Борисов уволнява и зам.-министър на земеделието

Отстранената шефка на НОИ била партийно назначение
Обновена: 19 май 2011 09:19 | 19 май 2011 09:12,
204
Борисов уволнява и зам.-министър на земеделието
Бойко Борисов. Снимка: Архив Булфото

Чистката в правителството на ГЕРБ продължава. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов пред Нова телевизия.

"Мисля, че ще сменя един зам.-министър в земеделието. Министърът на този етап се справя добре", заяви той.

И допълни, че "всичко, което трябва да подобри работата на кабинета, ще бъде правено, когато е необходимо и когато преценя, че имам по-добър кандидат за дадения пост".
 
Според Борисов е почтено министър Александър Цветков да си подаде оставката, след като премиерът е счел, че има по-добър кандидат за транспортното министерство.

За него Ивайло Московки, който ще заеме мястото на Цветков, е по-добър за този пост.

За смяната на зам.-министъра на икономиката Марий Косев Борисов каза, че за две години е възложил да се направи реформа в енергийния сектор. Но към днешна дата абсолютно нищо не било променено в сферата на преструктурирането и реформите в енергетиката. „На мен не ми трябват зам.-министри, които като ги търся, по една седмица ги няма”, заяви Борисов.

Още по темата

„Мен ми трябват работещи мотори, които да правят реформи, да контролират проектите”, каза още Борисов.

По думите му важна причина Косев да бъде сменен е и Законът за възобновяемите източници, който е минал през Министерския съвет и е внесен в Народното събрание.

„Следващия управител на НОИ ще излъчи парламентът по предложение на парламентарната група на ГЕРБ”, каза Борисов.

„Не е вярно, че промените се правят заради конкретен човек”, заяви той и добави, че самата Митрева явно е забравила, че е била партийно назначение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А шефа на НАП кога ще го махат! И той не е изпълнил плана:) Тойобаче е нужен за тъщата на Цвъцко пък!:) Ще чакаме:)
122
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** та му лесно. Опоскаха 4 милиарда от държавния резерв и закъсаха. Сега ще опоскат и НОИ, както опоскаха и Здравната каса. След тези крадци и трева няма да никне в България. Да му мисли тъпия народ дето ги избра!
121
9
 
18
 
! Отговори
САМО ТАКА ,БОЙЧЕ... преди 12 години
....РАЗБЪРКВАНЕ НА ТОРБАТА С "ЧЕРВЕНИТЕ ГЯВОЛЕТА"----ЗАМЕНИ , УВОЛНЕНИЯ И ШАШ...ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!ИНАЧЕ , ЧЕРВЕНИТЕ *** .....ПОЧВАТ ДА МИСЛЯТ САМО ЗА "КОНСПИРАЦИЙКИ" И САБОТАЖИ .....!!!!!ТО ИМ Е В КРЪВЧИЦАТА....КОМУНИСТИЧЕСКА!РАЗБЪРКВАНЕ , ....МУ Е МАЙКАТА....И ЧИСТЕНЕ НА "ЧЕРВЕНИЯ ***"!!!!!
120
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мале как ли го е боляло Боцето, като е видяло да изпращат уволнената от него партийка по този начин?Сигурно е кръцнало няколко лентички за да се успокои.
119
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бегайте по кръстовищата! Конкурсите започнаха:)
118
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе май за всеки гербер е чест Тиквата да му се изс*ре в устата и ще вика после радостно Браво Бойко !
117
5
 
19
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 12 години
А Н К Е Т Ъ:ИМЪ ЛИ ПО-ПРОЗДА КРАТУНА *** МОЙТЪ!"+" НЯМА, МОЪТА Е НАЙ-ПРОЗДАТА КРАТУНА, СИРЕЧ МУТРЕНСКА"-" ИМА И ПО-ПРОЗДИ КРАТУНИ, НО МОЙТА Е НАЙ ПРАЗДНА
116
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТУК Е ПЪЛНО С КОМУНИСТИ... ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРИ, МОЖЕ И ДА ДОИДЕТЕ НА ВЛАСТ СЛЕД 100 ГОДИНИ СЛЕД КАТО ПРЕИМЕНУВАТЕ УТОПИЧНАТА СИ ПАРТИЯ ...ИЛИ СЕ РОДИ НЯКОЙ НОВ МАРКС,ЕНГЕЛС,ЛЕНИН...
115
2
 
19
 
! Отговори
мафия преди 12 години
Който и да уволни все там ...друг ще назначи и той да прави пачки...де не заблуждават хората..21г. лъжи и кражби,сега се очертават още 2 г..всички правителства до сега мислят е един и същи начин....гадове крадливи.
114
2
 
18
 
! Отговори
Бай Григор преди 12 години
Уффф , внимавайте с новите кадри ! Отново ми се виждат с жълто около устата ?!?! Да не отчитаме пак грешки след 6 месеца?
113
6
 
17
 
! Отговори
Иван преди 12 години
до 99-а бе тиквена кратуно-честата смяна на министри-това значи динамика в развитието на процесите, а някой кривне-смяна-*** с тъпанара ти
112
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе нали това управление било най-доброто от 1989-та насам ? Тогава защо толкова голямо текучество има по министерствата и толкова много смени на министри ?
111
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега чакам и Боцко да го изпратят като Митрева! Той със сълзи на очите и под аплодисменти! Ех мечти! За него май оставата камъните и псувните!
110
2
 
19
 
! Отговори
КауБойко преди 12 години
Ааа на Найденов му е сигурно мястото. Той топка не рита, но за това пък ходи на лов
109
1
 
19
 
! Отговори
Виктор преди 12 години
Цялото зем.министерство уволни защото са некадърни и корумпирани и навързани състуденти и от аферата на ирландското месо
108
7
 
18
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 12 години
Видиш ли го ,че пише тук само с големи букви,значи е дърт и надъхан ***. С две думуи " не човек а желязо......... " Само министър Дянков ,ще ви вкара вас в пътя.
107
4
 
18
 
! Отговори
Chico преди 12 години
До 101/анонимен-Нещо си скаран с математиката-че то ако ги преброиш при гербавите ви освен комунисти и милиционери други има ли? Дори Станишев и Доган никога не са били комунисти и милиционери-това е факт.
106
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този ми прилича на Ранърса:)))
105
4
 
23
 
! Отговори
атомен физик преди 12 години
Вече няма кой да се хване на хитрия номер - видите ли уволнявам...
104
17
 
23
 
! Отговори
Генади преди 12 години
БМ-13, можещите и знаещите ги видяхме за 65 години до къде ни докараха, до последно място в Европане е достатъчно да си можещ и знаещ, трябва работа реална да се вършиБойко точно затова ми харесва, защото е трудолюбив и върши работа, не чака друг да му я свърши, като досегашните дето чакаха комунизЪма да дойде, после чакаха 800 дни да минат и все не му беше дошло времето...