Независимите плашат със съд Командира

Призовават го да изнесе данни за спрени призовки срещу депутатите
Обновена: 24 юни 2011 14:40 | 24 юни 2011 13:32,
96
Независимите плашат със съд Командира
Снимка: Булфото

Ако Иван Костов има данни за спрени призовки срещу независими депутати, нека да ги изнесе, защото ако не докаже тази своя теза, смятаме да заведем дело срещу него.

Това каза независимият народен представител Тодор Великов на пресконференция в
парламента. Той беше подкрепен от Дарин Матов, Димитър Колев и Камен Петков.

В четвъртък Иван Костов посочи, че човекът, който е отговорен за това независими депутати да подкрепят ГЕРБ, е министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Командира твърди, че ставало дума за спрени призовки и спрени разследвания срещу депутати, включително и за данъчни нарушения.

„Всичко това, което казва Костов, ако не се докаже, е една клевета, допълни Великов. Той напомни, че още през април шестима независими депутати са направили декларация, че подкрепят правителство в ГЕРБ.

Великов каза, че такива изказвания дават основание на независимите депутати да вземат решение и да пренасочат субсидията си не към тези партии, от които са излезли, защото те са антидемократични по своята същност.

Още по темата

„Ако от Синята коалиция продължат така неистово, кресливо и антидемократично да говорят срещу независими народни представители, тогава ние ще огласим кой от лидерите на Синята коалиция е предлагал на трима независими депутати да се присъединят към коалицията“, заплаши Великов.

Според него в момента някой се стреми да "изрекетира" българското правителство заради това, че деветима народни представители са го подкрепили.

„Точно в този момент България най-малко има нужда от криза в правителството и в българското общество, която да доведе до неясно управление и да стигнем до варианта в Гърция“, каза Тодор Великов.

Той отрече да се е присъединявал към ГЕРБ или да е ставал член на тази партия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
11
 
9
 
! Отговори
М преди 12 години
А бе защо всички ни плашат с Гърция Това,че толкова много хора са гласували за ГЕРБ не значи,че всички са *** и вярват на простотиите на вожда и свитата му.----*** комунистически пропагандатори, не ви светва с *** кратуни, че няма как да ви вярваме. Да не би гърците да правят физкултура и да се забавляват всеки де по плащадите. Те са там защото положението им се влошава от ден на ден - заплатите и пенсиите намаляват, дълговете се увеличават! Вчера гласуваха за още намаления на доходите.
68
5
 
3
 
! Отговори
пипи за 69 преди 12 години
Точно това еп роблема, че ние не знаем кой, конкретно каков еп равил. Усещаме върху себе си нещата от управлението на хора и групировки (екипи) и по това съдим какво са правили. Лично аз ен обвинявам костов, но и не му вярвам. каквото и да е, тук ще важи: битият - бит, е..ният . е..н! Тоест, ние *** дето допуснахме да ни прецакат сме си прецакани. награбилия - награбил, прецаканият - прецакан. Така е от древни времена и в САЩ и тук и навсякъде. А и хитреците отдавна са в светлият бизнес.
67
1
 
18
 
! Отговори
Безпартиен преди 12 години
Всичко това, което казва Костов, ако не се докаже, е една клевета, допълни Великов. Той напомни, че още през април шестима независими депутати са направили декларация, че подкрепят правителство в ГЕРБ.Журналистите явно неправилно са разбрали думите му. От цитата се вижда съвсем ясно, че тези депутати са станали само независими от партията, с чиято бюлетина са избрани, а иначе са си напълно зависими, но... вече от друга партия. Затова неправилно е да се изписват независими, ами не, зависими. Зависими, че и малко отгоре нали се надяват на нов мандат. Пък колкото до избирането им все ще се намерят балъци.
66
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чета коментарите и ме побиват тръпки. Може ли така нагло да се лъже бе другарю НАД-ник. Човек трябва да има и малко страх от Бог. По времето на Виденов беше източена не само държавата. Цялата ни икономика беше с дългове превишаващи в пъти стойността на активите й. Кво се правиш, че не помниш кой, кога и защо създаде групировките? А нима си забравил лепенките по апартаментите, магазините и всички коли: "Тук охранява СИК", ". . . ВИС", ". . . 777", ". . . Корона", ". . . Първа частна милиция", . . . . . . Нима си мислеш, че сме забравили кога собствениците на частни магазинчета във Велинград еддигнаха барикади и с оръжие в ръка се браниха от рекетиращите ги групировки. И кога изчезнаха тези надписи - ами когато Костов смачка фасона на групировките. Ами помниш ли Илия Павлов как се беше разпищолил в Боровец. Даже имаше нахалството да казва на кмета на Самоков, че там щяло да става това, което той решал. Нали си спомняш, кво му отговори Костов, че никой бизнесмен не може да се мери с държавата и го срита в кишето. Илия Павлов после почна да говори, че гущера бързо трябвало да си откъсне опашката, щото иначе щял да загине. Да, страшна държава оставихте на Костов, но той за всеобщо учудване се справи прекрасно. Затова после измислихте слуховете Да вие сте много добри в съчиняването и разпространяването на слухове и внушения. Не случайно в ЦК на БКП имаше цял отдел Пропаганда и агитация. Не случайно дейността на служителите на ДС се свеждаше до информиране, създаване на легенди, мачкане на личности, осветяване и облъчване на масите. Като дойде Костов на власт те се скриха в миши дупки.Но след получаване на петродоларите от Саддам и рамото ударено от Москва през есенте на 2000 г. , се опитаха да излязат на светло. Но който е повярвал на Москва си е заслужил единствено куршума. Нет человек - нет проблема. Добре си помисли на кого слугуваш. преди тебе имаше много бушони.
65
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОСТОВ Е КРАДЛИВ И ЛЪЖЛИВ ЛОМСКИ ***!
64
3
 
14
 
! Отговори
7 преди 12 години
Ама какво да му правиш на матряла-избирател? Иска си мутрата за кмет и това е.После си го поиска и за министър-председател.Сега е управляван по системата днеска едно ,утре друго,на третия ден нито едно от първите две
63
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕЛАТЕ при НАС-в ГЕРБ !! Няма нужда да мислите !!!Ние сме пария на немислищите и простаците!Колкото си по-елементарен толкова по-добре си живееш...Евалата!
62
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе защо всички ни плашат с Гърция.Не им ли стана ясно,че и децата знаят колко по добре са хората в Гърция.Това,че толкова много хора са гласували за ГЕРБ не значи,че всички са *** и вярват на простотиите на вожда и свитата му.
61
16
 
7
 
! Отговори
преди 12 години
Иван КРАДЕЦА още ли е на свобода???
60
1
 
12
 
! Отговори
......? преди 12 години
....ПУСТИТЕ МУ ПАРИ ...КОЛКО ЯДОВЕ СЪЗДАВАТ ?
59
11
 
6
 
! Отговори
До Тубата преди 12 години
Тубо - по *** си от тъпоъгълник !Костов извади България от кризата ? това сам ли го имисли ? или го чу някъде ?Е аз казвам - Царя ни извади от кризата ! - или по добре - Виденов ни извади от кризата ! нещо години , дати да помниш ?- документи да си видял ? нещо за валутния борд- кога как къде кой - не нали ? переш по инерция като папагалТубо , Тубо що си *** селяндурник
58
0
 
1
 
! Отговори
ДО 55 преди 12 години
.....В-С-Е ----О-Щ-Е!
57
5
 
6
 
! Отговори
до баба Гана преди 12 години
Бабо Гано, твойта глава е куха, и на малкия му пръст не можеш се намаза!
56
4
 
4
 
! Отговори
Попинс преди 12 години
Както винаги си търсят опеавдания за всяко нешо и обвиняват ГЕРБ. Хора, вземете се в ръце и наблюдавайте ситуацията внимателно.
55
13
 
8
 
! Отговори
баба Гана преди 12 години
А така, Костов, бий си кухата *** глава, като се поведе по акъла на ЦК на БКП, Фадромата, Кирката и други спонсори.
54
5
 
4
 
! Отговори
пипи до 54 преди 12 години
А, защо България стигна до дъното? Тия дето я окрадоха и изнесоха капитала, да не са светии? номенклатурите ип реди и сега си опекоха игрите, изнесоха резерва на страната в чужбина, приватизираха активи и технологии за свои нужди и оставиха една ограбена, разрушена и бедствуваща икономика. кои са тия хора? Костов, не е ли част от тях? защо хвалиш човек, който преди е бил ревностен комунистически пропагандатор, а впоследствие се е отрекъл от вярата си? Тия хора никога не са били в наша полза.
53
6
 
4
 
! Отговори
Костов е по-добър преди 12 години
от Луканов . Затова е жив .
52
6
 
13
 
! Отговори
туба преди 12 години
Понеже виждам, че червеношките са се разщъкали, да им припомня само, че Костов е единственият политик, който успя да ни извади от дъното, до което бяхме стигнали, благодарение на куманоиднине червеи! Блъгария в момента е стабилна, благодарение на Валутния борд, ако го нямаше, щяхме да сме по-зле от гърците!
51
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До всички *** които вярват на Костоввлезте в YouTube и напишете Маргарита Михнева - аферите в "Златни пясъци" 3да видите Костов какви ги е вършил как е продавал хотели за без пари на свои хора и абсурда на абсурдите продадени са всички асфалтирани пътища както иводоснабдяване - електро тн на частно лице - това нито в Бангладеш го има нитов Пакистан - все едно да продадеш Цариградско шосе на частно лице под графа- алея
50
13
 
9
 
! Отговори
ЗЛОБЕН преди 12 години
А АЗ КАТО ЧУЯ ЗА КОСТОВ ,СИ ПРЕДСТАВЯМ КАК *** ОБИРАТ БОСТАНИ!!!ПО КРАДЕЦ И ОТ *** Е !!!ТОЙ КАТО ИМАШЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ ЗАЩО НЕ ИЗКАРА ДОСИЕТАТА- ЗАЩОТО ПОЛОВИНАТА МУ ДЕПУТАТИ БЯХА ОТ ДС. !!!ВМЕСТО ДА СЕ ПОКРИЕ ,ТОЙ ПАК ВОЖД ИСКА ДА Е !!!!