"Атака": Бабаитите ни са художествена измислица

Деница Гаджева пред Dnes.bg за случая в Студентски град
Обновена: 24 май 2011 16:39 | 24 май 2011 16:33,
483
"Атака": Бабаитите ни са художествена измислица
Деница Гаджева. Снимка: БТА

Сълзливото писмо на лицето Юлиян Ненчев, подадено до Вас, е некадърно написана художествена измислица. В лицето на секретар на Национална младежка организация (НМО) - "Атака", на национално ниво, категорично отричам в скалъпената сцена да са присъствали членове на младежката организация на партията.

Това се казва в писмо до Dnes.bg, подписано от Деница Гаджева, депутат от "Атака".

Още по темата

От написаното става ясно, че в район "Студентски" партията няма председател, или каквато и да било структура.

Във фантастичните, нетрезви преживявания на Юлиян Ненчев, в малките часове на денонощието, е по-вероятно да са участвали персонажи от "Междузвездни войни", допълва Гаджева.

Това писмо е долна лъжа, клевета и опит за хвърляне на кал по организацията, която ръководя. Несъмнено Юлиян Ненчев и неговия наставник Емил Красенов използват настроения генерирани от медиите през последните дни, за да се впишат в публичното пространство.

Съветвам председателя на Студентски съвет към ТУ-София да насочи енергията си в полезни за студентската общност дейности, а не в измислени PR акции срещу политически партии.

Позорно е на 24-ти май, най-светлият български празник, председател на Студентски съвет да влиза в роля на манипулатор, вместо да организира културни мероприятия за общността, която ръководи, завършва секретарът на младите в "Атака" Деница Гаджева.

По-рано днес в редакцията ни получихме писмо от читателя Юлиян Начев, в което той твърди, че в ранните часове на деня е бил заплашван от привърженици и симпатизанти на "Атака" в заведение в Студенски град.

В него той описва как мъж, представил му се за шеф в "Атака", го е заплашвал със саморазправа в заведение, защото паркираният автомобил на Начев му пречел.

С репликите: "Аз съм човек, който може да ти каже какво да правиш и ти заповядвам да го направиш", мъжът налетял на бой.

Впоследствие едно от другите момчета в групата му гордо заявило, че въпросният човек е председател на Младежка организация на партия "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още по темата: АтакаДеница Гаджева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
373
8
 
8
 
! Отговори
12 преди 12 години
стига с етническия мир бе *** ***.ква турска армия.вие за турция сте *** нито турци нито българи.продалисте си вярата едно време и сега били турци-*** сте.
372
2
 
8
 
! Отговори
ХАВАНАМЕ преди 12 години
ТАМ СТЕ ВСИЧКИ ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗМИСЛИЦА ,*** ***
371
3
 
9
 
! Отговори
Сексолог преди 12 години
Тази е втората "***" в Атака след Калинка-Малинка.Там са или луди или нимфоманки.Общо взето нещо като староримска оргия.Копират ДПС и взаимно се разбират да си вдигат рейтинга.
370
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хаха добре, че има такива статии, че да се изявят най - големите ***... Не разбирате ли, че всичко е една игра на партиите? АТАКА си играе с омразата ни към турците, а пък ДПС си играе със страха на хората от турски произход :) в тоя форум е пълно с провокатори, които си слагат турски имена и говорят глупости, не се дръжте толкова наивно, всичко е въпрос на интереси.
369
5
 
6
 
! Отговори
Matrixman преди 12 години
377 ами извода какъв е? Че си е бетонна комунистка атакаджийка.майка и баща комунисти, Е! какво да очкава човек от тези ***, макар и от женски пол.Не може да си създаде дете и да го отгледа. Да го възпита. Нали реват че се стопяват, а е ръгнала като уличница да ми се прави на биячка. И след това другите и виновни, че не и е било изобщо мястото там.
368
5
 
17
 
! Отговори
АСАН преди 12 години
ВОЛЕН Е ЕДИН *** И ЗАСЛУЖАВА ЕДИН *** В *** !
367
1
 
9
 
! Отговори
фидел на раул брат м преди 12 години
туй девойче се роди в ХАВАНА ,от наще е .има ли някой да и вярва
366
5
 
11
 
! Отговори
АСАН преди 12 години
ВОЛЕН Е ЕДИН *** И ЗАСЛУЖАВА ЕДИН *** В *** !
365
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Валентине, ти даже не заслужаваш и огтовор. Само искам да ти тегля една псувня от името на целия трудов народ, към който ти явно не принадлежиш.
364
1
 
3
 
! Отговори
valentin преди 12 години
Вижте 348 какво е писал!!!Това ако го пише в Гърция-ще го запалят!!!!
363
2
 
9
 
! Отговори
ФИЛИП ДИМИТРОВ преди 12 години
ВОЛЕНЕ МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ ВРЕМЕНАТА КОГАТО СЕ ОДУПВАШЕ ЗА ПЕТ ЛЕВА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРИБЕРЕШ ОБРАТНО НА СЕЛО!
362
2
 
4
 
! Отговори
valentin преди 12 години
Аз от Казъбаш Акъл не искам!!!Кюилия!!!През 1989 защо се Върнахте!???*** ви хръснаха халките!!!D D D
361
3
 
3
 
! Отговори
до valentin от БГ преди 12 години
Кой те плаши с турската армия бе, дете. Ти изобщо виждал ли смърт през живота си или си някакъв пъпчив пубер, който най-много се е плашил от образа си в огледалото. Само едно ще ти кажа, намери си работа, работи и един ден колкото и да сме неподготвени, Господ ще ни съди по делата и думите.
360
4
 
1
 
! Отговори
Matrixman преди 12 години
367 стреляй стреляй, но само че във фантазиите си.
359
2
 
9
 
! Отговори
ФИЛИП ДИМИТРОВ преди 12 години
ВОЛЕНЕ МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ ВРЕМЕНАТА КОГАТО ОТ ПРОВИНЦИЯТА ИДВАШЕ В СОФИЯ И СЕ ОДУПВАШЕ ЗА ПЕТ ЛЕВА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРИБЕРЕШ ОБРАТНО НА СЕЛО!
358
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ооооо пак тази с около 7 шева......абе престанете на ди на занимавате с *** от атака!!
357
4
 
4
 
! Отговори
valentin преди 12 години
Майка ви да **а Камиларска Долна!!!
356
8
 
5
 
! Отговори
valentin преди 12 години
Чета Коментарите и се чудя как може да има толкова прости Турци!!!'Големите Турци' с български паспорти!!!Идва ми да застрелям някой от тея Казълбаши!!!Ще ме плашат с Турската Армия!!!***!!!Майка ви да е** кертишка!!!Камилари!!!Само Атака!!!Лешове такива!!!
355
3
 
11
 
! Отговори
Волен Пеперудков преди 12 години
Аз съм Болен и педалЗатова си ме избралМатряло неграмотенПрост, кирлив и ***.Майтам ве ***, обичам ви и искам да ме направите президент, за да направя на веро турците и ***! Ура ,АТАКА, победа!!!
354
2
 
2
 
! Отговори
Matrixman преди 12 години
366 ами предлагаш ми да съм си вземал раничката и да съм си ходил в Анадола. Ами реципрочно и аз ти казвам взимай си бохчичката и подирвай 500 хиляди напускащи българи.