ДПС и Софиянски заедно в някои общини за изборите

Бившият кмет на столицата подкрепя вота срещу Цветанов
13 юли 2011 21:25,
93
ДПС и Софиянски заедно в някои общини за изборите
Снимка: Булфото

ДПС и ОДС на Стефан Софиянски не изключват възможността да си взаимодействат в някои общини на местните избори.

Първата среща между двете политически формации се проведе в централата на ДПС днес.

Заместник-председателят на ДПС Христо Бисеров посочи, че вероятно ще има общини, където няма да е разумно да се противопоставят кандидати на двете сили.

"Ще има общини, в които няма да е разумно да противопоставяме един срещу друг кандидати на двете формации, за да не се даде изкуствено възможност на трети кандидати, които ние не одобряваме, да пробият примерно на втори тур", обясни той.

Той обаче уточни, че темата не е обсъждана в конкретика и ще бъде обект на разговор на следващи срещи.

На срещата са били обсъдени както местните избори, така и предстоящият вот на недоверие към кабинета за провал в политиката на вътрешната сигурност.

Още по темата

От ОДС са предложили в мотивите на вота да бъде включена битовата престъпност, която, по думите на Софиянски, се разраства.

Според него обаче вотът може да разсее общественото мнение от основния проблем, който е икономическият.

„Доходите бяха замразени, а цените – освободени, което доведе до влошаване на качеството на живот на хората“, каза Софиянски.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех да му се не види - мутрата е страхлива и не може да стане вашия ПИНОЧЕТ!Когато другата мутра - трактора си отвори големата уста ,Бойко се подмокри...Няма нищо по-стравно от страхлива мутра ,която се е загнездила на топло в политиката,перейки "законно" милиончета....За това го бива...
50
3
 
8
 
! Отговори
ехоооо преди 12 години
Абе червени нагледци! Борисов бил такъв-онакъв, а какъв е Сержо, Доган и останалите сгански подръжатели? Те по-добри ли бяха, или при тях тук пишещите в тяхна подкрепа са били от кошера им бандитски?! Сега когато им запари под краката всички се обединиха, защото са напът към зандана! То не бяха ***, наркотици, кражби, отвличания и т.н ето това в действителност ни донесоха БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ и другите тем подобни наглеци! Ако народа разбере, ще подкрепи ГЕРБ иначе сме обречени на бандити
49
1
 
11
 
! Отговори
Аугусто преди 12 години
Пиночет ни трябва на нас. Пиночет. Само такъв като него ще ни спаси от тая нагла пасмина като тоя ухилен престъпник на снимката и подобни комунистически синьо-червени депесарски ***, които за 20 години унищожиха България и българите.
48
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов е заградeн от най-големите измисленяци сред пишман-масоните в България: бивши служители на ДС и останалата милиционерско-джандарска *** от режима на Тодор Живков.
47
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дижурното ГЕРБЕРЧЕ, много се е изнервило и си дращи простотии, валерианчето хич не му помага, требе въдворяване :)))
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доколкото ми се струва Доган ефенди е обладал Крадиянски. Трябва му ибрик да се подмие след бурните страсти доганови.
45
2
 
5
 
! Отговори
norm преди 12 години
На Позитано май бяха малко позадрямали,но виждам,че се събуждат.Но бъдете сигурни,не от сънливост,от глупост редят постингите си.И винаги са анонимни.
44
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ББ е мутра ***!Който гласува за него - значи е с мафията!
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата").[/
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не го ли разбрахте бе герберчета, Боко не е алтернатива на Серго, а неговото продължение???! А е генерал, щото агент Гоце го направи такъв за един ден... Преди това беше обикновен пикльо-лейтенант...
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Продължаваш да се гънеш като червей на кукичката. Готов си вече да се отдадеш и на ДПС само и само да не признаеш, че истината е в Синята коалиция. Това говори за безпринципност и сигурно правиш следващ нов избор и следваща грешка*))) Ама ти си знаеш, изглежда ти харесва да си лузър*)))
40
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Управлението на ГЕРБ не изпълни своите обещания и не покри очакванията, които го доведоха на власт. Нещо по-лошо: това е едно просташко, лицемерно и авторитарно управление. Нещо още по-лошо определени действия на управляващия кабинет като изпълнението на руските енергийни проекти например са в драматичен разрив с българските национални интереси. В този смисъл правителството на Бойко Борисов не може да бъде толерирано и заслужава да падне от власт."
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АКО В БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ ПРАВОСЪДИЕ БОЙКО,ЦЕЦО,СЪСЕЛА,МАСЛАРОВА,Р.ПЕТКОВ,ЗЛАТЕВЦИ,КОТАРАЦИТЕ,ГЕРГОВЦИ,ТРАКТОРИ и ТЕМ ПОДОБНИ МУТРИ - ОТДАВНА ДА СА ПО ЗАТВОРИТЕ И ДА ТЪРКАТ НАРОВЕТЕ!ЖАЛКО НО ФАКТ - ТЕ СА НА СВОБОДА!
38
2
 
8
 
! Отговори
антикомунист преди 12 години
СДС деградира до такава степен, че стана открито най-верният и последователен съюзник на БКП-БСП, ДПС и всички доносници на ДС. Също като крадеца комунист Костов. В същност оказва се, че върхушката на СДС винаги са били КОМУНИСТИ и излъгаха няколко милиона българи. Добре, че тази малка комунистическа партийка вече изчезна.
37
1
 
6
 
! Отговори
norm преди 12 години
Само един факт:Нито от БСП,нито от ДПС са толкова активни в пропагандирането на предстоящия вот,колкото "десния демократ" Иван Костов.Обиколи всички възможни медии за да изграче заклинанията си.Радостното е,че все повече и повече сънародници разбраха вече кой кой е в политиката.Дано и Мартин го разбере най-после.
36
2
 
8
 
! Отговори
Тръна преди 12 години
Извъртяха се нещата и Станишката пак си мисли за коалиция с ДПС! До кога!Това означава ,че само ГЕРБ може да отстои Българските интереси!Станишката ни продава за да постигне политическите си амбиции!
35
1
 
10
 
! Отговори
ехо преди 12 години
Имам предложение до М. Димитров. Г-н Димитров ти си свестен млад човек, но ако продължаваш да си заедно с Костов си обречен! Затова препоръката ми е напусни наглеца Костов и подай ръка на Герб! Това е съвет от седесар, защото в противен случай много като мен ще подкрепят правителството и няма да участват в помията, която се заформя! Това никога не е било СДС да гласува с БСП и производните им нагледци! Ако искаме да бъдем европейска, цивилизована държава, само СДС и Герб биха идеалната коалиция
34
4
 
11
 
! Отговори
!!! преди 12 години
Единственото спасение да се оправи държавата е всички български граждани, независимо от етническата си принадлежност да подкрепят ГЕРБ и да се стабилизира България, нашата мила родина! Факта, че всички скочиха срещу Борисов и Цветанов, показва че са им бръкнали яко в далаверите, които 20 години си разпределят ту БСП, ДПС, ДСБ, НДСВ.... Сега кранчетата спряха и всички крадци и мошенници се обединиха срещу правителството! Народа трябва да разбере, че ако се върнат виещите нагледци, тежко и горко н
33
1
 
11
 
! Отговори
Джулиан Мантъл преди 12 години
под ножа, продажници....
32
4
 
12
 
! Отговори
роки преди 12 години
Който не иска ДПС! Да гласува за ГЕРБ/// То се видя ,че всички предишни са партия с ДПС!!! ФЪК!