Няма да изгубим нито евро заради САЩ, уверен е Борисов

Понижаването на рейтинга нямало да се отрази на еврофондовете
Обновена: 7 авг 2011 07:56 | 7 авг 2011 07:56,
391
Няма да изгубим нито евро заради САЩ, уверен е Борисов

Понижаването на рейтинга на САЩ няма да се отрази на еврофондовете", заяви за "Стандарт" премиерът Бойко Борисов.

Той бе категоричен, че финансовата рамка на оперативните програми няма да бъде свита.

България разчита на парите от Брюксел не само за големите си инфраструктурни проекти, но и за преструктуриране на икономиката и за много дейности в социалната сфера.

Министър-председателят смята, че решенията, които са взети от еврокомисията, няма да се разклатят от кризата зад океана, тъй като страните от еврозоната, а и всички държави - членки на ЕС, правят всичко възможно, за да държат еврото стабилно.

"Няма причина размерът на кохезионните фондове да се променя, за нас е по-важно да усвоим максимално средства, които ЕС солидарно ни предоставя", смята Борисов.

Още по темата
 В резиденция "Евксиноград" вчера се засякоха премиерът Бойко Борисов и президентът Георги Първанов. Държавният глава почива там от началото на седмицата. Министър-председателят пък пристигна в събота по обяд за изнесеното заседание на кабинета.

В правителствената резиденция той, вицепремиерите Симеон Дянков и Цветан Цветанов, както и министрите Томислав Дончев, Росен Плевнелиев, Мирослав Найденов, Стефан Константинов, Трайчо Трайков и депутати умуваха как може страната ни да прехвърля средства от една европрограма в друга, така че усвояването им да е максимално голямо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
379
0
 
1
 
! Отговори
zeleto,na boko frien преди 12 години
боко *** тиква
378
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Милионера - ***!Радвайте МУ се шарани неолюспени и ***!Тези милиони обаче НЕ са за вас...За вас Рапона е приготвил дръвце,което вие ще гризнете скоро!
377
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само като си отворо голямата уста...от нея излизат само безмислици,тъпотии и простотии.ББ няма никаква нормална мисъл...Струва ми се,че е психопат...ДС мутра - ***!
376
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Bocee, ti evroto go zaebi. ti glei levo da ovardite ot Semko Denko sho toia *** e namislil da zbere nekakvi iunaci i s kufari da iznasiat tazi zdrava FALUTA w treti stranidaite hleb i lev na narodo, nesteme evro i dupeta Naidenov.golem Marku4 pokazvai , ama kysa patka si ia zavri u zadniko na Ceco
375
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
голям залък хапни/филия с мас/голяма дума не казвай
374
0
 
1
 
! Отговори
Георги Г. преди 12 години
Опитах се да направя дискусия за Рецесията и мястото на Американците в нея . Отговорът ти макар и злобен е все пак начало . След като имаш различия , моля те посочи ги . Общи приказки от рода на " но бизнеса изобщо не е това което го описваш " просто не оставят впечатление за ерудиран и обоснован аргумент . Ако искаш можем да започнем от начало . Междувпрочем аз също живея в Маями Флорида , и сам живял само тук от идването си в САЩ .
373
1
 
2
 
! Отговори
До № 364 преди 12 години
..."Когато става въпрос за продукти за износ , тогава вече дерем и по две кожи".. Потвърждаваш ли цитатчето? Наистина ли си вярваш? Дали вашите клиенти "ядат доматите с колците"! Всичките ти хвалби, май не са реалност, а мечтите ти, нали?
372
2
 
3
 
! Отговори
bibio преди 12 години
до 364 георги,аз съм в миами,флорида от 2005 януари.такъв *** като тебе не съм срещал,(дори истински американец),евала ти 4е правиш по $120.000,които не заслужаваш(ти така казваш) ,но бизнеса изобщо не е това което го описваш.и не наистина не разбирам как може да ти дават 120.000 кат си толкоз ***...ама тя америка за туй е на това положение....жив и здрав да си
371
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз подкрепям Борисов.
370
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само едно не мога да разбера под какво робство сме сега
369
5
 
0
 
! Отговори
TOBY преди 12 години
БОРИСОВ , БОРИСОВ , БОРИСОВ!!
368
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
навремето се е плащало данък на царя а сега на над 200 царе
367
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евала на човека ,че мисли как да усвои повече пари докато Гоце си лежи на плажа.Какво ви е виновен той ,че заплатите от 20 години са едни и същи?За всичко все Бойко ви е виновен,сякаш той управлява 20 години.
366
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
как може да вярвате на тез мафиоти всички са еднакви , това е (бизнес)
365
3
 
2
 
! Отговори
Да,но преди 12 години
ВИВА БОРИСОВ ВИВА ГЕРБЗАСЛУЖАВАМЕ СИ УПРАВНИЦИТЕ, БОРИСОВ Е НАШ
364
0
 
10
 
! Отговори
ати преди 12 години
До кога тази проста тиква от бянкя ще се управлява тази държава??????????????????Той за 2 години я съсипа повече от колкото всички други за 20! Егати тъпата, нямали да сме загубили нито евро, да бе. Че той целият свят губи, само ние няма!Казвам - стига вече!
363
0
 
8
 
! Отговори
от Пхенян преди 12 години
Уважаеми другари Дян Ков, Це Цо, Цец Ке и ти велики вожде и любим ръководителю Тик Ва чакаме ви с радост в страната на утринната свежест! Вече сме сложили портретите ви на белбордове и произвели 7 млн. значки с вашите любиме ликове. В откритото море - не може без кормчия!
362
1
 
12
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Прав е Боко той и неговите котараци нищо няма да изгубят !Виж народа ще изгуби много ама какво му пука на него Печеля Аз губи цял народ дреме ми всеки според възможностите си
361
1
 
11
 
! Отговори
ПФУ! преди 12 години
ГЛАВАТА НА БОКО- БОЛЕЗНЕНО ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО ИЛИ ВАКУУМ МЕЖДУ УШИТЕ /ВИЖТЕ КРАСНОРЕЧИВАТА МУ ФИЗИОНОМИЯ ГОРЕ/.И ТОВА Е ПОЗА НА НЕЩОТО С ОГРОМНИТЕ ПРЕТЕНЦИИ.
360
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не можеш да загубиш нещо което нямаш