Цветанов тичал в крак с премиера

ГЕРБ категорично подкрепя вътрешния министър
13 юли 2011 13:39,
84
Цветанов тичал в крак с премиера
Валентин Николов. Снимка: Булфото

Депутатите на ГЕРБ категорично подкрепят министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Това обяви зам.-шефът на парламентарната група Валентин Николов по повод готвения вот на недоверие в сектор сигурност, който се очаква да бъде внесен в петък в НС.

Според него всички партии, които се обединили срещу вътрешния министър, използвали късата памет на хората. 

Затова той призова да се сложи в кантара на Темида, която е с превръзка на очите, за да се види какво е било преди и каква е реалността сега.

„Имаше поръчкови убийства, отвличания, скандали, имаше доклади от нашите евроатлантически партньори, които бяха особено негативни. Какво имаме сега – прекратени поръчкови убийства, прекратени магистрални обири, доклади от нашите евроатлантически партньори, които са положителни и окуражаващи“, защити Николов силовия вицепремиер в кабинета на Борисов.

„Като сложим наистина в кантара на Темида, от едната страна ще натежи толкова много, че не виждам техните аргументи за вот на недоверие“, отсече той и добави, че сектор сигурност е един от най-силните.

„Министър-председателят е казал, че всички трябва да тичат в един крак с него, аз съм сигурен, че министър Цветанов тича много добре“, сигурен е Николов.

Още по темата
Според него опозицията иска дестабилизация на правителството не, за да падне, а да започнат да се пазарят с него и да си слагат министри. Това обаче ГЕРБ нямало да го допусне.

За ГЕРБ вотът бил измислен.

„Категорично мисля, че няма да има нови избори. Паметта на българския народ не е толкова къса”, коментира още Николов.

По думите му в секторните политики има стратегии, които се спазват и все повече българският народ ще усеща какво се прави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
0
 
! Отговори
До # 83 преди 12 години
Да имаш сестра или майка на по-млади години? А ти премини през *** махала - там могат да те успокоят. И пишеш на латиница с много грешки, което потвърждава правилото, че писачите на БСП сте много прости: Изречение се започва с главна буква, 6 и 1 си ги заври отзад - такова нещо само в БГ го има; не знаеш коя латинска буква се използва за писане на българската "ъ", изречението не завършваш с точка. Абсолютен червен ***. Лика-прилика с А.Кутев.
82
0
 
2
 
! Отговори
do 82 преди 12 години
q hodi se 6ibai nqkade be *** tak1v
81
2
 
1
 
! Отговори
Кротко бе, старци! преди 12 години
Червените писачи пак започнаха да хвърлят слюнки навсякъде. Ей, добре че Кирчо Добрев ви стана шеф: Плюете, обиждате, хвърчант Боко тиквата, Цецо кеца, Цецо физкултурника, *** народ (та нали вие сте народа бре, червенократунковци, и то този от селата), фашизоиди (тази дума пък откъде я научихте, сигурно Кирчо ви я е написал на листче), кратуни, ***; да ви припомням ли още думи от речника ви? Много сте зле с речника и акъла, сигурно е от юлското време! Вижте какво, вие сте предимно стари хора и понеже много емоционално пишете, ще вземете да ритнете камбаната и после пак харчове за децата ви! Вземете намалете тона, че както сте тръгвнали, няма толкова здравец и босилек! Кротко, леко, с по-малко слюнки , та да ви стигнат до събота. Хайде със здраве!
80
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 12 години
физкултурника тича като куц кон.
79
0
 
2
 
! Отговори
до Вальо преди 12 години
Бил ли си сред обикновения народ,да чуеш колко малко иска в тоя живот.Българския народ няма нужда от вашите миларди в банковите ви сметки,а има нужда от здраве.спокойствие,сигурност и стабилност.Аз редовно съм сред тези хора и виждам,болката им,мизерията им,очакванията им от правителствата.Как вие не го видяхте толкова години.
78
0
 
4
 
! Отговори
до Вальо преди 12 години
Ама душо ,аз на село не искам да паса овцете.Искам да си живея в града и да ми е спокойно,искам да си работя като всеки обикновен човек и труда да ми е заплатен,искам децата и внуците ми да имат човешки облик,искам всеки ден на масата да има какво да им сложа да ядат.Толкова ли много искам в тоя живот,незнам? Не искам милионите ви,не искам колите,вилите,и всички други подобни.Нямам вашите амбиции,да завладявам някого,ПРОСТО ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ДОСТОЙНО!!!!!!
77
1
 
3
 
! Отговори
евлоги преди 12 години
то боко тиквата като пръцнел цецо апартаменто омазвал гащите но инъче и двамата са ***
76
0
 
1
 
! Отговори
до лелееее преди 12 години
Виж сега то плюнката е за релакс.Трябва да се вкарва и малко забава и хумор.Така политиците ще работят по-добре,това ще ги стимулира.Така пейзажа ще изглежда по-весел и розов.То това плюнката е хубаво нещо и те ни заплюваха 22г нека сега да бъдат смели и да посрещат предизвикателствата,както ние ги посрещахме и им се радвахме толкова години,на пейзажа който ни оставиха.
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА ГЛЕДА ДА НЕ СЕ СПЪНЕ ***!
74
1
 
3
 
! Отговори
Nikolov e kreten преди 12 години
Valentin Nikolov e troianskiat Kon na BSP w GERB.BSP iska ostavkata na Ceco, a toia kaput syobstava 4e Ceco ti4kal w krak s batko Tikva. demek BSP da iska ostavkite i na dvete kratuni
73
9
 
2
 
! Отговори
Gosho преди 12 години
Ало, плювачите.Народа не е забравил какво направи червената пасмина за 20години за да ви върнат на власт.Шегувате ли се? За 2 години мислите, че всичко е простено и забравено и ще махнем ГЕРБ за да ви върнем власт.АМА СЕРИОЗНО ЛИ БЕ?
72
8
 
2
 
! Отговори
leleee преди 12 години
Какво е станало тук бе, защо само платени драскачи има? (или както се наричат младежкото БСП) ????Ама не виждате ли, че прекалявате малко. Казали са ви да плюете с мярка, да се впишете в пеизажа, а вие така сте го ***, че крещи отвсякаде кои и какви сте.Ама както Бойко каза - хабете си парите и времето за глупости. *** червени предатели.
71
2
 
4
 
! Отговори
до Анонимен преди 12 години
Ама това не се отнася за Вожда.Той ще си пасе стадото овце и ще свири на кавал Когато бях овчарче и овцете пасях,бях много благодарен,макар и сиромах.
70
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЙ ПО БОЙКО,БОЙ ПО БОЙКО!!! БОЙ,БОЙ,БОЙ!!!
69
4
 
5
 
! Отговори
до Анонимен преди 12 години
За ГЕРБ ще издействаме с народа да ви дадат най-хубавото изложение.Ще ви осигурим с народни пари телефони и телевизия с кабеларка.А на БСП СДС ДПС луксозна килия със санитарен възел в него ще влиза миФка чугунена последен модел и тоа.чиния те ще са без екстри,защото издоха парите за лукс.
68
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Есента народната любов ще ви удуши с прегръдка ,тикви.
67
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Герберски фашизоиди, правете затвори.Ще трябва да лежите някъде,когато паднете от власт. ТИК -ТАК, ТИК-ТАК времето лети. Омразата нараства. ТИК-ТАК,ТИК-ТАК -северно изложение на Белене. А там *** си знаят работата.
66
0
 
1
 
! Отговори
22 преди 12 години
Мислих и реших да си сменя професията.Ще отворя салон за масажи на всички политици.Който иска да намери салона той е зад Централния Софийски затвор.Предлагам различни услуги според желанията на клиента,четков масаж,музикотерапия на уше.и ред още гевизелъци.Масажиската е готина,забавна,щура и чаровна даже и пари не иска.ЗАПОВЯДАЙ ТЕ!!!!
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе,Вальо,абе,душо, *** си на село да пасеш овцете и да изпълняваш заръката на Вожда!
64
1
 
10
 
! Отговори
АНТИ–ГЕРБ преди 12 години
Доживях да чуя лично от Предприемачи Герб, че тези "некадърни ченгеджари трябва да си ходят, иначе ще ни е_ат отзад още 2 години". Не знам, каква памет на чий народ визира този изпопотен чичага, но е време ГЕРБ да свали не превръзката, ами чула от тиквите си, та белким прогледнат малко в българската ни реалност. Никой вече не ги иска, освен те самите. Нарциси като по енциклопедия.