Върволица от кметове при Борисов

Премиерът не се вълнувал от "провалената опозиция"
Обновена: 19 май 2011 15:11 | 19 май 2011 14:32,
171
Върволица от кметове при Борисов
Бойко Борисов. Снимка: Архив Булфото

Над 15 кметове са минали през кабинета на министър-председателя тази сутрин. За невиждания наплив от градоначалници, желаещи да се видят с него, се похвали самият Бойко Борисов.

Причина за това е, че през 1999-2000 г. правителството на ОДС е направило „абсолютно неиздържан икономически проект за сметището в Кочериново, който наред с всичко друго бил и незаконно издаден".

Може да попитате г-н Паскалев, кмета на Благоевград, че е поставяно като тема пред няколко правителства и всички са им казали да се махат. Защото не им се занимава с подобна дейност. Освен това – сдружението на общините за сметището се управлявало от кмет, който е махнат от длъжност. Разбирате за какви парадокси става дума, точно тези хора ще ме карат да отида да си загубя времето да се упражняват с приказки... каза още министър-председателят.

Той съобщи още, че до края на деня ще стане ясно дали ще бъде сменен зам.-министър на земеделието.

„Правя една проверка за 300 декара – дали са преотредени от обработваема земеделска земя за фотоволтаици. Ако е така, в рамките на деня ще поискаме оставка”, каза Борисов.

Той не конкретизира дали зам.-министърът ще бъде Светлана Боянова.

Още по темата

На въпрос дали има сътресения в държавата, за да се налагат такива промени, той каза: „Аз мисля, че за една държава и за едно управление, колкото повече хора работят и по-активно, толкова по-добре”.

„Считате ли, че ме интересува какво мисли провалената опозиция, заради която всеки ден обикалям проекти, които са провалени”, продължи в типичен стил тирадата си Борисов.

На въпрос дали заместник-министърът на енергетиката Марий Косев е сменен заради Закона за ВЕИ, Борисов отговори: „И заради това”.

Министър-председателят не пожела да съобщи кои са кандидатурите за управител на НОИ, а на въпрос какво ще се прави с бюджета, след като не са събрани една четвърт от данъците и средства от осигуровките, премиерът каза, че "от 28 дирекции, 24 се управляват от хора, които искат да се провалим".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
5
 
! Отговори
от 15 преди 12 години
До 21Де да бяхме като Гърция :D
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
17 - Ти примера разбрал ли си за ккаво е:))) За ПАДЕНИЕТО мой човек! ПАДЕНИЕТО като глагол и като израз на главозамайването:)
18
10
 
0
 
! Отговори
До 15 преди 12 години
И каква е ситуацията в България ?А защо не погледнеш какво стана в Гърция,Румъния...... да изброявам ли още.Или за това не ти изнася да говориш.
17
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Аз ще гласувам за АТАКА единствената партия в България която не е била на власт и не крала народа..."Само шут като Сидеров ни трябва, след тази трагикомедия на ГЕРБ! Съвсем ще се разпадне дъравата.
16
18
 
9
 
! Отговори
SAMO GERB преди 12 години
ПОДКРЕПЯМ БЕЗРЕЗЕРВНО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВЯТ.20 ГОДИНИ ХАOС, КРАЖБИ, ДАЛАВЕРИ И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА БЛАГОДАРЕНИЕ НА БСП, НДСВ, СДС И ДПС.НЕ ИСКАМ ТЕЗИ ГОДИНИ ДА СЕ ВРЪЩАТ ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА ГЕРБ.
15
2
 
10
 
! Отговори
Jordan преди 12 години
нали знаете лафа:на калпава ракета - космосът й е крив...има и друг вариант на същия лаф - ама е нецензурен ....
14
15
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 12 години
И като даваш за пример Костов били ми казал, какво остави Костов след него.Правителството на Б.Б. си остава за съжаление единственото от 20 години което работи и на което му пука какво става със започнатите проекти.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Конкрачулейшън" ХАУС,поздрави от Винету
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 12 Е защо не поема отговорноста за ситуацията в България и не си е подал още оставката ?
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко вече воюва с всички! Дори с пеленачетата! И те му идват в повече! Ако можеше да избие и пенсионерите и майките с деца, както и хората с увреждания щеше да му е още по-добре!
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Министър-председателят не пожела да съобщи кои са кандидатурите за управител на НОИ, а на въпрос какво ще се прави с бюджета, след като не са събрани една четвърт от данъците и средства от осигуровките, премиерът каза, че "от 28 дирекции, 24 се управляват от хора, които искат да се провалим". АБЕ НА НЕКАДЪРНИКА ВИНАГИ ДРУГИТЕ СА МУ ВИНОВНИ !
9
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точно така прави един истински мъж поема ОТГОВОРНОСТТА.След като това е неговото правителство има право да прави смени както си пожелае с оглед постигането на желаните цели.Нещо което не се отдаде на правителствата преди него.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мутрата пак го изстипосаха! Милият! Говори за провалената опозиция, а не вижда собственият си провал! Скоро ще разбере! Косто направи промени к правителството 1999, когато загуби местните избори и след това гледаше мноозначително на другите! Боко ще е същият! Просто крадците не ги диша никой!
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ПОДКРЕПЯМ БЕЗРЕЗЕРВНО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВЯТ.20 ГОДИНИ ХАУС,"По "ХАУСА" се разбира, че си ***! Няма нужда да обясняваш повече!
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все се чудех, какво означава израза - Гледа като теле в железница?
5
26
 
5
 
! Отговори
българин преди 12 години
ПОДКРЕПЯМ БЕЗРЕЗЕРВНО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВЯТ.20 ГОДИНИ ХАУС, КРАЖБИ, ДАЛАВЕРИ И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА БЛАГОДАРЕНИЕ НА БСП, НДСВ, СДС И ДПС.НЕ ИСКАМ ТЕЗИ ГОДИНИ ДА СЕ ВРЪЩАТ ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА ГЕРБ.
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде от днес и ОДС са виновни, не само тройната коалиция....АМАН!
3
0
 
18
 
! Отговори
Марципан преди 12 години
И Бойко беше кмет навремето. Прравят другарска среща.
2
5
 
17
 
! Отговори
бате Бойко , преди 12 години
остави ни ,ние не искаме оправия ,искаме си *** в БГ ...!
1
7
 
16
 
! Отговори
ИИ преди 12 години
Наближава времето, когато и ти ще се влееш в техните редици.