Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!

Борисов няма милост към незаконните обекти по морето
Обновена: 25 юни 2011 22:20 | 25 юни 2011 19:24,
420
Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!
"Слънчев бряг" е като селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия, възмути се Борисов. Снимка: БТА

Незаконните обекти в курорта "Слънчев бряг"  трябва да бъдат  премахнати, категоричен беше премиерът Бойко Борисов в Созопол. Той каза това по повод на разрушаването на басейни в курорта в разгара на туристическия сезон.

„Незаконно строителство премахваме и на язовир "Ивайловград", и на язовир "Искър". А що се отнася за разгара на сезона, сега  му е дошло времето на събаряне. Да са ги махнали собствениците,  когато трябва. Това не са хора, които искат да печелят от  туризъм, това са вредители, затова и отношението ми към тях е  такова”, посочи премиерът. 

Според него най-ценното за един курорт, освен морето и плажа, са археологията, църквите и манастирите, които са много  по-привлекателни за туристите.

Нямам никакво намерение да помирявам съюза на собствениците със „Слънчев бряг” АД, каза Борисов, относно протестите на хотелиерите в курортния комплекс.

„Нямам никакво намерение да ги помирявам по простата причина, че "Слънчев бряг" пpилича на селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия. Ако искат да е курорт, ако искат да е перла, просто трябва да го приведат във вида, в който сега не е. Разбирането между АД-то и хотелиерите минава през махането на гащите и чорапогащниците от алеите, и от всичко това, което се прави”, отсече премиерът.

Борисов и министрите Симеон Дянков и Йвайло  Московски се поклониха пред мощите на Св. Йоан Предтеча, които  бяха пренесени с литийно шествие в обновената църква "Св. св.  Кирил и Методий".

Църквата е обновена със средства, отпуснати от Министерския съвет, както и с дарения. 

"Ние сме типично правителство, което до изборите не дели  кметовете от коя партия са. В Созопол гледаме няколко кандидата. Работя прекрасно и със сегашния кмет Панайот Рейзи", каза  премиерът в отговор на въпрос кой ще е кандидатът за кмет на  ГЕРБ в крайморския град.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко показва какво сме.
47
6
 
3
 
! Отговори
ПОСРАНО 20 преди 12 години
до 40 - веднага на *** 20 за премия 5лв за тъпия пост
46
7
 
22
 
! Отговори
изненадан преди 12 години
Днес в Созопол на посещение беше др. Тодор Живков/лека му пръст/. От 20 години не бяхме виждали ченгета на всеки метър, метачи от полунощ, натегачи от всякакви цветове-Кралят Слънце-Боко ни посети! И Симеон и Станишев и Първанов и кой ли не е идвал в Созопол, но такива мерки за "народния любимец" ни върнаха във времето на съпартийците му - Б К П. Вива!
45
17
 
19
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 12 години
Борисов и ГЕРБ направиха много грешки, ама като дръпна чертата - при всичките им проблеми, пак остава горница като се сетя какво правеха червените Р.Овч., Масларова и Доган!
44
9
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
# 36Разбира се, че блажя... - постят само ***... - на "Бузлуджа" вече няма да има кебапчета, а стръкче ален мак...
43
1
 
24
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
Борисов, кво праим с незаконните хотели по черноморието, бе? Ония хотелчета на разни бизнесменчета дето си купиха земята за жълти стотинки...
42
5
 
21
 
! Отговори
Лентореза преди 12 години
Този как се гаври с раята не е истина :)))))Едните му лижат задните филии,другите само мрънкат и си траят.Нещастници!Страх ви е да надигнете глава.А може и да имате право че този без кръв няма да пусне кокала!
41
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредното плещене на глупости от високо ниво!
40
5
 
23
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 12 години
Кво е бутнал тоя мутрафон :))) Две бараки и един навес :))) То половината Сл. Бряг е незаконен :))) Па за Пампорово кво да кажем :))) Много е смешна Тиквата. Плещи си глупостите от сума време и си верва, че хората са по-*** от него та може да ги лъже вечно. Свърши. Още няколко месеца, а после на спецсъда :))) Да видим как се злоупотребява с власт :)))
39
1
 
5
 
! Отговори
Красимир Велчев преди 12 години
Аз ще бъда кандидат президента на ГЕРБ!
38
2
 
22
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
На Цветелина обектите в Пампорово са най-редовните, всичко друго е за бутане
37
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
я виж ти,я виж типлатения *** на Цвъко (СТРАНДЖАТА) пак е налице,дори в съботаняма как,Цоко дава премии..
36
6
 
8
 
! Отговори
СТОимен преди 12 години
Здравей Странджа, блажиш ли?
35
11
 
14
 
! Отговори
Антон Кутев преди 12 години
А бе ей, щатните писачи, аз за какво ви плащам!аааа ще си търся нови!Моментално да се оплюват всички положителни новини за ББ!
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Странджа, след изборите от ГЕРБ ще те ***, малко минуси слагаш, та затова.
33
1
 
27
 
! Отговори
от Варна преди 12 години
А какво ще правиш с Ромите ,които са си направили незаконни къщи в линията от Стара гара-Варна почти до МОЛ варна и продължават да прииждат и да си правят къщи по булеварда.Ако аз отида и си направя веднага ще ме хванат а тях??????
32
8
 
22
 
! Отговори
Петко преди 12 години
Краля Слъне -новия Вълко Червенков !! Култа към личноста знаем докъде е довел -дали ще иска от всяка мъжка крава мляко ???? Господи слез на земята и си прибери *** ...
31
20
 
9
 
! Отговори
tra преди 12 години
Vinagi GERB
30
19
 
12
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
БОЛШЕВИШКА ПАНИКА,УЖАС И ИСТЕРИЯ------ТОВА ПРОЗИРА ЗАД ВСИЧКИ ПОМИЯРСКИ "КОМЕНТАРИ"НА ПЛАТЕНОТО *** НА БСП.ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ПИШЕ САМО ЕДИН МИШОК ПОД 100 РАЗЛИЧНИ ИМЕНА.....СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ Е БЕЗРАБОТЕН
29
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боко , първо се оправи със своите депутати от ГЕРБ , а после търси под вола теле!Станахте за смях!Сбогом ГЕРБ!Втори път няма да сгреша в гласуването!