Борисов уволнява и зам.-министър на земеделието

Отстранената шефка на НОИ била партийно назначение
Обновена: 19 май 2011 09:19 | 19 май 2011 09:12,
204
Борисов уволнява и зам.-министър на земеделието
Бойко Борисов. Снимка: Архив Булфото

Чистката в правителството на ГЕРБ продължава. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов пред Нова телевизия.

"Мисля, че ще сменя един зам.-министър в земеделието. Министърът на този етап се справя добре", заяви той.

И допълни, че "всичко, което трябва да подобри работата на кабинета, ще бъде правено, когато е необходимо и когато преценя, че имам по-добър кандидат за дадения пост".
 
Според Борисов е почтено министър Александър Цветков да си подаде оставката, след като премиерът е счел, че има по-добър кандидат за транспортното министерство.

За него Ивайло Московки, който ще заеме мястото на Цветков, е по-добър за този пост.

За смяната на зам.-министъра на икономиката Марий Косев Борисов каза, че за две години е възложил да се направи реформа в енергийния сектор. Но към днешна дата абсолютно нищо не било променено в сферата на преструктурирането и реформите в енергетиката. „На мен не ми трябват зам.-министри, които като ги търся, по една седмица ги няма”, заяви Борисов.

Още по темата

„Мен ми трябват работещи мотори, които да правят реформи, да контролират проектите”, каза още Борисов.

По думите му важна причина Косев да бъде сменен е и Законът за възобновяемите източници, който е минал през Министерския съвет и е внесен в Народното събрание.

„Следващия управител на НОИ ще излъчи парламентът по предложение на парламентарната група на ГЕРБ”, каза Борисов.

„Не е вярно, че промените се правят заради конкретен човек”, заяви той и добави, че самата Митрева явно е забравила, че е била партийно назначение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
0
 
17
 
! Отговори
до коментар №203 преди 12 години
сагласен съм с тебе.....напълносамо да добавя - И МНОГО ***.......но си въобрази - че е ВЕЛИК.......даказателство, че......ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ в гората.........има БЪЛГАРИ опитващи се да преживеят с 136лв. на месец/работили 40+години/........но ПРОСТИЯ това не го интересува..........ТОЙ/б.б./ гледа КАК и с КАКВО да си направи МАГИСТРАЛИТЕ...........
202
0
 
21
 
! Отговори
боко преди 12 години
Най некадърния и нагъл премиер. Срам ме е от него.
201
1
 
17
 
! Отговори
Тошко преди 12 години
цитат....Мен ми трябват работещи мотори, които да правят реформи, да контролират проектите, каза още Борисов. Ами защо бе Бойко не отидеш на някоя от новопостроените магистрали да си намериш там "ръководни" кадри - ако не ме лъже спомена ти е в "принципе"....а и за това много-много акъл не се иска - така, че покриваш изискванията.....лошото в случая е, че НАРОДА страда от "простотията" но - на теб нали не ти пука за НАРОДА......така, че дерзай
200
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка 11 класСпи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб!Добре си ти. От там не виждаш... съдбата на достойния ни род.Не виждаш майките, които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи. Край просяка минава Беемве.На пътя към Европа се продават в ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват, стаена скръб в очите им гори....Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст.Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.
199
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най харесвания политик е Борисов.Симпатизанти 164 107 само в бука, а в България на есен ще разберете.
198
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
" Доста е нелепо да се говори, че в ГЕРБ има кой знае какви експерти, а да не говорим, че подготвени политици съвсем няма има просто безгласни партийни шушумиги. Този кадрови кадрил отново показва, че управляващите нямат никакъв кадрови потенциал. Треторазрядни фигури, като експертен и политически капацитет, се сменят от себеподобни. "
197
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хляб и зрелища !никои не коментира ниските доходи и високите цени на газ ,бензин , ток , храни и тн...ако ние не покажем че сме поумнели , те винаги ще ни броят за *** електорално стадо
196
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОРИСОВ Е КРАДЕЦ
195
7
 
37
 
! Отговори
ИЛИЯН преди 12 години
ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА УВОЛНИ БОЙКО БОРИСОВ
194
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Незнам кое е по -вярно : ние ли се излъгахме в Бойко Борисов или той излъга нас?!
193
1
 
14
 
! Отговори
Шопски преди 12 години
Да ама той ти е любимия ,па е и добър!
192
1
 
21
 
! Отговори
стоян преди 12 години
цена на барел петрол през2008г.115 долара,цена на бензин 95-1.78лв. при тиквата цена на барел,под 100 долара,цена на бензин95- 2,45лв. за литър, не ннееееее,не съм гласувал за БСП от 1986год. просто ИЗВОД,а в библията пише-по делата ще ги познаете.
191
16
 
15
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Нека се опитам да ви кажа каква според мен е истината: Виждам, много го плюете Бойко, аз също не съм в някакъв възторг от него, но истината е, че се опитва нещо да прави. Я, си спомнете при предишните управления имаше ли някакви движения въобще? Правеше ли се нещо? И, там имаше некадърници, но не ги махаха, ами ги потулваха, да не им лъсва резила. И, за пред хората уж всичко си беше наред, пък нищо не се правеше...
190
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пътят е един -----БОЙКО БОРИСОВ
189
1
 
41
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
В земеделското министерство или ще сложа още един зам.- министър, или ще освободя един...))))))))))))..................Глей сега , компир..Да не се мъчиш, предлагам да фърлиш боб или на мачлето - ако паднете- махаш един , ако спичелите- слагаш още един, или да ти гледат на кафе ..Може и Цветито да поканиш- ако дойде- слагаш , ако не - махаш ,или ако златев не ти се обади 2 дена- махаш, ако те викне- на голф- слагаш..)Изобщо, не се мъчи да мислиш.Я виж как е плана на хеликоптера тези дни - къде ще фърчиш...))))
188
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
poday si ostavkata ti
187
2
 
21
 
! Отговори
,,Lari,, преди 12 години
SIGURNO DQNKOV SE SPRAVQ OTLI4NO.MINIMALNATA 120 EURO.KAK MISLITE PO NESHTATA.NE 20O OOO XILQDI ,AMI OSHTE TOLKOVA SHTE SE SPASIME OT MIZERIQTA.NEKADARNIZI.
186
0
 
39
 
! Отговори
СПИРО преди 12 години
Болен е човекът.България се управлява от изкукуригали от ДС бивши и настоящи ченгета.Затова сме и на този хал-във всяка институция или изкукуригали пенсионирани другари,или наркоманизираните им внуци с "купени" дипломи.Мъчно ми е за хилядите висшисти,които са изчели томове академична литература,явявайки се по три пъти на изпит.За съжаление,същите пълнят борсите.Няма да се оправи България ДОКАТО НЕ се отвори Белене!
185
1
 
18
 
! Отговори
az преди 12 години
най-добре да е костов и да се връща в лесото ако и от там не го изгонят този несъстоятелник
184
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 182станишев 4 години също се учеше и нищо не научи.