ГЕРБ за вота: Опозицията е с размътени мозъци!

Управляващите нямало да търсят подкрепа от сините и „Атака“
Обновена: 8 юни 2011 15:32 | 8 юни 2011 15:32,
150
ГЕРБ за вота: Опозицията е с размътени мозъци!
Снимка: Булфото

ГЕРБ в никакъв случай няма да води консултации с "Атака" или със "Синята коалиция" за подкрепа на правителството при гласуването на вота на недоверие към кабинета "Борисов".

Категоричната позиция изказа  зам.-шефът  на ПГ на ГЕРБ Валентин Николов, след като днес БСП и ДПС обявиха, че ще внесат вот на недоверие за провала на антикризисната политика на правителството.

„Ако водим преговори с някоя от парламентарните групи, това означава, че трябва да влезем в пазарлъци, а ние категорично не допускаме това", посочи тойй.

 ГЕРБ щял да очаква депутатите да гласуват държавнически при обсъждането на вота на недоверие.

„Досега единствено независимите депутати са заявили, че ще ни подкрепят, но очаквам и други народни представители да направят това“, коментира още Николов.

Още по темата

Според него опозицията не е "уцелила" темата за вота на недоверие. Международни доклади показвали, че макроикономическите показатели на страната са много добри, а правителството щяло да компенсира най-засегнатите от кризата групи.

„Затова вотът на недоверие към кабинета на ГЕРБ е див и чист популизъм. Предизборно мозъкът на политиците се е размътил много. БСП и ДПС са естествен съюзник и преди, и сега, интересно е обаче дали "Атака" и "Синята коалиция" ще подкрепят правителството при вота“, допълни Николов.

Според него целта на опозицията била да преследва дестабилизация на парламента и на политическата стабилност, което обаче едва ли щяло да се случи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: вот на недовериеГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !
59
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
do 56да, боли го оная работа, че *** щели да искат вот на недоверие:)
58
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе кой ги докара тия на власт бе, слепи ли бяхме
57
1
 
6
 
! Отговори
до 49 преди 13 години
Разкри ме. Хващам бохчите и отивам на работа - *** щяла да ми плати за едно бързо;)
56
8
 
27
 
! Отговори
За -))))))) преди 13 години
ГЕРБ е ГРОБ за България!
55
5
 
23
 
! Отговори
Зоологът преди 13 години
Този лесбиец Валентин Николов е нещо средно между хамелеон, комодски варан и пеплянка.
54
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много гневен и ядосан изглежда на снимката Валентинчо.Нещо много го безспокои.
53
25
 
15
 
! Отговори
Бойко преди 13 години
На който не му изнася в БГ да изчезва...Що продължавате да серете по форумите...Има хора които ще останат и ще се борят точно тук в България...А и най-важното няма да допуснат *** и турците да помиришат власт!
52
10
 
4
 
! Отговори
до 50 преди 13 години
Я да видим кой не е ходил на училище, а? Нали се сещаш... главни букви, малки букви, препинателни знаци... :)Виж сега, ти стоиш без работа защото си неграмотен и *** като ***, а не защото тези били на власт. Просто, а? :)
51
6
 
25
 
! Отговори
Алексей преди 13 години
Опозицията може да е с размътени мозъци(то при вашето управление на всеки нормален човек мозъкът ще се размъти), но ГЕРБерите сте съвсем без мозъци.
50
6
 
23
 
! Отговори
браво преди 13 години
Какво да се прави-управляват ни кретини и ***....гейберски....!!!
49
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 40 депутати се очаква да напуснат групата на ГЕРБ до местните избори!
48
7
 
21
 
! Отговори
ХХХ преди 13 години
ТОЗИ ГОСПОДИН МИ ПРИЛИЧА НА КМЕТ ОТ ДЪЛБОКО ПРОВИНЦИАЛНО СЕЛО И КАТО ГОВОРИ ТЕ МАЙ ВСИЧКИТЕ МУ КОЛЕГИ ИЗГЛЕЖДАТ ТАКА ДАЖЕ НЯКОЙ ПО ЗЛЕ
47
7
 
5
 
! Отговори
до 44 преди 13 години
Няма компенсации за некадърни неудачници, sorry! Прибирай бохчите и марш на работа, лузър :))
46
4
 
27
 
! Отговори
БоСимеонов преди 13 години
Абе отвреме навреме някой от намаляващия фен клуб на ГЕРБ, като няма какво да коментира и прас: "Имало червени драскачи". М не. Хомо сапиенс се наричат. Могат да мислят. За съжаление обаче и ние намаляваме. Изнасяме се, спасяваме се от България заради маймуните на власт и маймуните, които им я дават.
45
8
 
14
 
! Отговори
Абе, Гербавите преди 13 години
колко плащат на писачите на коментари, някой знае ли? Като им гледам дебилните изказвания, едва ли е много.
44
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За да имаш размътен мозък, то значи, че трябва да имаш мозък! На гербер това не може да му се случи, защото герберите изобщо нямат мозък:)
43
0
 
15
 
! Отговори
иво преди 13 години
Огледал се Илия ,пак в тия.Или ...пресмяла се хърба на щърба.
42
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"...правителството щяло да компенсира най-засегнатите от кризата групи."И как? С 10 лв. увеличение на най-ниските пенсии? А мен как ще ме компенсирате, като не съм пенсионер? Нещастници, марш на село!
41
4
 
6
 
! Отговори
DO 34 преди 13 години
VZEMI S TEB STANI6EV I KOSTOV I NIKOGA NE SE VRA6TAITE V RODINATA NI.