Опитват се да ме извадят от равновесие, отсече Сидеров

Това нямало обаче как да стане
11 юли 2011 19:45,
212
Опитват се да ме извадят от равновесие, отсече Сидеров
Снимка: БТА

Напускането на депутата Стоян Иванов от групата на "Атака" е свързано с предстоящите избори и подобни изпълнения нямали никакво значение, коментира Волен Сидеров.

Иванов е петият народен представител след Камен Петков, Валентин Николов, Огнян Пейчев и Кирил Гумнеров, който се разграничи от лидера на националистите.

„Аз съм един от претендентите за президентския пост и целта е да бъда изваден от равновесие и да ни се попречи за същинската работа. Това няма как да стане”, отсече Сидеров.

По думите му „Атака” продължава да преследва целите си.

„Не се страхувам, защото като е тръгнал да прави човек политика, трябва да очаква всякакви подли удари под кръста. Това по никакъв начин няма да повлияе на кампанията ни, нито на посланията, които ще отправя”, подчерта той.

Той припомни, че миналата седмица е направил обобщение на двете години управление на ГЕРБ и посочи, че хората са се надявали това правителство да застане срещу колониалния модел, прилаган в България през последните 20 г.

„ГЕРБ тръгна да го продължава. Колониалният модел означава тотална доминация от страна на чужди монополи у нас, изтичане на български средства от фирми, които бяха допуснати да колонизират България”, каза Сидеров.

Още по темата
 „Искаме тук българското предприемачество да печели, а не като се режат лентички на Околовръстното шосе, да се прескача фактът, че налетите там пари отиват в турска фирма. За българските изпълнители и строители – трохи. Против сме, ако така ще се строят магистралите. Имаме достатъчно специалисти”, заяви Волен Сидеров, цитиран от "Фокус".

Относно готвения от опозицията нов вот на недоверие към правителството, по отношение на сектор „сигурност” Волен Сидеров посочи:

„Има какво да се критикува. Нека да видим мотивите за вота на недоверие, ще ги погледнем, ще говорим с вносители и ще изработим решение”, заяви Волен Сидеров, като допълни, че една от основните критики към МВР е раздутия бюджет. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
7
 
! Отговори
А преди 12 години
такааааа ! атакааааааааааааааааууаааауааа! ААААААААААААААААААААААААААА
127
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И въпреки всичко по-добре Сидеров, отколкото Пръмова.
126
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Nikakva politi4eska kultura u Gyavura,sledva6tiya premier da e ot ViK,da vi otvoryat zadrastenite kanali xaxaxaxaaaaaa
125
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Виталий Кличко бе!Най- великият боксьор!
124
4
 
6
 
! Отговори
144 преди 12 години
Волен президент? Днеска във вестник Атака ли го прочете? Че беше топ майтап на броя. Мечтатели хаха волен на другите избори ще е общ работник в главболгарстеой хах
123
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички видяха че Сидеров е единствения кадърен политик сега почнаха да му разбиват партията защото ги е страх от нега.
122
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цъкайте минуси на коментарите подкрепящи Сидеров. Той Октомври народа ще ви покаже ...мама ви еничерска деее.а!Да не се стреснете, когато Волен стане президент???Споко бе, това е естествения развой на нещата в България.На народа му писна от вас бе...*** уродясали!
121
1
 
1
 
! Отговори
до 132 преди 12 години
Ти пък!? Ще получиш инфаркт,ще си пукнеш за едното нищо! :)))))
120
0
 
3
 
! Отговори
Всевиждащото око преди 12 години
Всички са част от световния елит, чийто хора управляват целият свят от 2011 години насам. Всички сме хора. Не едун на друг а срещу този елит дтрябва да се надигнек целият свят. Ако не съм прав виее наистина сте роби.
119
4
 
5
 
! Отговори
до 138 преди 12 години
Само овцете като теб, чули някакви глупости и решили да ги защитават.Много сте простииии бееее!
118
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ее писна ми от чистокръвни *** като този на снимката.
117
3
 
5
 
! Отговори
п преди 12 години
атакаааааа! България на 5 морета,даже шест и 4-5 планети! Че тук хубостите и се окрадоха,та замяза на...***.Дайде да озлочудим и други държави!!!! атакааааа
116
9
 
9
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 12 години
СИДЕРОВ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ИБРИК НА ДОГАН.ТЕ СА ВЗАИМНО СВЪРЗАНИ ,КАТО КАДРИ НА ДС И КГБ.САМО *** И *** , НЕ ГО РАЗБИРАТ!
115
6
 
8
 
! Отговори
Митьо Отверката преди 12 години
Това никой не може да му го причини защото Воленчо по рождение си е с увреден вестибуларен апарат,никога не е имал чувство за равновесие,пробвайте го и ще видите,че не може да кара дори колело, камо ли партия,пък не дай си боже да получи някаква държавна власт.
114
5
 
8
 
! Отговори
електоратъ преди 12 години
Тоя на снимката ако са кандидат- президенстка двойка с Азис,щегласувам за Волен.И двамата са били в семинарията и двамата са бездетни и так дальше.Золотов не си е хвърлил парите на вятъра....ха хаА пък за равновесието май липсва по рождение
113
0
 
6
 
! Отговори
ще се оправите преди 12 години
не се нервирайте !
112
3
 
11
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
българина има нужда от пари и достоен живот и тогава изобщо няма да се интересува ни от политика ни от атака ни от дпс,даже няма да му пука дали името на родината му е България или някакво друго,те затова и доста българи избягаха, щото всичко друго освен достойния живот е глупост
111
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знам че тука има много комунисти, заблудени демократи, поклонници на Буда и т.нЗа 22 години управление ни се изредиха всички гореизброени.Аз ще дам доверието си на АТАКА !!! Другите ги видях колко струват !
110
7
 
9
 
! Отговори
до 131 преди 12 години
И кой да е лидера бе, ***? Цветанчо, който е наредил неговите хора да бият и арестуват хора от Атака, а илсямските терористи които хвърляха камъни и извадиха пред носовете на ченгетата ножове на покрива на тоалетната на софийската джамия, да ги пускат по живо по здраво? Кучеее, ***!Ти си срам да си БГ гражданин!Марш в Анадола, Мизерен ***!
109
12
 
13
 
! Отговори
!!! преди 12 години
България има нужда от лидер-патриот,но не като този ***!!!