Опитват се да ме извадят от равновесие, отсече Сидеров

Това нямало обаче как да стане
11 юли 2011 19:45,
212
Опитват се да ме извадят от равновесие, отсече Сидеров
Снимка: БТА

Напускането на депутата Стоян Иванов от групата на "Атака" е свързано с предстоящите избори и подобни изпълнения нямали никакво значение, коментира Волен Сидеров.

Иванов е петият народен представител след Камен Петков, Валентин Николов, Огнян Пейчев и Кирил Гумнеров, който се разграничи от лидера на националистите.

„Аз съм един от претендентите за президентския пост и целта е да бъда изваден от равновесие и да ни се попречи за същинската работа. Това няма как да стане”, отсече Сидеров.

По думите му „Атака” продължава да преследва целите си.

„Не се страхувам, защото като е тръгнал да прави човек политика, трябва да очаква всякакви подли удари под кръста. Това по никакъв начин няма да повлияе на кампанията ни, нито на посланията, които ще отправя”, подчерта той.

Той припомни, че миналата седмица е направил обобщение на двете години управление на ГЕРБ и посочи, че хората са се надявали това правителство да застане срещу колониалния модел, прилаган в България през последните 20 г.

„ГЕРБ тръгна да го продължава. Колониалният модел означава тотална доминация от страна на чужди монополи у нас, изтичане на български средства от фирми, които бяха допуснати да колонизират България”, каза Сидеров.

Още по темата
 „Искаме тук българското предприемачество да печели, а не като се режат лентички на Околовръстното шосе, да се прескача фактът, че налетите там пари отиват в турска фирма. За българските изпълнители и строители – трохи. Против сме, ако така ще се строят магистралите. Имаме достатъчно специалисти”, заяви Волен Сидеров, цитиран от "Фокус".

Относно готвения от опозицията нов вот на недоверие към правителството, по отношение на сектор „сигурност” Волен Сидеров посочи:

„Има какво да се критикува. Нека да видим мотивите за вота на недоверие, ще ги погледнем, ще говорим с вносители и ще изработим решение”, заяви Волен Сидеров, като допълни, че една от основните критики към МВР е раздутия бюджет. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
3
 
3
 
! Отговори
До 122 преди 12 години
Кажи бе мъжкарче кой бил този твой град? Ей такива сме българите по нета мъж ама на улицата мазно *** ужас ужас
107
5
 
8
 
! Отговори
до болен преди 12 години
Как са офшорките? И си търси работа,болене! Ааа и да не мочаш на седалките у самолетите1
106
9
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ-2 преди 12 години
ДА АМА В НАШИЯТ ГРАД КАТО ДОЙДАТ МОМЧЕТА ОТ ДВИЖЕНИЕТО СКИНХЕДС,ТУРЦИТЕ СЕ КРИЯТ И МЪЛЧАТ И НЕСМЕЯТ ДА СЕ ОБАДЯТ ЩОТО ЗНАЕТЕ КОИ СА СКИНХЕДС.ТЕ НЕ ПИТАТ ,ПРОСТО ДЕЙСТВАТ .
105
3
 
6
 
! Отговори
до 122 от 118 преди 12 години
Ами какво да кажем за сватбите им в смесените села? 3 дни и нощи се надува зурната по високоговорителите. Вечерно време до 2 часа се оглася цялото село.Ей идело ми е да стана от леглото и да им пръсна тъпаните и музикалните инструменти, както Кара Ибрахим във Време разделно пръсна една гайда на една бг сватба. Това си е демонстрация на ислямизъм, както стана един петък в центъра на София с килимчетата пред джамийката им. И много овце тук си мислят че проблема са ***, а не турците..хаахаха
104
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ravnovesie w prirodata moje da ima samo mejdu dav ednakvi po potencial poliusa, syvrshannoto ravnovesie se polu4ava kogato dva diametralni zaraida i ednakvo po potencial se saberat i zada4ata konvergira v nula...pri Volen imame spin na potenciala, spinat se systoi w towa 4e Volen e fenomenalen tay kato negoviat potencial si meni zariadite i po tozi na4in nikoi ot ortacite mu nemoje da stigne do ravnovesie na dadeno razstoianie ili do ravnovesie w nulata.Volen go e strah ot Cvetatnow, - vot
103
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Za 20 godini 6to partii se izrediha...Rezultat ? Koy gi izbira,koy e vinoven ? Ofcite v BG muhahahhaaaaaa Sardete se na sebe si...
102
1
 
4
 
! Отговори
Защо? преди 12 години
ЗАЩО ДАВАТЕ НА 112 МИНУСИ БЕ, МНОГО Е ПРАВ МОМЧЕТО ЕЙ ЗАРАДИ ТАКИВАНИСКАМ НАИСТИНА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СМЕ РОБИ, И ВСЕ НЯКПЙ ДА НИ Е КРИВ.
101
6
 
5
 
! Отговори
ОСТАВЕТЕ ЧЕНЕГЕТО .. преди 12 години
,....АГЕНТ СИДЕРОВ--ДЯСНА РЪКА НА ДОНОСНИКА ОТ ДС-АХМЕТ ДОГАН!!!ТЕ ДВАМАТА ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДАЧИТЕ ИМ --ПОСТАВЕНИ ОТ МОСКВА:ДА СМРАЗЯВАТ БЪЛГАРСКИТЕ МЕЖДУ-ЕТНИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ И ПРОКАРВАТ ПОЛИТИКАТА НА РУСИЯ И КГБ, НА БАЛКАНИТЕ!ТОВА СА ДВЕТЕ СТРАНИ ---НА ЕДИН И СЪЩ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕДАЛ !ДА ЖИВЕЕ "БУЛТЮРК"--НАЙ-ПРОГРЕСИВНОТО ДВИЖЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ.ЕЛА ПРИ НАС В "БУЛТЮРК" И БЪДИ ДОСТОЕН И СВОБОДЕН ГРАЖДАНИН НА ЕВРОПА!
100
4
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ-2 преди 12 години
ДО 118ТО И АЗ СЪМ ЖИВЯЛ СЪС ТЯХ ,И ЕДВА СЪМ ГИ ТЪРПЯЛ.ПЪРВО НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ГОВОРЯТ СИ СВОБОДНО НА ТУРСКИ БЕЗ НИКОЙ ДА ГИ ЗАКАЧА.ВТОРО ,БЪЛГАРИТЕ В ТОЯ ГРАД МЪЛЧАТ КАТО МИШКИ И НЕ СМЕЯТ ДА СЕ ОПЛАЧАТ ЩОТО ПОЧВАТ ВЕДНАГА ЗАПЛАХИТЕ ОТ ЕТНОСА.ТРЕТО :АКО КАЖЕШ ДУМАТА АТАКА ,БНС ИЛИ ТЕМ ПОДОБНА,ГЛЕДАЙ КВО СТАВА.АКО ИЗЛЕЗНЕШ ЖИВ ,ЗНАЧИ СИ КЪСМЕТЛИЯ.ЧЕТВЪРТО В ТОЗИ ГРАД СЕ ЧУВА САМО ЕДНО -ДПС.ЕТО ЗАТОВА НЕ ОБИЧАМ ,ТОЗ НАРОД .ТЕ ПРОСТО СА АНТИБЪЛГАРИ.
99
2
 
3
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Представяте ли си какво ще прави Воленчо, като излезе от равновесие?!
98
0
 
2
 
! Отговори
AHA DO 116 преди 12 години
Ама как да не сме *** народ като ти ни налагат турски парти,новини,чалга,ориенталски новини и нищо европейско.Ами колкото народа е по ***,невеж,неук толкова по лесно се манипулира,краде и контролира.На боко гащите му треперят от овцете..!Народа е виновен за положението ни защото мълчи
97
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И кфоо като излезне този от равновесие беее толкова лудници има че са пред фалит Доган има толкова пари. Че ще му плати лечението за цял живот. Айде мъша народ живи и здрави и повече омраза яд и зависр да има иначе не става
96
2
 
5
 
! Отговори
до 114 преди 12 години
Батка, на 4 очи турчина ще ти се мазни, ще те почерпи, ще ти лиже краката образно казано, но в действителност това турчина е най-мръсното и долно лицемерно същество на тази земя. Както ти се кланя и мазни и те черпи..в същия момент ти е забил ножа в гърба, когато си го обърнеш към него за да си ходиш. *** долна лицемерна *** са това турчолягите! Живял съм доистатъчно сред тази ***.... Имаме една приказка в нашия край за тях " Куче ли е, да е убито бе!"
95
0
 
4
 
! Отговори
ЗМЕЙ ГОРЯНИН преди 12 години
Сега вече разбирам защо винаги съм си се представял един бг турчин като свинска *** Какво ли означава това
94
0
 
3
 
! Отговори
До 111 преди 12 години
Виж тиоще една сапунка па и знае какви очи играят, чалга *** крадене измама това сме Българите мразим един друг после другите са ни виновни как да имаме икономика след като всички кръчми отварят в 5 сутринта и вътре се пълни с мастикаджии алкохолици и коментари срещу ЕС бойко доган сергей волен и т.н. Овче НАРОД СМЕ не сме предатели имаме генетичен ген да мразим и обвиняваме. Дайте минуси сега но това не променя истината. На менникой не ми е виновен не съм живяла по времето на робството.
93
1
 
4
 
! Отговори
AHA преди 12 години
Вие *** *** няма откъде да знаете че народа плаща на политиците и естествено ги контролира. Като вие мълчите значи сте съгласни с дпс,турските новини,корупцията,мафията т.н...четете *** правата на човека,защото задълженията ви ги набиват всеки ден чрез мздиите..По *** народ от българите няма....
92
6
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ-2 преди 12 години
ДО 111 ЕМИ ТУРЦИТЕ ,ВИНАГИ СА НИ МРАЗИЛИ .ДА СИ ВИЖДАЛ ТУРЧИН ДА ОБИЧА БЪЛГАРИН .ТОВА Е САМО В ПРИКАЗКИТЕ.
91
5
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ-2 преди 12 години
ДО 108АМА АНО ,ТИ ХОДИЛА ЛИ СИ В ТУРКИСТАН.А ЛОШ ТИ Е ЕЗИКА ,ДРЪНКАШ ГЛУПОСТИ И ДРАЗНИШ МНОГО ХОРА."ДЕЦАТА ТУРСКИ ЩЕ ГОВОРЯТ "-ИМАШ ЛИ ПЪЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ.КАТО НЕ СИ ВРАЧКА НЕДЕЙ ДА ПЛЯМПАШ ГЛУПОСТИ.
90
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо този ненормалник трябва да св опълчи срещу ЕС НАТО и срещу развитите държави? Този ако иска да умрем от глад и разцепване на територия ние истинските Българи не искаме, ако излезнем от ЕС няма да идват пари, от НАТО нямаме армия и да имаме не ми се говори че е ужас, и ако сме срещу развитите държави няма да имаме и тази икономика ама от *** неграмотен народ друго не се очаква.
89
2
 
5
 
! Отговори
bylulgarin преди 12 години
А бе бг турчин,каква е тая омраза към българите,бе!ние какво сме ви направили?а толкова имаме да ви мразим,ама не ви мразим защото сме благородно племе от древността още!и като каза за турските сериали-там всичките им млади артисти са със сини очи и руси коси-какви турци бе,живи българи са като тебе!но азщо не дават за пред света анадолските турци-черни като арапи,както ги видях скоро на един протестен митинг по CNN.