ДПС и Софиянски заедно в някои общини за изборите

Бившият кмет на столицата подкрепя вота срещу Цветанов
13 юли 2011 21:25,
93
ДПС и Софиянски заедно в някои общини за изборите
Снимка: Булфото

ДПС и ОДС на Стефан Софиянски не изключват възможността да си взаимодействат в някои общини на местните избори.

Първата среща между двете политически формации се проведе в централата на ДПС днес.

Заместник-председателят на ДПС Христо Бисеров посочи, че вероятно ще има общини, където няма да е разумно да се противопоставят кандидати на двете сили.

"Ще има общини, в които няма да е разумно да противопоставяме един срещу друг кандидати на двете формации, за да не се даде изкуствено възможност на трети кандидати, които ние не одобряваме, да пробият примерно на втори тур", обясни той.

Той обаче уточни, че темата не е обсъждана в конкретика и ще бъде обект на разговор на следващи срещи.

На срещата са били обсъдени както местните избори, така и предстоящият вот на недоверие към кабинета за провал в политиката на вътрешната сигурност.

Още по темата

От ОДС са предложили в мотивите на вота да бъде включена битовата престъпност, която, по думите на Софиянски, се разраства.

Според него обаче вотът може да разсее общественото мнение от основния проблем, който е икономическият.

„Доходите бяха замразени, а цените – освободени, което доведе до влошаване на качеството на живот на хората“, каза Софиянски.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
11
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Софиански,човека с ехидната осмивка краде и не се наяде,сега иска да прави далавера с дугановата завера.МОШЕНИК ОТ КЛАСА,само че този път ДА ГО ДУХА ПОД МАСА.
70
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма за кого да се гласува хора. Свестните не не могат да си надигнат главата от такава организирана престъпна политическа ***.
69
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оказа се че всички които се пишат "елита" на България са долни крадци и измамници. Голям тумор в главния мозък на страната ни.
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината ще лъсва все по разголена. Всичките са една ***, обединена срещу ГЕРБ в името на повече комисионни, хидроложки консултации, заменки, откровени кражби срещу ГЕРБ.
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами така ще е,кво му пука на Софиянски,че го плюят.След като открадна толкова много и никой нищо не му направи-защо да не се пробва пак?Казва си-аз нали съм богат,да го духат бедните.И пак се нарежда на опашката.Такива хора като него и повечето политици няма да се спрат,ако някой не ги спре.20 години крадоха и си продължават,съсипаха държавата.Кой може да ги спре?-Единствено-военните!!Няма кой друг-народа е с робска психика,още много газене трябва,за да скочи!
66
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аве винаги като наближът избори и всички червеи излизат наново.... е ако има кой да гласува за тях значи сме баси скапания народ...
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичките *** за които СДС беше С+ДС лъснаха един след друг!
64
0
 
8
 
! Отговори
Bob преди 12 години
Пиянката Софиянски на чий се надява? Под 0.01 %, ако получи- трябва да почерпи.
63
0
 
8
 
! Отговори
georgi44 преди 12 години
те мошенниците бързо се надушват.. добре са се събрали, че да са по ясни за хората кой какъв е. Ама кой не иска да работи с турци, свикнали са да дават яко рушвети и работите им вървят.
62
7
 
2
 
! Отговори
до 59 преди 12 години
Не е красиво да сееш такиви ОПАШАТИ лъжи!?Неслучайно Костов е известен с прозвището - командирът! Той знае как се командва експертно държава в криза,без да посяга на демокрацията. Затова е черен дявол както за червените ***, така и за сегашната некадърна милиционерска власт!Това, че някой политик има 2% подкрепа не означава, че не е прав.Нагледахме се на такива с подкрепа по 70-80%. Направо я втасахме с тях - крадливият цар, Гоце Путинодоносников и сега Св.Батман Банкянски
61
1
 
9
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Всеки, който се опитва да се докопа до власт заедно с дпс е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!
60
0
 
8
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
NAGLAOSTA NYAMA GRANITSI
59
1
 
7
 
! Отговори
а преди 12 години
те крадците се сабраха бе ! бих нарекъл този вот - ВОТА НА КРАДЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ !!! те толкова обидинени в никоя държава не са били както сега за вота !!! да се радват че не съм аз министър - може да си рискувам кариерата ама за една нощ ще ги исчистя всичките накуп без да се замисля - те най-важните са важни да се премахнат и после метастазите лека по лека !!! и ще напълня хазната на бързо !!!!!!!!!!!!!! бре вместо растрел или пандис той на избори се кани да ходи???????????
58
2
 
13
 
! Отговори
Господа преди 12 години
Учуден съм, че мразите Софиянски, а не мразите г-н Костов.Тези двамата направиха най-големите мръсотии.Да вземем например Костов, в качеството му на финансов министър в кабинета Беров. Костов създаде червените мутри тогава и той разбира се нагруха *** тогава.Така, че ми е трудно да определя кой от тези дмама отвратителни демагози държи палмата на това да бъде най-противен.Сега дойде време да лъсне червения *** на Костов -- БСП, ДПС, ДСБ извършват кръвосмешително чифтосване.
57
0
 
10
 
! Отговори
оП преди 12 години
Който се обедини с ДПС е национален предател и дано да дойде ден да бъде съден за това....
56
0
 
12
 
! Отговори
оП преди 12 години
И този е предател,обединява се с незаконната и не морална партия,на всякакви игри са готови да налапат кокала,нещастници...
55
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мразя този ***!Но повече мразя ***!Този окраде София, а червеногъзите гейзери разсипаха цялата страна!Вашата...гадна!
54
1
 
2
 
! Отговори
ahmet преди 12 години
sofiyanski varvi zaedno sas stani6ev kostov yane da nosi6 s ibrika voda na dogan
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разстрел за тази мазна мутра!*** крадлив!
52
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех да му се не види - мутрата е страхлива и не може да стане вашия ПИНОЧЕТ!Когато другата мутра - трактора си отвори големата уста ,Бойко се подмокри...Няма нищо по-стравно от страхлива мутра ,която се е загнездила на топло в политиката,перейки "законно" милиончета....За това го бива...