Борисов: Кой го интересува какво мисли Станишев?!

Лидерът на БСП се дразнил, че страната върви напред
31 май 2011 20:44,
414
Борисов: Кой го интересува какво мисли Станишев?!
Снимка: Dnes.bg

Министър-председателят Бойко Борисов се ядоса на журналистически въпрос свързан с готвения от левицата вот на недоверие към правителството.

„Кой го интересува какво мисли Станишев и БСП". Така премиерът Борисов коментира в Панагюрище намеренията на червените.

Той не пожела да даде оценка на своето управление, защото оценките ги давал бизнесът.

Премиерът е засегнат и от отказа на ДСБ да подкрепи финансовия пакт за стабилност, който ще гарантира, че страната ни няма да изпадне във финансовото положение на Гърция.

„Костов показа, че партията му не е дясна и че не разбира какво означава финансова стабилност, защото това не се учи в учебниците по политическа икономика на социализма”, отсече Борисов.

Премиерът обаче благодари на СДС и Мартин Димитров, както и на всички останали партии, които са подкрепили идеята дефицитът на страната да не надвишават 3% от БВП.

„Едно е да говориш, друго е да подкрепяш”, каза още Бойко Борисов по адрес на Иван Костов.

В Панагюрище министър-председателят откри 4 важни обекта в мина за добиване на мед. Инвестицията в тях е 150 милиона лева.

„С тези обекти замърсяването в региона ще се намали с 40%”, заяви екоминистърът Нона Караджова.

Още по темата

Според икономическия министър Трайчо Трайков държавата само печели от подобен род инвестиции.

Средната работна заплата в мината е 2100 лева, а за последната година няма регистрирана трудова злополука.

В минно-обогатителен комплекс „Асарел-Медет” край Панагюрище ежегодно се преработват около 13 милиона тона медна руда.

След като преряза лентата на инсталация за екстракция на катодна мед от руднични води, премиерът запази парченце от трибагреника в джоба си.

„Взимам го, за да дразня Станишев”, пошегува се Бойко Борисов, който обясни, че неговият предшественик се дразни от това, че държавата върви напред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
355
7
 
15
 
! Отговори
коментатор на Станиш преди 13 години
Пожарникарят се деградира до ниво постоянен коментатор на Станишев. Дали Станишев не му плаща за тази услуга?
354
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Лидерът на БСП се дразнил, че страната върви напред"Същевременно: "2/3 от българите живеят все по-зле" и това по официални данни.Това ли се нарича вървене на пред? Цените на тока и парното отново скачат от юли. Да не говорим за поскъпването на храните от близо 80% само за 1 година и то при покачваща се безработица и замразени или намалени доходи.Който гласува отново за ГЕРБ за мен ще е най-големия ***. Това е най-некадърното правителство от Освобождението на сам.
353
9
 
22
 
! Отговори
В преди 13 години
А кой го интересува какво мисли Борисов?! Станишев е умен, знае какво, къде и как да го каже, а Борисов се изразява като каруцар без образование. СРАМ МЕ Е ОТ БОЙКО! Държавата не върви напред Бойко, защото не си построил нито един завод, а само магистрали. МАГИСТРАЛА ЧОВЕК НЕ ХРАНИ, САМО ПРОСТИРУТКИТЕ, ама и на теб мястото ти е на магистралата!
352
3
 
15
 
! Отговори
фотограф преди 13 години
Много хубава снимка. Пожарникарят събира вторични суровини за спонсора на МВР - фирма Надин, собственост на Пашата.
351
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Здравейте, циркаджии! Свалихте ли вече правителството, или и днес ще си миришете цял ден на Позитано :))))
350
8
 
16
 
! Отговори
fori преди 13 години
добър ден герберски ***,намазахте ли си *** с вазелин за да ви го набута вашият премиер
349
5
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 13 години
Тикво, теб трябва много да те интересува какво мисли Станишев.
348
15
 
11
 
! Отговори
ВОТА НЯМА ДА МИНЕ преди 13 години
...ПО МНОГО ПРОСТИ ПРИЧИНИ:--ДОРИ ДА ПАДНЕ --ПРИ НОВИ ИЗБОРИ --ГЕРБ ,ПАК ЩЕ БЪДЕ ВОДЕЩАТА ПАРТИЯ!--ИЗЛЕЗЕ ЛИ ОТ ВЛАСТТА--РЗС, УМИРА/С НЕГО И ЛУДОТО ЯНЕ/--СЪЩАТА УЧАСТ ГРОЗИ И "АТАКА"!--СИНИТЕ В МОМЕНТА ГОТВЯТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ И ПРЕЗИДЕНТ/НОВИ ...ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -ЩЕ ИМ ДОЙДАТ В ПОВЕЧЕ.ОСТАВАТ.....БСП И ДПС/ПОСЛЕДНИТЕ СЪЩО НЕ СА ЕДИННИ/...!СЛЕДОВАТЕЛНО:..................................ВОТА --НЯМА ДА МИНЕ!!!!
347
11
 
14
 
! Отговори
памет преди 13 години
след като комунистите с жан виденов сринаха страната и източиха спестяванията на хората с инфлация и фалирали банки, дойде иван костов и изправи обърнатата каруца за един мандат,при това я насочи по пътя към нато и европейския съюз, вместо към кремъл.КАКВО ПОСЛЕДВА? "умните ние" избрахме пак комунистите на власт - не щото тях ги бива , а защото ние сме ***./ изиграха ни с царя,както помните/.сега бойко отнова изправя каруцата ни, а ние тук пригласяме на вечно жадните за власт комунисти...
346
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Господин Борисов, на есен ще ви дарим с народна любов!
345
7
 
26
 
! Отговори
Aнонимен преди 13 години
Бокич, и мен бате не ме интересува ти какво казваш,щото днес така утре инак..Обаче едно ще ти кажа, глада чудеса прави, не можеш ни нахрани с тези ленти дето са ти по джобовете. Силата не се мери по физическата мощ,а по надигащото се недоволство- ти май го усещаш как ратсе,нали?P.S. Мерси за новите цени на тока и парното,давай смело продължавай да служиш на монополите и ще видиш какво значи НЕДОВОЛСТВО!
344
29
 
17
 
! Отговори
polar bear преди 13 години
Не съм му кой знае какъв фен на ББ, но го предпочитам пред Станишев и БСП. За това, че българина обеднява обаче не е виновен той. В почти цял свят е така покрай тая криза, ама с изключение на гърците, никой не чака да го оправи правителството...
343
18
 
22
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 13 години
"...министър-председателят откри 4 важни обекта..."РЕЗНАХ ЛЕНТИТЕ НА ЕДИН КЛОЗЕТ, ЕДИН ЛАЙНАРНИК, ЕДИН СЕРАЛНИК И ЕДИН ГОВНАРНИК...ОТКРИТИТЕ ОБЕКТИ ЩЕ СТИМУЛИРАТ ИКАТОМИКАТА НА СТРАНАТА, ЩЕ СЕ ПОВИШИ НАТОРЯЕМОСТА НА КРАСТАВИЦИТЕ И ДУМАТИТЕ ДЕТО ША ЕДЕ БЪЛГАРСКИО КРАТУНКОВЕЦ ДЕТО ГЛАСУМА ЗА МЕН...ИЛИ КАКТО СЕ КАЗВА:С ФЕКАЛИИ КЪМ ПРОГРЕС...ЧИСТИТУ
342
11
 
27
 
! Отговори
Дядо Петър преди 13 години
Две трети от българите живеят през последната година по-зле (според последното проучване).Рапонът твърди, че в България се живее все по-добре и по-добре.Сигурно е така, но само за лапачите от неговата шайка.А на останалите дано вече да започне да им просветва. Че отново са били използвани от същите кукловоди. По същия начин, както и преди десет години.
341
26
 
19
 
! Отговори
Бойко преди 13 години
СерГей Станишев, е, един, прикрит и жалък ,зависим ***, от когото нищо не зависи! А когато зависеше, държавата беше ограбена поголовно и по най-нагъл начин ..........
340
25
 
19
 
! Отговори
Бай Мангал преди 13 години
Гадни мрьстни комунисти.Те нямат думата,ограбиха Б-я,а сега коментират.БСП да се забрани.Защото тя ни доведе до това положение.
339
11
 
2
 
! Отговори
1 преди 13 години
до консерватор,ти си икомомист колкото бпко е политик,какси до обясняваш ,увеличаваш ддс след това чакаш финансово подобрение.
338
6
 
9
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 13 години
Ама мен не ме интересува ти какво мислиш, щото изобщо не мислиш а само глупости плещиш!
337
4
 
18
 
! Отговори
blackradio преди 13 години
А стига с тия "средни работни заплати". И децата знаят, че шефа кат зима 10000 и работника 300 средната е 5150. Олигофренясахте бе.Смехурковци. Не знам как трябва да се отървем от вас. С революции, бунтове, при които и ние да станем *** или да си хвърляме паспортите и да търсим политическо и икономическо убежище някъде. Където и да ни приберат май ще е по-добре от Мутрагения ДС.
336
2
 
8
 
! Отговори
conservator преди 13 години
Добре де ако мине идеята за 2/3 мнозинство за промяна на преките данъци, всяко правителство ще има нуждата от подкрепа на опозоцията за да промени данъчната тежест. Да си представим, че управляващите предлагат увеличение на ДДС с 1 пункт с оглед постигането на отлични финанасови резултати и увеличаване доходите на населението и по-добро здравеопазване, но опозицията не го подкрепи, в такъв случай винаги управляващите ще кажат, че не са постигнали икономически разстеж заради опозицията.