Сините се лутат как да не подкрепят вота

Не можели да застанат до БСП и ДПС
Обновена: 14 юни 2011 15:47 | 14 юни 2011 15:47,
99
Сините се лутат как да не подкрепят вота
Снимка: БТА

СДС най-вероятно няма да подкрепи вота на недоверие към правителството, внесен от СДС и ДПС.

Точно обаче как ще изразят позицията си в зала, ще стане ясно след обсъждане с коалиционния съвет на Синята коалиция. Националният съвет пък на СДС е решил да даде на сините отворен мандат, тоест не е определил конкретно решение.

„Преобладаващото мнение обаче на делегатите беше, че не можем да подкрепим правителството, но в същото време не можем да застанем и до БСП и ДПС, и не можем да бъдем предпоставка за служебен кабинет на Георги Първанов“, коментира Мартин Димитров. 

Според него БСП и ДПС са наясно, че няма да падне правителството, и се опитват да извлекат дивиденти за предстоящите избори.

Той коментира, че за сините точно изборите са истинският вот на недоверие.

Още по темата

Ще се опитаме да победим и ГЕРБ, и ДПС, и БСП на много места, както и добър резултат за президент, закани се Димитров.

Той отново призова ДСБ да оттегли заместник-министрите си, тъй като Синята коалиция не трябвало да носи отговорност за това управление.

Според него знакови лица на сините не могат да участват в изпълнителната власт.

От своя страна лидерът на СДС обеща да се помисли и над това сините да оттеглят своите представители в ръководството на Столичната община, тъй като според него управлението й не е добро.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега окончателно става ясно, че когато Станишев каза крилатата си фраза "Здравейте циркаджии" е имал в предвид съпартийците си. А да ни е честит новия цирк на БГ - ура другари и другарки циркаджии!!!
55
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А СиеДиеСие няма да подкрепят вота щото при едни нови избори няма да влязат изобщо в парламента.Ето ЗАЩО!
54
0
 
8
 
! Отговори
мишко преди 12 години
Стига сте се критикували едни - други. Да не мислите, че като го правите и си давате мнението, някой го интересува и чете. Та всички политици мислят само как да се задържат, пък било то и само в парламента. Ами там е истината. 20 години гледаме едни и същи мутри, едни и същи глупости приказват. Полза никаква за народа.
53
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде наздраве! Поредния смешен и ялов вот на БСП. Тия станаха битер циркаджии с безмислените си вотове.
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
kato gi slusam teia sini hkaramfili kak se natiskat na stucera:em sa syglasni da gi ebyt ama kat im staneli pishkite, ta ako moje i sami da si izmastrubirat po edin sobstven *** u sobstvennia zadnikKostow-zaebi toia vmirisam trgovec i glasuvai s kuman4ite i tur4oliata- do tam ste ia dokarali ama drug izbor niamate s Martin kakto vizdas nestat otivat v klozeta
51
10
 
4
 
! Отговори
До 29 преди 12 години
Бай Койо пак ли бе се опитваш с гюбелската си демагогия да промениш нещо. Нищо няма да промениш, разбери най-после истината, а тя е че въпреки гнусните плюнки срещу Борисов, той е най-уважавания премиер в Европа, а след 4 г. ще стане президент, защото истината не може да се удави с плюнки.
50
3
 
8
 
! Отговори
агент Буда Борисов преди 12 години
"Сините се лутат как да не подкрепят вотаНе можели да застанат до БСП и ДПС"ИЗТЕСТВИНО ЧЕ СИНИТЕ НЕМОГАТ ДА ЗАСТАНАТ ДУ БСП......КАКТУ КАЗАХ ВЧЕРА ДЕ СА *** ПАРТИА - СЛЕД КАТУ *** ГИ ПРИПОЗНАХА НА ИЗБУРИТЕ...ОТ СИНИТЕ УСТАНА САМУ ДСБ-тоДРУГУТО Е ***
49
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който не гласува СРЕЩУ правителсвото ЗНАЧИ Е ЗА!!Ясно и Просто!
48
0
 
12
 
! Отговори
@ преди 12 години
СДС най-вероятно няма да подкрепи вота на недоверие към правителството, внесен от СДС и ДПС. Хахахахха тия *** няма да си подкрепят техния си вот :)
47
9
 
15
 
! Отговори
шибек преди 12 години
боко казал че вота е наглост, що бре боко, що бре , че твойто не е ли наглост, за 2 години открадна токова колкото всички преди теб, само се моля да мине вота и да те изритат, що не вдигаш пенсиите, що не вдигаш заплатите, къде са парите. нагъл си ти май и си ***, де ти е шенгена, де ти евро зоната, де ти е завода за ***, де ти са комунистите в затвора, празни приказаки от хиляда и една нощ, *** нешастен
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
31А Лостов и Мафиянски малко ли крадоха????????????
45
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия СИНИТЕ са по червени и от червените хмери
44
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едно е сигурно вота на есен ще, е сюрприиииз за тиквите на Б.Борисов
43
3
 
11
 
! Отговори
Избирател преди 12 години
Е на това се казва *** позиция и надупена поза. Не ме интересува кой внася вота, а ме интересува дали е справедлив. Господа управляващите така са се омацали, че който не подкрепи вота на недоверието значи ги подкрепя. Но така се получава от много комплекси и СДС сега се чуди как да оправдае гювенсийското си поведение през цялото време на сегашния парламент. Ще има да чакате 4% Мартинчо, но няма да ги дочакате.
42
0
 
4
 
! Отговори
Койчо преди 12 години
И как да гласувам за тях?!?!?!?! Уж те го внасят, а после..... това е несериозно....
41
5
 
5
 
! Отговори
бивш СДСар преди 12 години
Че кой нормален човек ще гласува пак за тях, след като се съюзиха с турците и комунистите. Явно преследват някакви нечисти цели!
40
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като четете - вникнете малко в написаното бре простаци...Злоби и мръшляци червени..Скотове!
39
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Социалистите скоро ще бъдат записани в книгата на изчезващите животни, единствено ще останат партийните ботове които ще пращат постове за славата на БСП и БКП.
38
4
 
3
 
! Отговори
ДОГАН преди 12 години
Скоро, скоро ще ми падне в ръчичките цяла България
37
1
 
7
 
! Отговори
те преди 12 години
Тези пък кой ги брои..............