"Атака": Бабаитите ни са художествена измислица

Деница Гаджева пред Dnes.bg за случая в Студентски град
Обновена: 24 май 2011 16:39 | 24 май 2011 16:33,
483
"Атака": Бабаитите ни са художествена измислица
Деница Гаджева. Снимка: БТА

Сълзливото писмо на лицето Юлиян Ненчев, подадено до Вас, е некадърно написана художествена измислица. В лицето на секретар на Национална младежка организация (НМО) - "Атака", на национално ниво, категорично отричам в скалъпената сцена да са присъствали членове на младежката организация на партията.

Това се казва в писмо до Dnes.bg, подписано от Деница Гаджева, депутат от "Атака".

Още по темата

От написаното става ясно, че в район "Студентски" партията няма председател, или каквато и да било структура.

Във фантастичните, нетрезви преживявания на Юлиян Ненчев, в малките часове на денонощието, е по-вероятно да са участвали персонажи от "Междузвездни войни", допълва Гаджева.

Това писмо е долна лъжа, клевета и опит за хвърляне на кал по организацията, която ръководя. Несъмнено Юлиян Ненчев и неговия наставник Емил Красенов използват настроения генерирани от медиите през последните дни, за да се впишат в публичното пространство.

Съветвам председателя на Студентски съвет към ТУ-София да насочи енергията си в полезни за студентската общност дейности, а не в измислени PR акции срещу политически партии.

Позорно е на 24-ти май, най-светлият български празник, председател на Студентски съвет да влиза в роля на манипулатор, вместо да организира културни мероприятия за общността, която ръководи, завършва секретарът на младите в "Атака" Деница Гаджева.

По-рано днес в редакцията ни получихме писмо от читателя Юлиян Начев, в което той твърди, че в ранните часове на деня е бил заплашван от привърженици и симпатизанти на "Атака" в заведение в Студенски град.

В него той описва как мъж, представил му се за шеф в "Атака", го е заплашвал със саморазправа в заведение, защото паркираният автомобил на Начев му пречел.

С репликите: "Аз съм човек, който може да ти каже какво да правиш и ти заповядвам да го направиш", мъжът налетял на бой.

Впоследствие едно от другите момчета в групата му гордо заявило, че въпросният човек е председател на Младежка организация на партия "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още по темата: атакаДеница Гаджева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това момиче ли е било гейчето в студентски град ?
52
6
 
6
 
! Отговори
356 преди 13 години
Tazi smugla jenica e niakakvo nedorazumenie na prirodata , ciala Balgaria vidia izcepkite na Bolen Siderov samo tia ne ha ha ha !!!!!
51
0
 
1
 
! Отговори
R.R. до 33 преди 13 години
Мале, мале........дали осъзнаваш колко си *** ?
50
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе и на най-светлия български празник ли ще се занимаваме с тази шайка?На този етап не им обръщайте внимание-фюрерът им точно това цели:да се говори за тях с цената на всичко.Кой не е наясно,че точно бабаитите,*** ,полуграмотните и декласирани типове са в атака.
49
2
 
4
 
! Отговори
до 42 преди 13 години
Като забранят атака дпс ще се разпадне -- щото няма да има с какво да плашиш турския етнос е за това ти се обяснява , че дпс и атака имат нужда едни от други
48
3
 
3
 
! Отговори
Кадафи преди 13 години
ДО КУЧЕМРАЗ-33 *** СИГУРНО ТИ БЕШЕ МАЛКО КОГАТО ТЕ ТИ ТАКОВАХА БАБАТИ И ДР
47
3
 
3
 
! Отговори
до 34 преди 13 години
Ей *** много ги разбираш тия неща.Кво ти пука ти и сега садиш компири по почина на вожда си.
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много ми е интересно - човека сам поставя под съмнение, че нападателя е член на "Атака", но на тая недооправена мома с комплекс за малоценност не ѝ пука много-много...
45
4
 
8
 
! Отговори
35 преди 13 години
Не симпатизирам на Атака и на Волен Сидеров,но щом Европейските либарали искат забраната им,то нека се забрани и партия ДПС..
44
4
 
4
 
! Отговори
Detektiff преди 13 години
Gadjevaaaa, Gadjeva. Kato ti slusham prikazkite, po shtyaha da sa opravdani ako te byaha tsapardosali otgore po glavata.Tazi ranichka na bradichkata, ne ti dava osnovanie da govorish nesvarzano,/ imam predvid opravdavashto/ za povedenoeto na "vashite". A, i da te popitam adjeba, zashto tezi myusyulmani ne "atakuvaha" drugi grajdani ili privarjenitsi na druga partiya, a tochno vas "izbraha". Aide molya ty se, grozno e da se gledame v ochite i da se lajem. Krotnete malko.
43
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за атака са гласували българи ,дори и да я забранят ще се роди нова партия и пак тези същите българи ще гласуват със същите убеждения ,атака е следствие ,причината е дпс ,премахнете тумора и разсейки няяма да има
42
6
 
19
 
! Отговори
Студентка в ТУ преди 13 години
Има нещо сбъркано във цялата политическа партия Атака! Незнам дали, защото се изявяват като национал-социалисти, подобно на Хитлер или просто всички имат проблем с емоционалното си състояние. Всички членуващи в тази организация трябва да отидат на лекар! И то специалист, работещ на 4ти км.
41
6
 
19
 
! Отговори
unknown преди 13 години
Тази г-жа изключилтено дразни с наглото си поведение и коментари. А ти коя точно беше ?
40
5
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
До 35Представяш ли си какво ще стане ако забранят Атака, а ДПС остане!Доган ще стане още по-нагъл!Не ми се мисли за този вариант.
39
7
 
8
 
! Отговори
ТНТ преди 13 години
ТАЗИ НЕ СТАВА ЗА PRIVATE SPASE =
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти днес не си си взел хапчетата май?
37
8
 
9
 
! Отговори
НОВ преди 13 години
Веднага да се внесат в съда материали за забраняване на ДПС.Доказателства мнооого.Каквото и да правят,те са срещу интересите на българия.Тя бе призната от седесарския КС.Вън фесовете от християнска България.
36
10
 
11
 
! Отговори
Интересно ми е преди 13 години
Защо аджеба никой не критикува Доган.Управляващите са ясни,те играят с него.Но народеца,тоя робски народ е скочил срещу Сидеров и иска да коли беси и разстрелва,а Ахмед Демир Доган член на турска терористична организация преди десети ноември заграбил милиарди от българския народ,що нищо не казвате за него бе патриоти и демократи?
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако се подпише договрът за АЕЦБелене,изстъпленията на атака ще спрат ли?
34
22
 
12
 
! Отговори
ok преди 13 години
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА!!!