Той "уволни" Бойко Борисов

Кандидатът на РЗС за президент Атанас Семов стои зад кампанията срещу премиера
Обновена: 17 юли 2011 14:02 | 17 юли 2011 14:01, Красимир Ангелов
710
Той "уволни" Бойко Борисов
Снимка: Булфото

Кандидатът за президент на РЗС доц. Атанас Семов стои зад кампанията, призоваваща за уволнението на премиера Бойко Борисов.

На сайта www.uvolnenie.org, на който хората можеха да гласуват за уволнението на министър-председателя, се появи видео обръщение от Семов.

В него той обяснява мотивите си за подхванатата кампания:

"Защото той дойде на власт с лъжа и управлява с лъжа, зад която се крият безпросветност и корупция.  Заради пълната му управленска безпомощност и двегодишния провал – чуждите инвестиции на практика секнаха, образованието и здравеопазването са в колапс, доходите намаляват, бизнеса стене”, подчертава Атанас Семов.

Той бе категоричен, че обещаната борба с корупцията се е изродила в полицейщина и произвол и в опит "за налагане на личен режим в съдебната система”.

Кандидатът за президент на РЗС определи ГЕРБ като групировка, а не като политическа партия.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че на 11 юли на няколко места в София бяха поставени билбордове с надпис "Ще уволня Бойко Борисов!"

Малко по-късно те бяха премахнати, а в интернет се появи анонимната инициатива за уволнението на премиера.

На фона на музиката от "Кръстника" течаха т надписите: "Хронометърът вече работи” и "Повече информация ще научите на 17.07.2011 в 13 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


710
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
692
1
 
2
 
! Отговори
анонимус преди 12 години
Постиженията на ГЕРБ1. 120 млн увеличена цената на Люлин, а Бюксел иска да отреже с 20% финансирането, защото ГЕРБ крал;2. АЕЦ Белене от 3,9 млрд на 6,3 милиарда след тежки преговори;3. Фискалният резерв с 3 млрд по-малък!4. Горива - с 50% по -скъпи;5. Силно увеличена престъпност6. Инфлация - малката потребителска кошница - 50%7. Замразени доходи и пенсии8. Тракия оскъпена с нови 50 млн9. Газта увеличена с 50% от "тежките" преговори с руснаците10. Бюджета на администрацията-увеличен
691
1
 
2
 
! Отговори
Joro преди 12 години
Поля, кои са му резултатите на тоя? А какъв ще му е резултата от изборите, сещаш ли се?
690
4
 
0
 
! Отговори
поля преди 12 години
Браво на момчето. Нисък мъж с високи резултати!
689
2
 
5
 
! Отговори
бг преди 12 години
Почна се с подлите номера и помии преди изборите! Не им стана ясно,че с черен пиар не става-за справка БСП.Стига компромати,помии и циркове,няма ли разум!
688
1
 
3
 
! Отговори
бай Тишан преди 12 години
Марко, Марко,как може такова отроче да ни пръкнеш?!....
687
2
 
3
 
! Отговори
До 699 преди 12 години
Ако Семов е тапигьоз, какъв ли трябва да си ти?
686
2
 
4
 
! Отговори
попа до 700 преди 12 години
Никъде не мърдам? Ти българин ли си бе? Ние сме на принципа: Дайте ни свобода, ако не - хляб и зрелища! Свобода имаме и доволно! Хляб едва я караме с тия цени, но пък на зрелища сме наситени от всякъде - всеки ден екшъни, преследвания, борби в съдилищата, направо филм. И като избягаш какво ще стане? Да да правим АД, защото не ми харесват много неща внос и искам нашенско и качественно! мама ме роди тука и тука оставам! Семов ме изкефи с това изказване, но имал и основание за такива думи не зная?
685
5
 
4
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Хора!!Бягайте от тук, докато ви държат краката!
684
5
 
10
 
! Отговори
яко !!! преди 12 години
Всеки ще бъде затруднен да определи -- кои е най-големият *** в РЗС.В момента палмата се държи от тапигьоза на снимката.Боже добре, че го има РЗС -- там се събират *** като мухи на ***.
683
5
 
10
 
! Отговори
Е КОЙ ЛЪЖЕ? преди 12 години
Яне Янев: В моя род до девето коляно няма нито един член на БКП.А ПРИ БОРИСОВ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО.
682
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Donald Trump Runs for President Obama, You're Fired!Нищо ново под слънцето. Само не ми е ясно, след като РЗС ще се борят за президентските избори що се занимават с министър председателя?! Що не "уволнят" Първанов?
681
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя ли е уволнил Бойко бе !Вижте го той не знае коя му е лява и коя дясна обувка , това са пълни глупости...Цялата работа е на оня трактора дето му викат , яд го е че Бойко го срита отзад .Същото е и при палячото Яне - Тракториста дава парите Янето става за смях.Затова е пълно с някакви палячовци навсякъде , защото с тази слаба и окрадена дърважа могат такива като тях да си разиграват коня .
680
16
 
17
 
! Отговори
марти преди 12 години
Другарю СемКов,ти уволни Бойко,ама аз няма да назнача теб!!!
679
2
 
2
 
! Отговори
до 692 преди 12 години
Ти па са ... некви "незначителни теми" нали знаеш че в България се ЧЕСТВА представиси ЧЕСТВА само кончина не рождението на великите българи ! Все пак сме васал и НЯМАМЕ право да почитаме ВАСИЛ ЛЕВСКИ! Докато ни управляват БЕЗПРИНЦИПНИ АНТИ-БЪЛГАРИ така ще бъде!!!!!!!!!!!!! :-S
678
8
 
8
 
! Отговори
Юсуф ефенди преди 12 години
Изпонасрахте се бе, празноглави дебелогъзи Герберасти неграмотни скапани. Ще го ядете на дедо ви Юсуф дебелия.
677
2
 
40
 
! Отговори
ДНЕС.БГ преди 12 години
Освен за Семов, Калфин, Борисов, Станишев, НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ЗА 174-ГОДИШНИНА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН -ВАСИЛ ЛЕВСКИ?
676
9
 
19
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Семов парадира с фамилията си,иначе е *** и глупав "политик".
675
1
 
31
 
! Отговори
Нема друго! преди 12 години
Българинът е най-търпеливото животно на планетата!
674
4
 
28
 
! Отговори
Погнуса преди 12 години
Българи, няма ли начин да се отървем от всички лъже-партии, от всички псевдо-политици, от всички пликче-депутати? Дали единствената възможност не е изобщо да спрем да ходим на каквито и да е избори? Как иначе да разберат тези много хитри, но *** хора, че това, което изпитваме, е ТОТАЛНО отвращение и презрение?
673
12
 
21
 
! Отговори
Читател преди 12 години
Такава нагла постъпка може да я извършат само хора от партията на Янето - агрономът, завършил Право в Югозападния университет - Благоевград. Този "юрист" не знае ли , че НС, а не президентът избира и освобождава правителството ?! Ами Семов не знае ли това - нали и той е юрист и то преподавател в ЮФ на СУ ?! И той ли изпростя покрай лудото Яне с тази налудничава инициатива? Няма защо да се учудваме, че немалка част от младите магистрати са нагли и безочливи като ... преподавателите си! Яне, кога ще пуснете компромати и нови партиди разговори, записани със СРС? А фойерверките - тях сигурни ги оставяте за септември?