Московски вече е министър

Наследникът на Александър Цветков се закле пред НС
Обновена: 19 май 2011 11:06 | 19 май 2011 11:04,
61
Московски вече е министър
Ивайло Московски. Снимка: МТИТС

Парламентът избра Ивайло Московски за министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Той положи клетва пред депутатите като министър.

Народните представители приеха оставката на Александър Цветков и го освободиха от заемания от него пост.

От 151 гласували персоналните промени в кабинета подкрепиха 105 депутати, против  бяха 42-ма, въздържаха се четирима.

Припомняме, че транспортният министър Александър Цветков изненадващо подаде оставка в сряда. Премиерът Бойко Борисов предложи на поста да го наследи сегашният зам.-министър на транспорта Ивайло Московски.

След Цветков си отиде и зам.-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Марий Косев. На негово място беше назначен депутатът от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев, който е зам.-председател на енергийната комисия.

Още по темата

В Пловдив министър-председателят коментира смените с аргумента, че му трябвали прагматици, а не философи, които да поддържат темпото на работа в кабинета.

Очакват се и още промени в кабинета на ГЕРБ.

Борисов посочи, че най-вероятно ще освободи и зам-министър на земеделието. По думите му земеделският министър Мирослав Найденов се справял добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ли нещо роднинско с цар Киро това борче?
60
0
 
5
 
! Отговори
an преди 12 години
O6TE EDIN MUTRO-KOMUNIST.
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички ТИКВИ от кабинета,трябва да са "ПРАГМАТИЧНИ" с вродено "ТЕМПО" за работа...и непременно да карат мерцедеси...Юруш на ПРАГМАТИЧНИТЕ тикви...
58
0
 
3
 
! Отговори
аз преди 12 години
А защо не се казва НЮЙОРКСКИ.
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов посочи, че най-вероятно ще освободи и зам-министър на земеделието. По думите му земеделският министър Мирослав Найденов се справял добре.хахахахахахахахахахДОБРЕ РАБОТИ....ЗА ТОВА ЩЕ ГО СМЕНЯ...Трябват ПРАГМАТИЧНИ Министри...с голямо "П" на челото си...хахахах
56
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ивайло Московски?Тоя кога стана Министър,кога взе писалката,кога взе да поЗира?!Бойко,Бойко по роднинска линия ли ги избираш тия тикви или непременно да са от комунистически род?Слдващия ще се казва Пенчо Тарабата от Карлуково...
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...министър-председателят коментира смените с аргумента, че му трябвали прагматици, а не философи, които да поддържат темпото на работа в кабинета...ТЕМПОТО...хахаха Че кога е имало темпо бре Бойко?!А знаеш ли какво означава думата "темпо"?
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наследствен комунист с родители - АКТИВНИ борци против фашизЪма и капитализЪма...Друга ТИКВА,ама от черните...
53
0
 
7
 
! Отговори
гол АСАН преди 12 години
Следващият министър ще се казва КИЕВСКИ,или ПУТИНСКИ
52
0
 
4
 
! Отговори
До богат преди 12 години
Що не ме хванеш за мъду рите, шушумига.
51
0
 
1
 
! Отговори
24 преди 12 години
34Да-дааа,знам ***.Знам че си кух и гладен.И самочувствие не ти липсва но самопред монитора.На улицата си мишка.
50
1
 
8
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Логика при Боко?!?! Ми той си е една проста милиционерска Тиква.
49
3
 
14
 
! Отговори
Пътник преди 12 години
Мургавичък и прилича на Костов. Дано да не краде като него.
48
0
 
14
 
! Отговори
Уха преди 12 години
Не мога да схвана лотиката на ББ!Сменя Министъра за неусвоени средства по Европейски Програми, а назначава за министър човека който е бил пряко отговорен за ОТГОВОРЕН ЗА УСВОЯВАНЕТО НА ТЕЗИ ПАРИ!Няма логика, а и аз защо я търся!
47
0
 
3
 
! Отговори
w преди 12 години
6to samo komentirame daite da napravim ne6to po v1prosa
46
3
 
10
 
! Отговори
Бягайте! преди 12 години
Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН) лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в *** и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически ***. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Там, дори и да си умен, амбициозен, пак ще си останеш зидаро-мазач примерно, само щото някое комунистическо *** е решило да набута синът на втория си братовчед на твое място. Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, *** и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии!
45
1
 
17
 
! Отговори
Голем смехххх!!! преди 12 години
Да, този напомня другарката Калинка от ГЕРБ :) Калинка имаше баща пожарникар, а този е от Плевен и сигурно е рода на другарката Цачева :) Все пак е малко по-възрастен. Можеха да сложат някой на 18-19 години... примерно депутата от ГЕРБ - Маниака, Бум Мада Фака :)
44
1
 
13
 
! Отговори
Лисан преди 12 години
И този е комунистическо синче като Цвъцко, Николайчо Младенов, Сергейчо Игнатов и така до края на света. Ние сме на всеки километър!
43
1
 
7
 
! Отговори
богат преди 12 години
да го духат бедните!
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този няма да изкара и 6 месеца. Обзалагам се!