"Атака": Бабаитите ни са художествена измислица

Деница Гаджева пред Dnes.bg за случая в Студентски град
Обновена: 24 май 2011 16:39 | 24 май 2011 16:33,
483
"Атака": Бабаитите ни са художествена измислица
Деница Гаджева. Снимка: БТА

Сълзливото писмо на лицето Юлиян Ненчев, подадено до Вас, е некадърно написана художествена измислица. В лицето на секретар на Национална младежка организация (НМО) - "Атака", на национално ниво, категорично отричам в скалъпената сцена да са присъствали членове на младежката организация на партията.

Това се казва в писмо до Dnes.bg, подписано от Деница Гаджева, депутат от "Атака".

Още по темата

От написаното става ясно, че в район "Студентски" партията няма председател, или каквато и да било структура.

Във фантастичните, нетрезви преживявания на Юлиян Ненчев, в малките часове на денонощието, е по-вероятно да са участвали персонажи от "Междузвездни войни", допълва Гаджева.

Това писмо е долна лъжа, клевета и опит за хвърляне на кал по организацията, която ръководя. Несъмнено Юлиян Ненчев и неговия наставник Емил Красенов използват настроения генерирани от медиите през последните дни, за да се впишат в публичното пространство.

Съветвам председателя на Студентски съвет към ТУ-София да насочи енергията си в полезни за студентската общност дейности, а не в измислени PR акции срещу политически партии.

Позорно е на 24-ти май, най-светлият български празник, председател на Студентски съвет да влиза в роля на манипулатор, вместо да организира културни мероприятия за общността, която ръководи, завършва секретарът на младите в "Атака" Деница Гаджева.

По-рано днес в редакцията ни получихме писмо от читателя Юлиян Начев, в което той твърди, че в ранните часове на деня е бил заплашван от привърженици и симпатизанти на "Атака" в заведение в Студенски град.

В него той описва как мъж, представил му се за шеф в "Атака", го е заплашвал със саморазправа в заведение, защото паркираният автомобил на Начев му пречел.

С репликите: "Аз съм човек, който може да ти каже какво да правиш и ти заповядвам да го направиш", мъжът налетял на бой.

Впоследствие едно от другите момчета в групата му гордо заявило, че въпросният човек е председател на Младежка организация на партия "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още по темата: АтакаДеница Гаджева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
393
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пролет пукна, времето се промени, лудите избягаха от лудниците и ето ти АТАКА !
392
8
 
9
 
! Отговори
12 преди 12 години
всички *** тапуци сте толкова прости че освен да копате тютюн за друго неставате.да неговорим че и български не можете да говорите,включително кучето доган
391
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като гледам на снимката да има най-много 2 шева (или един) ...Питам се каде са другите 5 (или 6) да не би да са и на ануса??
390
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как да провери Болен дали Дена е жена? Та той е в постоянен алкохолен делириум!
389
8
 
19
 
! Отговори
HADJI_GEN4O преди 12 години
ХОРА МОЛЯ ВИ МАХНЕТЕ ТОЗИ ПРОТИВЕН СУРАТ...ТОЗИ ***...ТАКАВА ЛИ Е БЪЛГАРКАТА И ПРОВЕРЯВАЛ ЛИ Е БОЛЕНЧО,ТАЗИ ИМА ЛИ НЕЩО ЖЕНСКО В НЕЯ,А ПЪК И С ТАЗИ РАНА ОТ БАЙРАК НА АТАКА-ПРЕДИЗВИКВА САМО СМЯХ..
388
7
 
7
 
! Отговори
456 преди 12 години
Нека "невинните" мюсюлмани да ми посочат в кой турски сериал героите ходят на джамия и се молят на килимчета по тротоарите пред нея. Нали бяха европеизирани и светски представители на ислямската религия? Май този им образ не се припокрива с действията.
387
11
 
6
 
! Отговори
romeo преди 12 години
Дени,влюбен съм в тебе.Въпреки че те обиждат много хора тука,искам да знаеш че ти си в моето сърце.Обичам те миличко.
386
5
 
16
 
! Отговори
Я, КУЧКО ..... преди 12 години
...СИ НАМЕРИ МЪЖ ДА ТИ НАПРАВИ ПОНЕ ЕДНО ДЕТЕ ----КАКВО СЕ ПРАВИШ НА ПОЛИТИК...???!!ОТ ВСЯКА ВЪРБА ---*** НЕ СТАВА!!ВМЕСТО ДА ПРАВИШ *** ---ПРАВИ ДЕЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АКО МОЖЕШ ...РАЗБИРА СЕ...!!!!
385
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази млада и красива българска мома какво е търсила покрай лудите атакисти и срещу мятащите павета религиозни фанатици?
384
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДПС, АТАКА И РЗС СА ПРОЕКТИ НА ДС(БКП)
383
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази на снимката си плаче за палава близалка.
382
1
 
2
 
! Отговори
опа грешка преди 12 години
к
381
1
 
0
 
! Отговори
До 72 преди 12 години
Подкрепям напълно.........
380
4
 
3
 
! Отговори
do 388 преди 12 години
zashtoto ne vsichkite narkomani sa atakisti, no vsichkite atakisti sa narkomani
379
3
 
7
 
! Отговори
фен преди 12 години
Джучките и са само за *** !!!
378
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Zashto na tiq ot ataka ochite im sa edni takiva izpuknali,vijte q taq macka kolko e gotina pri drugi obstoqtelstva bih q svalila no me plashat ochichkite i
377
3
 
2
 
! Отговори
Fakt. преди 12 години
Problemyt na tiq kraino-desni smeshnici e, che vse im tryabva obekt za omraza. Ako ne bqha trucite, shtyaha da sa rumancite. Ako ne byaha rumancite, shtyaha da bydat vsichki ostanali nacionalnosti. Ako ne byaha te, shtyaha da sa horata ot razlichen kvartal ot tehniq. Ne sluchaino na vsyakade v Evropa tezi partii se podkrepvat ot nai-propadnalite hora v dyrjavata: drogiranite 15-godishni futbolni huligani sas svastiki, bitovite alkoholici i horata sas seksualni kompleksi.
376
3
 
11
 
! Отговори
атакаибсп=1монета преди 12 години
тая опулената ( те всички атакисти са като таткото си - със странен метален отблясък в очите си, с медицинско название блясък) другия път и тя да мята камъни, щото ще и шият *** с 18 шева....
375
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Bahti groznata jena.
374
4
 
3
 
! Отговори
Matrixman преди 12 години
383 най-големите *** реват срещу другите че са *** и продажници.И кой само го казва. Човека предал си вярата, и приел една византийска версия на християнството, и сега подобен *** ми говори от позицията на правоверен талибан. Смешкооо. Скрии се веднага, за да не те добарат Мюсюлманските ти еквиваленти талибаните, че *** ще ти по**ат.