Борисов: Кой го интересува какво мисли Станишев?!

Лидерът на БСП се дразнил, че страната върви напред
31 май 2011 20:44,
414
Борисов: Кой го интересува какво мисли Станишев?!
Снимка: Dnes.bg

Министър-председателят Бойко Борисов се ядоса на журналистически въпрос свързан с готвения от левицата вот на недоверие към правителството.

„Кой го интересува какво мисли Станишев и БСП". Така премиерът Борисов коментира в Панагюрище намеренията на червените.

Той не пожела да даде оценка на своето управление, защото оценките ги давал бизнесът.

Премиерът е засегнат и от отказа на ДСБ да подкрепи финансовия пакт за стабилност, който ще гарантира, че страната ни няма да изпадне във финансовото положение на Гърция.

„Костов показа, че партията му не е дясна и че не разбира какво означава финансова стабилност, защото това не се учи в учебниците по политическа икономика на социализма”, отсече Борисов.

Премиерът обаче благодари на СДС и Мартин Димитров, както и на всички останали партии, които са подкрепили идеята дефицитът на страната да не надвишават 3% от БВП.

„Едно е да говориш, друго е да подкрепяш”, каза още Бойко Борисов по адрес на Иван Костов.

В Панагюрище министър-председателят откри 4 важни обекта в мина за добиване на мед. Инвестицията в тях е 150 милиона лева.

„С тези обекти замърсяването в региона ще се намали с 40%”, заяви екоминистърът Нона Караджова.

Още по темата

Според икономическия министър Трайчо Трайков държавата само печели от подобен род инвестиции.

Средната работна заплата в мината е 2100 лева, а за последната година няма регистрирана трудова злополука.

В минно-обогатителен комплекс „Асарел-Медет” край Панагюрище ежегодно се преработват около 13 милиона тона медна руда.

След като преряза лентата на инсталация за екстракция на катодна мед от руднични води, премиерът запази парченце от трибагреника в джоба си.

„Взимам го, за да дразня Станишев”, пошегува се Бойко Борисов, който обясни, че неговият предшественик се дразни от това, че държавата върви напред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
395
1
 
2
 
! Отговори
Крадците преди 12 години
Докладът на старши одитор Велко Пеев за проверката му в проекта за АЕЦ "Белене" към средата на 2009 г. установи липсата на 117 млн. евро, за които няма счетоводни документи. Докладът е публикуван на сайта на гражданския комитет "Не на "Белене"Сумата е разликата от стойността на оборудване, което не е можело да бъде използвано на площадката, и е оценено на 205 млн. евро. За него руската "Атомстройекспорт" обаче е превела по фактури едва за 87.6 млн. евро. За останалата част от сумата няма счетоводни документи.
394
14
 
5
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Не харесвам герберите но пред комунистите те са за предпочитане!!!!!!
393
1
 
8
 
! Отговори
Русенка преди 12 години
Казано е, дръж приятелите близо, враговете - още по-близо. Както винаги грухтящият вожд на гърбавите циркаджии чупи всички тъпомери. Всеки луд с номера си, тиквата има цяла програма!
392
5
 
1
 
! Отговори
боян преди 12 години
боко, аз ше ти кажа кой - *** и ***
391
12
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Много им е мъчно на комунистите, че не могат да крадат и за това сега пищят като ощипани !!!!!
390
10
 
6
 
! Отговори
очевидец преди 12 години
На комунистите след 10.11 им подариха куфарчета с нашите пари,но те поради некадърност пак фалираха,нито един от тях не е прокопсал,а искат държава да упрасляват.Бах мам му!
389
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абсолютно. Не съм предполагал, че може да има толкова некъдърно правителство
388
10
 
30
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Г-н Борисов, мен например не ми пука какво вие казвате, защото общо взето плещите пълни глупости, които медиите, кой знае защо намират за оригинални. Държите се като *** клоун страдащ от умствена недостатъчност, изказвате се по-всички въпроси, без да имате адекватно мнение по ните един, за това млъкнете и се разкарайте от премиерският пост.
387
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма какво да се лъжем, уважаеми гербаджии. България не е имала по-лошо управление от това.
386
7
 
12
 
! Отговори
Чопър преди 12 години
За рязане те бива ,Борисов!За луд умора няма- плямпа и се поти!
385
2
 
17
 
! Отговори
аха преди 12 години
сега ще почне една агитация от сорта за "бога хора не гласувайте" , че да си повторят издънката от преди 2 г., като масово не се гласува... който иска мутричките да си продължават да си развяват байряка, пак да не гласува, та *** да си го изберат пак
384
4
 
30
 
! Отговори
смях в залата преди 12 години
Какво ме интересува какво мисли ББ? Та той не е в състояние да мисли. Както, между впрочем, и тези, които са гласували за него. Едва ли неговите привърженици са прочели предизборната "програма" на герб, иначе щяха да знаят, че на 75 страници, думата "реформа" се използва един единствен път и то като "реформа на оперативно-издривателската работа" на МВР. Ама ще е така, след като се гласува първосигнално. Изберете си го още веднъж, та да уврат главите.
383
3
 
2
 
! Отговори
an преди 12 години
DO 398/ SPORED TEB ZA KOI DA GLASUVAM? ZA KOMUNISTITE -BSP- LI? ZA -SDS- KOMUNISTITE LI? ZA -DSB- KOMUNISTITE LI? ZA -NADSV- KOMUNISTITE LI? ZA -GERBAJIITE- KOMUNISTI LI? ILI ZA -DPS- 4ENGETATA? NQMA ZA KOI. AKO MI POKAJE6 NQKOI KOITO NE SA KOMUNISTI, VEDNAGA OTIVAM I 6TE PUSNA S DVE RACE BULETINATA.
382
0
 
14
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
397, заради такива като теб тока е 20ст, а хляба е 1,20! Защото оставяте купените *** гласове да ни управляват!!! Не се надявай някой да гласува правилно, а гласувай ти! И на мен никой не ми харесва, но има такива, които не харесвам повече от други. Точно тези имат най-много пари и си купуват изборите и точно тези, които не гласуват им помагат най-много!!! Помисли върху това, ако все още можеш да мислиш. Срамота е, че би трябвало да си по-мъдър от мен, т.к. аз 90та нямах право на глас.
381
6
 
4
 
! Отговори
an преди 12 години
NE SAM GLASUVAL OT 90 GODINA. NQMA I DA GLASUVAM. ZA6TOTO ZA MUTRO-KOMUNISTI, NE SE GLASUVA. VIDQHTE DOKADE VI DOKARAHA. 50 PROCENTA BEZRABOTICA. EL.ENERGIQ 20 ST. NA KILOVAT. HLQBA UDARI 1,20 LV. ZAPLATITE I PENSIITE SA KATO V AFRIKA, A CENITE NA PRODUKTITE ZA EJEDNEVNA UPOTREBA, ZADMINAHA EVROPEISKITE. ZATOVA SI POMISLETE NA SLEDVA6TITE IZBORI, ZA KOI GLASUVATE. AKO IMA TAKIVA DETO 6TE GLASUVAT.
380
15
 
6
 
! Отговори
Ру преди 12 години
Никакво търпение и такт към *** . Стига толкова . Шут в гъ.а и аут .
379
9
 
5
 
! Отговори
до 390 преди 12 години
ти като си още в детската градина какво правиш тук? *** да те научат как се мастурбира батковците. за 1996 не е нужно да ми разправят. тогава работех в банката на галфона,чиято съпруга сега сега роди бебе за позитанското педа.далче с материал от неговото креватно другарче А.М.
378
4
 
21
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Без да съм привърженик на комунистите се дразня. Няма как да не се интересуваш какво мисли опозицията. При Виденов, сините били станали "Все по-излишни и по-излишни". При Станишев опозицията беше съставена от "циркаджии". Когато си въобразиш, че си единствен и незаменим е дошло време за приземяване. У нас това става с гръм и трясък. Моят съвет към г-н Борисов е да проявява малко повече такт и търпение. Може би така ще има повече успех.
377
15
 
3
 
! Отговори
умен преди 12 години
защо си говорим за рейтинги, а не за това КОЙ ВДИГА ЦЕНИТЕ НАРОЧНО И УДОБНО ЗА СВОЯ ДЖОБ? има стотици хиляди дребни търговци, все уж хора като нас,но ти режат главата с всичко ,което се сетят,мамят те с кантара,с метъра,с качеството и със сметката даже.никой от тях не е "бойко", но че цените са високи не е виновен съседа-кожодер,съседа-корумпирано ченге,съдия,общинар,чиновник,учител,които ВСЕКИ БОЖИ ДЕН правят нещо дребно,но престъпно в своя си полза и СРЕЩУ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. но "бойко" е виновен
376
4
 
29
 
! Отговори
ДО Боко преди 12 години
"Той не пожела да даде оценка на своето управление, защото оценките ги давал бизнесът."Гламчоооооооо Борисов , не бизнеса бе ***, НАРОДА дава оценките.Ама какво ли ти обяснявам,все пак ти си онзи организъм , който ясно е декларирал пред друг организъм (англоезичен),че на Примиера на БГ трябва да му бъде казвано какво да прави!!! Та Уорлик ли ти каза кой дава оценките?