Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!

Борисов няма милост към незаконните обекти по морето
Обновена: 25 юни 2011 22:20 | 25 юни 2011 19:24,
420
Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!
"Слънчев бряг" е като селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия, възмути се Борисов. Снимка: БТА

Незаконните обекти в курорта "Слънчев бряг"  трябва да бъдат  премахнати, категоричен беше премиерът Бойко Борисов в Созопол. Той каза това по повод на разрушаването на басейни в курорта в разгара на туристическия сезон.

„Незаконно строителство премахваме и на язовир "Ивайловград", и на язовир "Искър". А що се отнася за разгара на сезона, сега  му е дошло времето на събаряне. Да са ги махнали собствениците,  когато трябва. Това не са хора, които искат да печелят от  туризъм, това са вредители, затова и отношението ми към тях е  такова”, посочи премиерът. 

Според него най-ценното за един курорт, освен морето и плажа, са археологията, църквите и манастирите, които са много  по-привлекателни за туристите.

Нямам никакво намерение да помирявам съюза на собствениците със „Слънчев бряг” АД, каза Борисов, относно протестите на хотелиерите в курортния комплекс.

„Нямам никакво намерение да ги помирявам по простата причина, че "Слънчев бряг" пpилича на селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия. Ако искат да е курорт, ако искат да е перла, просто трябва да го приведат във вида, в който сега не е. Разбирането между АД-то и хотелиерите минава през махането на гащите и чорапогащниците от алеите, и от всичко това, което се прави”, отсече премиерът.

Борисов и министрите Симеон Дянков и Йвайло  Московски се поклониха пред мощите на Св. Йоан Предтеча, които  бяха пренесени с литийно шествие в обновената църква "Св. св.  Кирил и Методий".

Църквата е обновена със средства, отпуснати от Министерския съвет, както и с дарения. 

"Ние сме типично правителство, което до изборите не дели  кметовете от коя партия са. В Созопол гледаме няколко кандидата. Работя прекрасно и със сегашния кмет Панайот Рейзи", каза  премиерът в отговор на въпрос кой ще е кандидатът за кмет на  ГЕРБ в крайморския град.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
31
 
15
 
! Отговори
бенефициент преди 12 години
# 23Срамувам се, че не гласувах за ГЕРБ, но сега ще поправя грешката си.
27
8
 
18
 
! Отговори
СТРАНЖАТА преди 12 години
Край отказвам се от ГЕРБ, няма да се срамувам цял живот я.
26
5
 
20
 
! Отговори
Хеопс преди 12 години
Иха съборили бира - скара , голема работъ , тиквен медал за всички
25
7
 
24
 
! Отговори
Палячо преди 12 години
Жалкото човече само циври .НО ДОСЕГА НИЩОООООО.
24
16
 
9
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
В БСП СЕ ХВАНАХА ГУША ЗА ГУША.ИМАЛИ 40-50 КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ--УЖАС И РЕЗИЛ.40-50 МИЛИОНЕРА ИСКАТ ДА СТАНАТ МИЛИАРДЕРИ КАТО ГОЦЕ.ГОЛЯМ МАЙТАП-ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ,А ДО ИЗБОРИТЕ ИМА БАЯ ВРЕМЕ.ЗАПОЧВА БОЛШЕВИШКИЯ КАНИБАЛИЗЪМ И ГОЛЯМОТО ИЗЧЕЗВАНЕ НА ПАРТИЯТА НА МАФИЯТА-БСП.А БОЙКО СТОИ ОТ СТРАНИ ,ГЛЕДА ИМ СЕИРА И ИМ ПОДХВЪРЛЯ ПО НЯКОЯ ИНТРИЖКА.ШОУТО Е ПЪЛНО И ЩЕ ЗАВЪРШИ С ТОТАЛНА ПОБЕДА НА ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ-КАКТО Е ДОБРЕ ИЗВЕСТНО НА ВСИЧКИ-И С ИЗЧЕЗВАНЕТО НА БСП......БРАВО НА БОЙКОО ГЕРБ.САМО ТАКА......
23
13
 
25
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Край отказвам се от ГЕРБ, няма да се срамувам цял живот я.
22
1
 
45
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
А к'во шъ праим с *** ?Нямат нито една законна къща ! А строят вече масивни постройки и палати. не плащат никави данъци и такса-сметКойто не си узакони къщата, му се спират детските и помощите, викам аз
21
5
 
16
 
! Отговори
Запознат преди 12 години
Панайот Рейзи беше от Костовите крадци,сега е от приятелите на Костов-ГЕЙбаджиите!!!
20
2
 
24
 
! Отговори
До 11 преди 12 години
За да има ред, трябва малко и "сопата да играе". Когато в България видиш полицаи с М-16ки, каквито се разхождат из Германия и Франция , тогава ще знаеш, че сме станали нормална държава. А не да тарашат тийнейджърите за марихуана и да им прибират джобните пари, пък пред мутрите с килограмите кока да си затварят очите.
19
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес Бойко си купил малини в малка кофичка за кафе и оставил на жената 5 лв. Не си искал рестото. Ама къде й е касовият апарат,не казва:) Само гащите видял,дето ги духа вятъра. Несериозно е:) А иначе,ако не му харесва, да нампомним,че там мутрите сторяха та строяха,бетонираха дори морето.От какво е недоволен,нима ние сме щастливи от това.
18
4
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Най-важното в тая акция е превантивния ефект... - разни "социално слаби" магистратчета с незаконни хотелчета ще се позамислят малко преди да направят първата копка...Досега какво беше... - плащаш - узаконяваш...
17
3
 
21
 
! Отговори
trololol преди 12 години
Старата песен на нов глас, пак ли ще бутнат 2 дъски и готово ? Какво се вижда, че бездейства и си прави вятър на устата ли ? Да не ми стане *** повече, ако пак гласувам за тоя ***, а в Шабла още си чакат парите за земетресението които обеща. ***...
16
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нищо няма да бутнеш.Боко,защото си *** и ***.в момента има валидна забрана за строежи и машини в комплекса, по закон не можеш да събориш нищо,нито да докараш работници,защото ще има оплакване от съседните хотеливсичко е предизборна история за шараните
15
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе що не бутне хотелчетата на Миленчу Хотелчев на Златните. Щото са законни?Смееех!
14
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Но Златев и *** не са от тях ,нали баце ?????И стига само мрънка.....хората те разбраха че си само един лаладжия.
13
5
 
32
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Видяхме как ги премахнаха!Ще бутнат нещо на някой който не си е платил!Иначе, ако се интересуват от морската мафия - ***!
12
20
 
6
 
! Отговори
Сакара преди 12 години
На Борисов не му е нужна предизборна кампания... - резултатите са налице и се виждат от всеки...Предвиждам престой в затвора ...
11
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2 години в носа ли си бъркахте та не ги премахнахте? Но хунтата държи да покаже и на малкото чужди и ошашавени туристи, че пипа здраво. Всъщност Бойко и това си рекламира по света. Държавата Милиционерия. После се чудим, защо няма никакви инвестиции.
10
44
 
32
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
На Борисов не му е нужна предизборна кампания... - резултатите са налице и се виждат от всеки...Предвиждам още два или три мандата...
9
17
 
31
 
! Отговори
Калин преди 12 години
бокото културно загрижен болшевик.. мутраген .. какво премахваш бе .. на баба цола килотите .. премахвах .. рибарски колиби.. и изоставени обекти .. на прогнила плоча .. шмекер долен!!!