Нов ГЕРБер или бесепар е Касим Дал, пита се Местан

Изключеният от ДПС декларирал друга принадлежност
30 юни 2011 10:11,
52
Нов ГЕРБер или бесепар е Касим Дал, пита се Местан
Снимка: Булфото

ДПС е получило по-малко от държавната си субсидия към 30 април. Причина за това е, че изключеният от редиците на Доган – Касим Дал, е заявил принадлежност към друга парламентарно представена партия, оплака се пред Нова телевизия Лютви Местан.

Отговорът идвал от финансовия министър Симеон Дянков, който твърди, че субсидията, която не е преведена на ДПС, е отишла за партията, с която се идентифицира в момента Дал.

Според Местан можело само да гадае към коя партия е декларирал принадлежност напусналият редиците на ДПС Касим Дал.

„Със сигурност не е в "Синята коалиция", не е в "Атака", не е в РЗС. Остават само опциите ГЕРБ и БСП“, предположи депутатът и се зачуди: Нов ГЕРБер ли е, или нов бесепар е Касим Дал?“
 
Преди два дни от ДПС се заканиха да заведат дело срещу Цачева, тъй като им отказвала информация към кои партии са заявили принадлежност независимите депутати.

Още по темата
„Аз съм в неведение коя е тази партия. В демократична България, управлявана от партия, заклела се в прозрачност, се оказва, че може да бъде държавна тайна новата принадлежност на Касим Дали или на когото и да е от тези независими депутати, възмути се още Местан.

Няма да споря с Дянков дали прилага коректно закона, но му задавам въпроса защо след като той е онова лице, което разполага с информацията за новата партийна принадлежност на независимите депутати, упорито крие тази информация, каза още зам.-председателят на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Лачев преди 12 години
Нов гербер и стар бесепар, като всички от така нареченото ДПС. Едни и същи хамелеони сте всички , изедници мазни!
51
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 12 години
Ами питай председателя на партията си, умнико!
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dps vece iska nov lider pisna ni s toya dogan vsicki iskame kasim dal trybva da ima golemi promeni v bg dogan e dirjavna ss tozi predatel ste si plati samoooooo kasim dal 3
49
2
 
5
 
! Отговори
Гласоподавател от Къ преди 12 години
ДПС ЩЕ ИМА НОВ ЛИДЕР И ТОЙ ЩЕ СЕ КАЗВА КАСИМ ДАЛ !ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕГАШНИТЕ МАЗНИЦИ,КОИТО СА В РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС НЕ Е БИЛ ДОНОСНИК НА ДС,НЕ Е ДОНАСЯЛ ЗА БЛИЗКИТЕ И СЪБРАТЯТА СИ ОТ СТРАХ И ЗА БЛАГА. ГОТОВИ СА ДА ИЗКЛЮЧАТ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ДПС ЗА ТОВА,ЧЕ СИМПАТИЗИРАТ НА КАСИМ ДАЛ САМО И САМО ДА ОСТАНАТ НА КРЕСЛАТА СИ.КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА В ДПС ЩЕ ОСТАНАТ САМО ДОГАН,ЮНАЛ ЛЮТВИ,ЛЮТВИ МЕСТАН,КАМЕН КОСТАДИНОВ,ХРИСТО БИСЕРОВ И ЙОРДАН ЦОНЕВ, НО ТОВА НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЗВОЛИ ! Ne mutlu bana Kasim Dalin
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
касим *** е "лицето" на изметта наричаща се " бг" турци ХА ХА ХА
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
DO 37 .... AKO NE SA SLU4I TOVA KOETO ME4TAE6...OSTAVA SAM NA SEBESI DASI IZPILNI6 JELANIETO SI...
46
2
 
4
 
! Отговори
Маргарита преди 12 години
Не съм расистка и нямам лошо мнение към турците н не доумявам факта, че почти цяла седмица се говори само за тези субсидии. Ясно е, че въпроса е спорен и на всеки му е интересно и чудно кои(кое) къде отива, но в крайна сметка има много по-важни въпроси за решаване касаеши народа. Адмерирам управляващите, които се разграничават от това.
45
1
 
6
 
! Отговори
до 38 преди 12 години
Момко, НИКЪДЕ не съм писал, че съм срещу турците! Имам няколко служителя турци и съм много доволен! Работят и се раздават за работата си!ПРОТИВ ДПС съм защото на гърба на турците които са обикновенни хора си изкарват и СУБСИДИИ И ВСИЧКО!
44
0
 
2
 
! Отговори
мухльо преди 12 години
Ама ти Ксим Дал ли си бе?
43
1
 
2
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
MESTAN NE GO INTERESUVA DAL KADE E OTI6AL ..A PARITE GO INTERESUVAT...YANE I TOI SE VARTI AMA I NEGO NYAMA DA GO OGREE SLEDVA6TIYA PARLAMENT...KAKTO I KOSTOV.
42
2
 
3
 
! Отговори
Сисо преди 12 години
Е според мен, на Местан не му е много интересно къде е отишъл Касим Дал, а по-скоро ги е яд за парите от ДПС. Бойко им спря кранчето и сега се чудят какъв скандал да вдигнат!
41
3
 
3
 
! Отговори
Максимус преди 12 години
Гербер не е и няма как да бъде. Ще припомня само, че при гласуванията на вот на доверие, а след това и на недоверие, Дал не подкрепи ГЕРБ. Нека Местан да си гледа неговата мафиотска организация и да не се занимава с другите.
40
1
 
1
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
tsyalata rabota e za parite tryabvat pari za kupuvane na glasove.a BAT BOIKO PREKASNA POTOKA OT PARI ..AMI SEGA..
39
3
 
1
 
! Отговори
ahmet преди 12 години
DOIDE KRAYAT NA DPS...AMI DA KRADAT PO MALKO.DOGAN NE MOJE DA REJE PUTSATA ..
38
2
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Комплексарите пак потриват доволно ръце. А 37 именно заради такива коментари като твоя и отношението ти към турците ДПС НЯМА ДА СЕ РАЗПАДНЕ. Пожувьом и увидим след 23-29 Октомври 2011. То 29 Октомври е и Национален праздник на една съседна държава, та ще имаме възможност да чествуваве два праздника...Ха на бас,че ще е така. А такива като Даловци,взеловци с лопата да ги риниш. Като е казал поета- предатели и *** у нас бол...На есен ще преброим пилците.Само някои да не получат сърдечен инфаркт
37
5
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 12 години
Гледай сега кеф когато Касим се появи в редиците на ГЕРБ, тогава какво парти ще настане в Кърджали и околията... За кого да гласувам... Ако стане така, това ще началото на края на Д(ухам)П(оемам)С(виря).... :)
36
5
 
2
 
! Отговори
Ангела преди 12 години
ДПС се разпада, откога България чака това нещо.Бойко е истински спасител, дойде и разби тези, които 20 години живеят на гърба на хората!
35
3
 
9
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Местане, спокойно бре, той ако е минал в БСП значи си е пак от вашите :))
34
2
 
6
 
! Отговори
само питам ? преди 12 години
...кой бяха служители на ДС....от ДПС? Ето го и отговора ..на кои може да се вярва ?
33
1
 
7
 
! Отговори
Стенли преди 12 години
Касим Дал е Дал където трябва да се Даде и повече не трябва да Дава.А иначе парата е у Бойко иначе в.Стандарт,Телграф и цялата група на Дилян Пеевски и Ирен Кръстева и 2-та опосума от Нова отдавна да бяха................