ГЕРБ за вота: Опозицията е с размътени мозъци!

Управляващите нямало да търсят подкрепа от сините и „Атака“
Обновена: 8 юни 2011 15:32 | 8 юни 2011 15:32,
150
ГЕРБ за вота: Опозицията е с размътени мозъци!
Снимка: Булфото

ГЕРБ в никакъв случай няма да води консултации с "Атака" или със "Синята коалиция" за подкрепа на правителството при гласуването на вота на недоверие към кабинета "Борисов".

Категоричната позиция изказа  зам.-шефът  на ПГ на ГЕРБ Валентин Николов, след като днес БСП и ДПС обявиха, че ще внесат вот на недоверие за провала на антикризисната политика на правителството.

„Ако водим преговори с някоя от парламентарните групи, това означава, че трябва да влезем в пазарлъци, а ние категорично не допускаме това", посочи тойй.

 ГЕРБ щял да очаква депутатите да гласуват държавнически при обсъждането на вота на недоверие.

„Досега единствено независимите депутати са заявили, че ще ни подкрепят, но очаквам и други народни представители да направят това“, коментира още Николов.

Още по темата

Според него опозицията не е "уцелила" темата за вота на недоверие. Международни доклади показвали, че макроикономическите показатели на страната са много добри, а правителството щяло да компенсира най-засегнатите от кризата групи.

„Затова вотът на недоверие към кабинета на ГЕРБ е див и чист популизъм. Предизборно мозъкът на политиците се е размътил много. БСП и ДПС са естествен съюзник и преди, и сега, интересно е обаче дали "Атака" и "Синята коалиция" ще подкрепят правителството при вота“, допълни Николов.

Според него целта на опозицията била да преследва дестабилизация на парламента и на политическата стабилност, което обаче едва ли щяло да се случи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: вот на недовериеГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Къв вот бе, Атака никога няма да гласува за *** така, че споко, на Станишката дупе-о е широко!
79
0
 
6
 
! Отговори
ЙОЦО преди 13 години
КОЙТО МИСЛИ, ЧЕ ДРУГИТЕ Т.КВИ ИСКАТ ВОТЪТ ИМ ДА МИНЕ, ЗНАЧИ НЯМА НИЩО В ГЛАВАТА.ПРОСТО СПОРТ, ПОПУЛИЗЪМ.НЯМА СВЕСТНИ ПОЛИТИЦИ В БЪЛГАРИЯ.
78
6
 
8
 
! Отговори
ХА,ХА,ААА..ГЛУПОСТИ. преди 13 години
"КОКАЛЧЕТО" Е МНОГО ТЛЪСТО И ВКУСНО....ЗА ДА БЪДЕ ПУСНАТО ОТ ОПОЗИЦИЯТА, ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ....ДАЛИ, ЩЕ ИМ СЕ ПАДНЕ ПАК...!ЧЕРВЕН-ПЛЪХЧО ,КАКВИТО И ДА ГИ ДЪРВИ....НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИЗВАДИ "МНОЗИНСТВО"... В ЕДИН НОВ ПАРЛАМЕНТ..../ЕВЕНТУАЛНО/.ГЕРБ И СИНИТЕ НА КОСТОВ ---ПАК , ЩЕ РАЗДАВАТ КАРТИТЕ..!ТАКА ,ЧЕ .....СПОКО...!!!!!!!!!ТИЯ ВОТОВЕ---СА ИЗЛИШНИ "ПРЕДИЗБОРНИ" НАПЪНИ НА ЛЕВИЦАТА И ПОМПАНЕ НА "БАБЕШКИ МУСКУЛИ".....10% ИМАТ СЪС СИГУРНОСТ!
77
0
 
16
 
! Отговори
Стефка преди 13 години
Двама старци си седят в градската градина, хранят птичките с трохички и приказват помежду си:- Абе тия птици много приличат на нашите политици. - казва единия - Докато са на земята се задоволяват с трохи, пък като излетят на високо ти се изсират на главата.
76
0
 
1
 
! Отговори
do 77 преди 13 години
да, така е. Аз съм в описанието, а ти си много умен
75
1
 
1
 
! Отговори
до 74 преди 13 години
А ти май се позна в описанието, а? :))
74
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вотът няма да бъде успешен, но въпреки това е нужен
73
6
 
12
 
! Отговори
Orda преди 13 години
Пък ГЕРБерите сте безмозъчни.
72
1
 
5
 
! Отговори
do 73 преди 13 години
ти си много умен май, а ?
71
6
 
6
 
! Отговори
до ТИМС преди 13 години
Някакви хора протестирали срещу цените на горивата. Ко речи? Ми отивайте да протестирате пред офиса на Лукойл, мушмуроци :)Протестират в Гърция. Ние си имаме "форумни протестиращи" тип "като съм *** *** и не ставам за нищо, що пък да не взема малко да се плюнча по форумите" :))
70
2
 
0
 
! Отговори
Александров преди 13 години
Оказва, се че Атака като говорят и после ги плюят, пък те казват истината. Вижте в БиНюз има новина за радикалния ислям на територията на България.
69
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
идват избори ... ще се ИЗБИЯТ за власт и пари ... някои *** политици дори са си повярвали, че са месии и с тях започва, и свършва света.Грозна картинка.
68
2
 
18
 
! Отговори
До 55 преди 13 години
Бойко, някои неща имат прекалено висока цена, но още не си дорасъл да го проумееш. Дано някой ден излезеш от затвореното племенно мислене и ще разбереш. Засега си заслужил единствено да ти кажа: скрий се в миша дупка, защото не си ти човека, който ще определя кой къде да живее. Дори само по този критерии си тъмен азиатски субект. Дотам я докара любимата ти ГЕРБ и вожда ББ, че комунистите и турците са по-европейци от вашия скудоумен електорат.
67
1
 
1
 
! Отговори
до 64 преди 13 години
Ти пък откъде знаеш, че нямам?
66
3
 
2
 
! Отговори
Mushmorok преди 13 години
В България действат радикални ислямистки формирования, които заплашват териториалната цялост на страната и нейната национална сигурност. Това се казва в доклад на ДАНС, представен от ръководството на агенцията пред днешното заседание на комисията за контрол над ДАНС. Информацията съобщи лидерът на Атака и член на комисията Волен Сидеров.
65
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какъв е тоя чук на снимката ? Ако такива са всички гербажии - предпочитам Сергеи.
64
13
 
4
 
! Отговори
:) преди 13 години
Ххахах! Разгневени серГейчета хабят нерви по форумите - БЕЗЦЕННО! :))
63
0
 
16
 
! Отговори
ТИМС преди 13 години
До Анонимката 63 - ми ако не сте забелязал имаше и хиляди простестиращи ( пр. с/у покачването на цените на горивата и полицаите протестираха няколко пъти) НО не забелязах Бойко Борисов и Сие ЕООД, даже да преброят за живи протестиращите.Напротив - забелязах *** сънародници да се нервят на протестите, щото бързали, а протеста ги бавел?!?Няма такъв зверски *** манталитет като нашия!
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 44тебе що да те компенсират? Като си толкова умен що нямаш пари?
61
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като гледа човек няколкото хейтърчета как се пънат тук, ще си помисли че всеки ден има хиляди протестиращи пред Народното Събрание :))