачоли.Не е тайна за целият град и от къде му идват парите!Местната мафия работи за него и бе закриляна дори от бившия директор на РДВР Плевен-Илия Илиев.Октопода има много пипала,но няма излишно да му вдига ципа на панталона!Срам и позор,но този алкохолик не испитва срам...просто си е нагъл...))))
89
1
 
18
 
! Отговори
Доган преди 12 години
Какво Румба, лошите америкоси не те пускат до имота във Флорида ...тц тц тц тц
88
2
 
11
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
я пикаещият във фонтан да каже че като вземе да пие не му слагат престилка за да не се оповръща ...лошо и много пие и е бандюга румбата!
87
2
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Не му се смейте на човека....може пък да има чудодейна урина :)))) да запушва фуги, да цигли мозайка....
86
3
 
19
 
! Отговори
Владо преди 12 години
Срещу думата "***" в тълковния речник стои снимка на Румбата.
85
2
 
15
 
! Отговори
Кежо преди 12 години
"здраво работещ и здраво пикаещ" - ха-ха-ха!
84
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гугъл показва 145 000 резултата по зададени ключови думи "петков" и "фонтан".
83
2
 
19
 
! Отговори
son преди 12 години
Цял Плевен знае къде пикае тоя ***. Тои е бил толкова пиян че не помни. Мишок
82
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Румен Петков - онанист номер 1 на Републиката!!!