БСП и ДПС искат вот за антикризисната политика

Следват още три – за цялостната политика и изборите
Обновена: 8 юни 2011 15:29 | 8 юни 2011 14:30,
73
БСП и ДПС искат вот за антикризисната политика
Снимка: Булфото

"Коалиция за България" и ДПС ще внесат вот на недоверие за провала на антикризисната политика на правителството.

Това съобщи лидерът на БСП Сергей Станишев след консултации с ръководството на ПГ на ДПС.

Той  заяви, че има пълно единодушие относно инициативите и действията на опозицията.

„Управляващите ги чакат четири вота - два вота от опозицията и два от българските граждани на предстоящите президентски и местни избори“, отбеляза Станишев.

Според него има основания за вот за цялостната политика, какъвто искат от ДПС, и такъв ще има. Тактически обаче не искали да оставят управляващите на спокойствие твърде дълго време.

Според правилника на парламента, ако се поиска вот на недоверие за цялостна политика, в следващите шест месеца не може да се внася друг вот.

„Затова се договорихме първият вот на недоверие, който ще бъде внесен, да бъде за провала на антикризисната политика и последиците за българските граждани", аргументира се лидерът на БСП.

По думите му до края на седмицата ще бъдат готови мотивите и ще бъде внесен вотът.

Още по темата

Според Станишев за последните две години има срив във всички сфери и нямало как да се приеме „кухата теза на правителството, че кризата била виновна“.

„Идеята е с вота за провала на цялостната политика на правителството да се затвори политическият сезон“, коментира от своя страна заместник-председателят на ПГ на ДПС Лютви Местан.

Той уточни, че вотът за цялостната политика ще бъде по-вероятно през юли, но може да е и в началото на септември.

Сергей Станишев пък уточни, че нямат отговор от "Синята коалиция" дали ще подкрепят вота, а с "Атака" изобщо няма да преговарят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: ДПСБСПвот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За какво толкова се хили тоя ***. Даже самия той си призна, че като го срещнат, хората го почват да го псуват. Явно, освен че е г.. е и мазохист!
43
1
 
7
 
! Отговори
123 преди 13 години
Ти ли говориш тези неща - какво направи ти много интересно?Или идват избори и трябва да се сетим за обикновенните хора ?Колкото и да се напиняш няма да те изберат - освен ако не си купиш гласовете.Така че няма нужда да се напъваш толкова мног
42
2
 
10
 
! Отговори
Червен шаман преди 13 години
Аз знам какво иска Станишев, даже вече и малките деца го знаят. Само Би Сие Пието не може още да разбере, че Станишев е голям срам за пуританското БПК/БСП и до като се лези по медиите ще видят власт на куково лято. Така че нека да си стои начело на БКП/БСП още дълго време. От това БГ само печели!
41
11
 
6
 
! Отговори
До 30 преди 13 години
Да ги върнем! Напълно съм съгласен да ги върнем. И ще гласувам за това. И за Кунева ще гласувам.Поне ще съм сигурен, че няма да гледа като теле в железница, когато и говорят на английски.Сигурен съм,че няма да пътува за важни срещи, облечена в анцунг и няма да се червя, че като си отвори устата ще издрънка поредната глупост.
40
13
 
7
 
! Отговори
Валери преди 13 години
Добре, че БСП изтрива срама на овчедушната интелигенция, която не реагира на това, че я управляват или по-точно се упражняват на управление върху нея неграмотни и елементарни хора.
39
6
 
15
 
! Отговори
АЛООО,ОПОЗИЦИЯТА преди 13 години
Искайте си ,ама няма кой да ви даде повече ,.....свърши ,......мандалото хлопна??
38
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не харесвам ББ но два пъти повече не харесвам хамстера и ибрикчията. Ще гласувам за ББ защото е по-малкото зло. Не ме интересува кой колко е откраднал а ме интересува кой е направил повече за мен самия. Бойко е едни гърди напред на моето кантарче с магистралите които и аз ползвам.
37
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БСП и ДПС се радват че народа обеднява, защото само бедняци биха гласували за тях:(+) ДА(-) НЕ
36
2
 
11
 
! Отговори
Iwan преди 13 години
тия пък къде съзряха антикризисна политика ?
35
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нещастните *** от ДПС и БСП ако им мине вота ще си вкарат страхотен автогол. Защо? Защото ако няма предсрочни избори и уседналостта е четири месец, то въпросните четири месеца преди това, ще има лек бум на "туристи от Турция", които да си регистрират жителство, докато ако опрем до предсрочни избори, те няма да могат да реагират и номерът с автобусите няма да стане. *** опозиция, много *** :))))))))))))
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На първите два вота отговорите може да им даде комисията Антимафия с независим председател,също да им пусне класифициран отчет с основни данни и характеристи,тенденции и направления по които да се готвят предизборно с програми,а на другите вотове ще се явяват на поправителен както се казва пред суверена.
33
4
 
11
 
! Отговори
fuck ser gay преди 13 години
ей, сер гей, скрий си мазната, противна гейска мутра в нечий руски *** и не излизай оттам. *** наглеца, да съди другите. ето ви едно предложение за ваш девиз: БСП+ДПС = ***+***. *** мизерницивсе ми едно за герб, само да не идва червената *** на власт
32
4
 
12
 
! Отговори
СПАС преди 13 години
ЕМИ ХАЙДЕ ДА ВЪРНЕМ НА ВЛАСТ СТАНИШЕВ ,ДОГАН И ЦАРЯ !!! ТО НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА С ИЗДИГАНЕТО НА КАНДИДАТУРАТА НА МЕГЛЕНА КУНЕВА: УДОБНА И УСЛОЖЛИВА НА ЧЕРВЕНАТА КРАДЛИВА НОМЕНКЛАТУРА !!!! НАЛИ ЗАТОВА ВСЯКА ВЕЧЕР СЛАВИ ТРИФОНОВ "ПЕЕ ЕДНА И СЪЩА ПЕСЕН", КАТО СЕ ПРАВИ НА МОРАЛЕН СЪДНИК / ПЛАЩАТ МУ ГОВОРИ ЧОВЕКА / !!! АМИ ЧЕРВЕНИТЕ СОЦИОЛОЗИ КЪНЧО СТОИЧЕВ И АНДРЕЙ РАЙЧЕВ !!!! И НАКРАЯ ПОДКРЕПАТА ОТ Г.ПЪРВАНОВ ,ТЪЙ КАТО НЕГОВАТА ПАРТИЯ НЯМА ДРУГ ИЗБОР!!!А ГОСПОЖА КУНЕВА ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИ НА МНОГО ВЪПРОСИ.КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ КРАЖБИТЕ И СЪСИПВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА ПО ВРЕМЕТО НА ДВАТА МАНДАТА КЪДЕТО БЕШЕ ВОДЕЩА ФИГУРА : НДСВ-ДПС И БСП-НДСВ-ДПС !!!ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ТЯ БЕШЕ ОСЕМ ГОДИНИ НА ВЛАСТ!!! НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ КАК СИ "РАЗПРЕДЕЛЯХА ПОРЦИЙТЕ" ПО ВРЕМЕТО НА ЦАРЯ ,ДОГАН И СТАНИШЕВ !СЕГА ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА ИСКАТ ПАК ДА Я ПРОБУТАТ ЗАЩОТО ИМ Е НАЙ-УДОБНА !!! ТОВА НЕ Е ЛИ НАГЛО И БЕЗОЧЛИВО !!! ПРАВЯТ НИ НА *** С КЪСА ПАМЕТ !!!
31
1
 
3
 
! Отговори
Ивайло преди 13 години
До: 24. Какво ти правиш по въпроса? 7 млн. души ей така изчезват, хахахахах. Народ, създал емнайсе' държави на еманйсе' места, изчезва за 20 години. Айде бегай, Терминал 2 за тебе! Марш!
30
4
 
10
 
! Отговори
ФЕНН преди 13 години
БУДКА ЗА ВЕСТНИЦИ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ТОЯ ...ДАЛИ МУ ЦЯЛА ДЪРЖАВА....ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ ...КРАДЕНЕ -КРАДЕНЕ И ПАК КРАДЕНЕ НИЩО ГРАДИВНО НИКАКВА НУЖДА НЯМА БЪЛГАРИЯ ОТ ВАС...ДАЖЕ И КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ И ЖЕНА ТИ НЯМА НУЖДА ОТ ТЕБЕ
29
4
 
8
 
! Отговори
crus преди 13 години
мдааам ...сложни са хитрите ходове на Станишев и компания....вот след вот след вот след вот .... и те така ще се опраат нещата :)))))няма такава кретения ....
28
3
 
5
 
! Отговори
Болшевик до Иван преди 13 години
27Не обиждай Партията!Тя винаги е права, когато съгреши дори!!Аз очаквам през 3023 година да се построи комунизма и тогава ще си пазаруваме без пари!
27
7
 
14
 
! Отговори
ddd преди 13 години
Най-голямата порнография, за която съм чел!! Тези крадливи *** от БСП и ДПС да критикуват! Зная, всички партии в България не са цвете, но идеята е да се избере по-малкото зло!! По-голямо падение от БСП и ДПС във властта, не съществува!! Понякога ме е срам, че съм българин!
26
3
 
7
 
! Отговори
Иван /от кал Иван/ преди 13 години
А бе господа ...защо бъркате думата комунист с КОКОШКАР. Второ.-с педерасчо, манавчо , циганчо и сега и чалмясалия Сергеичо ...с такива става ли демокрация?А ми с тия сбирщаин партия начело с тикви, бръмбари и маркучи става ли нещо ? Еи Народе глупав -в нашите глави има само Простотиа ,Дивотия и Тъпотия ----Затова сме на този ХАЛ .......
25
4
 
19
 
! Отговори
Stany преди 13 години
Идеята е с вота за провала на цялостната политика на правителството да се затвори политическият сезон - ДПС Лютви Местан.Ето за какво става въпрос, да отчетът дейност и след това да ходят спокойно на море, а ние *** да си чешаме езиците в *** форуми и да си мислим, че променяме нещо докато същите тези, които ни окрадоха си пекът г*****те на морето.