Плевнелиев: Всеки втори ден ще правим първи копки!

"Нищо не е предизборно", отсече министърът
Обновена: 2 юни 2011 15:06 | 2 юни 2011 15:06,
215
Плевнелиев: Всеки втори ден ще правим първи копки!
Плевнелиев направи първа копка на пътя Смолян–Асеновград в района на Пампорово. Снимка: БТА

„Всеки втори ден ще правим първи копки на пътища”. Това заяви строителният министър Росен Плевнелиев, след като направи първа копка на пътя Смолян–Асеновград в района на Пампорово.

По думите на министъра в следващите два месеца всеки втори ден ще започва ремонта на второстепенни и третостепенни пътища, като поясни, че в сметките не влизат плановите ремонти на магистрали.

„Министерството е спестило 150 милиона лева и по тази причина вместо 30 пътни отсечки ще започне ремонта на 46 трасета”, каза още Плевнелиев.

36 пътя в Южна България и 10 в северната част на страната ще бъдат ремонтирани до края на годината.

„Аз съм единственият министър излязъл пред хората с точно поставени цели и съм казал какво предстои да направя”, така Росен Плевнелиев обясни високия си рейтинг. Той поясни, че в министерството има списък с пътищата за ремонт и задачите, които трябва да се изпълнят по дата.

Още по темата

Министърът на регионалното развитие и благоустройството разсея съмненията, че първите копки и ударните ремонти се правят заради изборите. „Нищо не е предизборно”, отсече строителният министър.

Стартиралият днес ремонт на пътя Смолян–Асеновград ще развие допълнително туризма в Родопите, защото сегашното състояние на трасето е ужасно.

От общината в Асеновград поясниха, че е отпаднала идеята да бъде изградено трето платно на тесния път, защото това щяло да отнеме 7-8 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боко няма ли да го снимат в Родопите или в Самоков как обработва картофи:)
130
7
 
6
 
! Отговори
перър преди 12 години
ДО 107 СТРУВА МИ СЕ ,ЧЕ ПО ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ НЕ МОЖЕШ ДА ВИЖДАШ.А МОЖЕ БИ СИ ПРОСТО ПОПУЛИСТ.....ДА НЕ БИ ПРИ СТАНИШЕВ,ЦАРЯ ИЛИ КОСТОВ ДА ТИ БЕ ПО ДОБРЕ.....
129
5
 
4
 
! Отговори
у лево 120 преди 12 години
Ха хаххахКакво са построили бе ...Този участък дето е без документи ли ...5 години както е пуснат и още е без документи и ограничение , не като за магистрала , а като за черен път.
128
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега ще дадат и Боко на редосеялка, Миро да дои, Цветанов с багер копае и т.н. до изборите:) Така ще е! Тато ряпа да яде:)
127
4
 
9
 
! Отговори
софиянец преди 12 години
Понеже съм родена в София, на всички дето казват,че метрото Батко го е посторил само ще кажа, преди има-няма 3-4 години празнувахме 30ГОДИНИ МЕТРОСТРОЙ СОФИЯ
126
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
122 -Дори Люлин, Тракия и най-вече метрото ги е почнал Боко:)))))))))) Бегай да сменяш памперса щом не знаеш кога са започнати:))))п
125
3
 
5
 
! Отговори
доган преди 12 години
Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава!Да забравя край свой роден,бащина си мила стряхаи тез, що в мен дух свободен,дух за борба завещаха!Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, -тез, що залъкът наеденграбят с благороден начин, -грабят от народът гладен,граби подъл чорбаджия,за злато търговец жадени поп с божа литургия!Грабете го, неразбрани!Грабете го! Кой ви бърка?Скоро той не ще да стане:ний сме синца с чаши в ръка!
124
4
 
0
 
! Отговори
до 121 преди 12 години
Прочети другар 111
123
5
 
14
 
! Отговори
jeronimo преди 12 години
Да , всеки втори ден откриват ! Как да е иначе ,след като 100м магистрала я откриват 100пъти ,т.е. на 1 м -1откриване ! Иначе , комсомолеца Плевнелиев се взе много насериозно .Помисли ,че строителството е започнало от ГРАБерите и от него
122
8
 
8
 
! Отговори
Наздраве другари преди 12 години
ДО 110Брато , не се опитвай да им обесняваш на *** червени *** ... Едно си баба знае , една си червена бюлетина пуска..И магистрала Люлин е започната от тях, и Тракия и метрото....Те са като македонците , основоположници на всичко ...:)))
121
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
117 - Правилен въпрос! къде са мангизите от фискалният резерв:) боко нали каза, че парите за магистралките са от ЕС:))) Голям автогол си набута сам! Хем твърдите, че усвоявате еврофондове, хем изчезва фискалният резерв!:))))))) Та откъде финасирате и за кое лъже ГЕРБ - за еврофондовете ли:))
120
10
 
15
 
! Отговори
Мони преди 12 години
При тройната откриха един път 55 км единпът 32 и още 22 км магистрали,тихо и мирно без много шум.Боко направи една отсечка 19 км и толкова шум и пиар все едно е трасирал път до луната.Дрислювци.
119
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фандъче, глей как кво прави батко ти Росен, та и ти така Фащай кирката и ела в Дианабад да полжиш първа копка на дупките осеяли целия квартал...
118
6
 
18
 
! Отговори
Злобен комунист преди 12 години
Само ни заблуждават, че правят нещо!
117
9
 
4
 
! Отговори
до 111 преди 12 години
Нали след малко няма да попиташ къде са отишли парите от фискалния резерв.Защото няма как хем да се строят магистрали с пари от бюджета , хем да са откраднали от резерва.Ха хааа как само се напиняте и автоголове си набутвате.
116
6
 
12
 
! Отговори
Гарабедчо преди 12 години
Манипулатор. Бай Тодор ,ако гледа от небето си припада от смях как ни лъготят и ние им верваме . 20 г лъжи ни управляват ,ама гербавите биха всички и по крадене и по лъготене. Само производството на лентички и мизерията растат. Навряха ни в сметище и ни пускат лъжи за музика. Ама сме гладни и мирише отвратително.
115
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Росене! Не размахвай тази кирка толкова да не си повредиш главата:) Пък знае ли човек! Може ако се дрънеш с кирката и да поумнееш, ама президент няма да станеш да знаеш:)
114
2
 
8
 
! Отговори
до 101 преди 12 години
А аз гледам структурата.Ти си гледай структората.Той тоз кабинет само от структора разбират.Даже може да се каже,че само от строктора.
113
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
110 -Шът! Бойко забрани да се говори в бъдещо време:)
112
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че кой ти пътува до морето???