Дянков избрал за министър Московски

Александър Цветков бил доста неразпознаваем в Европа
Обновена: 20 май 2011 15:04 | 20 май 2011 12:25,
43
Дянков избрал за министър Московски
Ивайло Московски. Снимка: Министерство на транспорта

Вицепремиерите Симеон Дянков и Цветан Цветанов са поканили Ивайло Московски за министър на транспорта.

Това стана ясно от първата пресконференция на Московски, който преди дни замени Александър Цветков.

"В екипа ни имаше много потенциал, който не беше използван", призна министърът.

Той посочи, че не е имал конфликти с предшественика си, но като мотив за смяната повтори тезата си, че Александър Цветков е останал неразпознаваем за Европейската комисия.

Московски съобщи, че предстои конфигурацията на ресорните зам.-министри да бъде променена.

"Промяна в политиката на министерството – основна и голяма, няма да има", посочи новоназначеният министър.

"И досега тя е била екипно дело и не е спускана еднолично от министъра. Това, което ще се случи, е ускоряване на действията за максимално гарантиране на средствата", каза Московски. За целта се изграждат звена за управление на проектите – в Агенция "Пътна инфраструктура", в НКЖИ и др.

За първото тримесечие на 2011 г. обемът на товарните превози на железниците се е увеличил с 18%, отчете ресорният зам.-министър Камен Кичев.

Още по темата

Работи се по подобряване състоянието на подвижния състав, предстои внос на нови спални вагони, информира той. От 29 млн. лева през миналата година, през 2011 загубите на БДЖ са намалели до 19 млн. лв.

За концесията на летище София предстои избор на консултант. Според Ивайло Московски летището работи добре, на печалба е и остава да се прецени дали може да реинвестира в развитието си.

"Концесията на летището няма да се случи на всяка цена, а след внимателно консултиране и с европейските институции", потвърди Московски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Ром да ге преди 12 години
Защо е избрал този ром (плевенски ***-катунар, както се казва там)? За да краде по-добре ли?
39
0
 
3
 
! Отговори
елтимир2 преди 12 години
Поредният екшън герой,щом са го избрали дянков и др.домакин(вътр.министър).Предишният бил неразпознаваем,а тия кой ги познава?В Америка,не са чували за дянков ама тука продължават да лъжат за него,че бил,,банкер"от световна величина.Само дето там не го познават?Поредното евреиско-депесарско лоби.А предстои концесия на летище София-затова смениха Цветков-заради голямата далавера която предстои,а не защото знае 2 езика.А други дето не знаят и един и гледат като бъкели като отидат у Европата седят.
38
1
 
5
 
! Отговори
япати преди 12 години
Защо евреин бе, на мен повече ми мяза на циг или индус некакъв . като тоя дето купи Кремиковци . има крадливо изражение на фейса хи-хи-хи
37
1
 
3
 
! Отговори
съкрушен преди 12 години
Поредният евреин в управлението на България.
36
0
 
4
 
! Отговори
clearly преди 12 години
Това назначение намерисва като реверанс към БСП.Бащата на новия министър на транспорта Ивайло Московски - Александър Московски е ръководител на партия, коалиционен партньор на Коалиция за България
35
0
 
5
 
! Отговори
вили преди 12 години
Леле, още не е седнал в министерското кресло и му намерихте триста кусура. Друго не Ви ли прави впечатление?? Министър Ал.Цветков станал"неразпознаваем" ??? Защо не разсъждаваме по въпроса. Как ЕК разпознава "своите" ? Да не им поставя чипове или някакъв нишан за върност? Истината е, че на ЕС,ЕП и всички ЕК им трябват индоктринирани, идеологически верни хора. "Не разпознават" хора работещи за национални каузи и в интерес на народа си. На тях им трябват мекотели, идеологически верни на Е партията
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Връзките са определящи при издигането в ерархията!
33
0
 
10
 
! Отговори
сатанаил преди 12 години
А Дянков го е избрал Сатаната и съвета на Сатаната - дяволите. Анатема!
32
3
 
9
 
! Отговори
прав си 31 преди 12 години
Иван Костов стабилизира държавата и всички други дръгнаха по отъпкания път а уж бяха против НАТО и ЕС ,а заради народната простотия сме на това дереже че лесно се лъжи *** народ и резултата е на лице,вижте само що за кадри има Борисов и помнете не отиваме на добре,все по-лошо става народа изнемогва ,но и така му се пада когато незнае какво иска.Костов е политик и е време да се върне на власт,само той ще може да ни изведе от кризата,всичко друго е лъжа.
31
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Промяна в политиката няма да има, а го сменят! Че защо!:) Мирише гербери! Много мирише:)
30
4
 
12
 
! Отговори
Съвет ! преди 12 години
Пичове, на следващите избори се интересувайте предимно от ОБРАЗОВАНИЕТО на кандидатите. Всички ще крадат, въпросът е "Кой ще свърши повече работа?" И Костов краде, но след него получихме стабилна просперираща държава. И Сакса, и СерГей ползваха инерцията от Костов. И накрая насадиха Боко Тариката на голямата томахавка, когато влака спря :) Той ще отнесе и народната любов, докато Серго, Доган и Симо си пият питието и му се смеят :)
29
17
 
3
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Симеон Дянков ще е следващият премиер. Бойко Борисов президент.;)
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А теб, господинчо, разпознава ли те Европейската комисия?В коя област се изяви?В автобиографията ти има ли въобще един работен ден по важни европейски проекти!Не ти прави чест да риташ падналия при положение, че Европа даже не подозира за съществуването ти, вчерашно ***!
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе 20! Сутринта по БТВ даваха как студенти от Софийският-българска филология, взимат флаери и не могат да маркират съществуващите девет грешки в 4 изречения:)
26
1
 
9
 
! Отговори
Негър от Алабама преди 12 години
Министър-председателят на Щат *** се казва Дянков. Бойко Борисов е тук само за да разсмива електората и да отнесе негативите. Ще го разбере един ден, ама ще е късно :) Щом и Доган започна да си прави майтап с него, значи песента му е ТОТАЛНО изпята. Прилъстен, обладан и изоставен :)
25
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
20Що бре! Трябваше да е като теб ли - завършил недооценен некадърник от СУ или УНСС:)))
24
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Винету, цял Свят видя, че си супер некадърно пожарникарско ***, ОСТАВКА!
23
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цъцо, Бъцо и Дянката - тримата ***.....да......ли унищожители на България!
22
4
 
12
 
! Отговори
Стамболов преди 12 години
А сега , видяхте ли защо цар от вън ви докарах??!! Наричахте ме противоречива личност, премерено през историческата переспектива...
21
4
 
18
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Няма да е зле да отидеш на психиатър синко.