Първанов: Жълтата преса е впрегната предизборно

Той очаква някои кандидати да влязат в компроматната война
Обновена: 28 авг 2011 07:45 | 27 авг 2011 21:36,
307
Първанов: Жълтата преса е впрегната предизборно
Снимка: Булфото

Президентът Георги Първанов не изключва възможността някои от кандидатите за държавен глава да се плъзнат по плоскостта на компроматната война.

"Мобилизиран е целият фронт от жълтата преса, разпространяват се дори и лъжи. Никой не е спечелил от това", заяви Първанов, цитиран от БТА.

Според държавния глава дебатите за президентския пост са закъснели.

"Никой не спори за онова, което предвиждат президентските правомощия. В Европа се случват неща, по които трябва да чуем мнението на кандидат-президентите", коментира Първанов.

Той посочи, че това е наложително, особено когато става дума за управляващите.

"Ще се опитам да провокирам дебати с доклад за дейността си, за да видим дали някой ще надгражда или ще отрече направеното", заяви президента. Според него това трябва да стане аргументирано.

"Необходимо е да не се участва в компроматна война, но това не е достатъчно условие. Трябва да се извадят сериозни аргументи каква ще е новата външна политика. Гласът на България трябва да се чуе още по-отчетливо", е мнението на Георги Първанов.

Той се надява да чуе има ли почва за социално ангажиран президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
5
 
14
 
! Отговори
Гоцко преди 12 години
Ти *** Изгинила проклета и имаш лице да се показваш.Я кажи как е Бизнеса с помилването на ПРЕСТЪПНИЦИ по колко ли си взимал на парче нищо той господ те е наредил с двама чудесни сина те ще ти таковат таковата ти не се безпокой това е Неизбежно
221
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този мяза на триперасал крадец...любовника на оназ *** Попова
220
8
 
13
 
! Отговори
nie преди 12 години
Кой е господин Първанов...Защо не си признае от какъв произход е . Това би било достоино. Каква е тази физиономия. Какъв етнос е. Няма нищо лошо но да си признае. Той нее европеец. Трябва да му се направи антропологичен портрет,за да стане ясно какъв вид е.
219
2
 
4
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
niama li da izcheznesh ot scenata ,do gysha sai doshal na vsichki trezvomishleshti hora.
218
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце Лукоила му викат
217
2
 
10
 
! Отговори
до 276 преди 12 години
Как по какво нали другите ползват гуми и не хващат трипер това е разликата друга нема
216
5
 
4
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
Паравнов,по какво се различаваш от тези които критикуваш ???!!! Не си ли един от учредителите на погублението на България ????!!!! Как и защо и с какво право се обръщам към тебе по този начин,сигурно намираш "отговори за opravdanie na своето ЕГО,но чуй ме сега ,и аз съм един от не-възмутените,но един от погнусените от твоите мръсотии .Абв-то/22godishnoto/i не бе поставено от тебе ,но ти го "доусъвършенства" в вариянт оптимален за геноцид на България.Сега чуй и това: Въпрос на време е да отидеш историята като един от най-гнусните политици в последно време.Kолкото и да се опитвате да затвърдите своетео си отроче"ГЕРБ",избирателите се осъзнаха и ще се оттърсят от заблудите ви !!!!
215
2
 
12
 
! Отговори
123 преди 12 години
Съдебната система в БГ е частна - на Първанков и компания. Именно в съдебната система батакът и гнустта са най- големи. Защо е така е ясно - тя не облужва държавните интереси (последен публичен случай Лукойл), а обслужва частно-партийните интереси на Първанков, БСП/БКП и ДС (тук сложи знак за равенство). Ако съдебната система служеше на държавата, щеше крадците на едро да са в затвора, а останалите нямаше да крадат от страх да не попаднат там. (Във връзка с коментар 270)
214
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доган -спец по хидроинженерство, а Гоце - по енергийни проекти. Голям *** сте бе, мушмуроци. Бог да ни пази, защото ако разчитаме на разума български сме се загробили за десетилетия напред.
213
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДA СЕ ПАЗИШ ОТ КОН ОТЗАД,ОТ ВОЛ ОТПРЕД,А ОТ КОМУНИСТ ОТВРЕД.....
212
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДС е възможно най-сатанинската организация у нас. Всички вътре са злодеи и предатели на народа. Тези изверги нямат мило и драго, еничари на комунистическата чума, убийци, репресирали хората в годините на правешката диктатура, служителите на ДС многократно са участвали в маменето и ограбването на сънародниците си в годините на прехода. ВСички злини в България са дело на Държавна сигурност. Не е имало по-голямо бедствие за страната ни дори и от кърджалийските и башибозушките времена. Катастрофалните последици от дс-грабителството през последните трийсетина години ще тегнат още дълго и мизерстванет... Прочитане на целия коментаро на обикновения човек ще е вечно. Бирниците от ГЕРБ ще бърникат до дъно по джобовете на плебеите. Алчността, ненавистта и омразата към ближния са веруюто на всички дс- *** и ***.
211
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първанов и идеи? Само си го представете. Но звучи и трагично защото този човек два пъти поред бе избиран за президент на България. С цялото му скудоумие; с очевадното му служене на чужди, а не на български интереси; с олигарсите, точили фондовете на ЕС, заради които България стана за резил; с вълците и козлите му; с досието му в ДС и плеадата от ченгета в президентския му апарат..."
210
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kой е Лазар Груев? Бивш съветник на Първанов, председател на президентския юридически съвет. Кой е главният прокурор на България? Борис Велчев, внук на друг един Борис Велчев, член на Политбюро на ЦК на БКП също бивш съветник на президента. Кой е председател на Конституционния съд? Евгени Танчев, син на небезизвестния Петър Танчев, втория човек в йерархията на държавата по време на Живковия режим. Той, както и конституционните съдии Димитър Токушев, Пламен Киров и Ванюшка Ангушева са посочени от сегашния президент. Кой заседава във ВСС и определя кадровата политика и приоритетите на съдебната власт? Съставът, избран от парламентарното мнозинство и президентската квота при управлението на тройната коалиция, на която бабуваше отново Първанов. Изводът: въпреки че по Конституция няма никакви правомощия, благодарение на калпавия основен закон президентът е поставил свои хора на всички важни позиции в съдебната власт което му позволява много успешно да саботира всякакви опити за борба с корупцията и организираната престъпност.
209
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Stiga s tova komunist ili sotzialist ili sedesar. Nerazbirateli che balgarina vinagi e obichal dalaverata i sa se vaspolzvali kogato beshe sotzializam. Ako togava upravlenieto se kazvashe s drugo ime pak shteshe da sa vav vlasta. Vishte i sega komunizam li e NE obache tezi hora pak si namirat nachina da sa vav vlasta. Prosto dalavera i dane se raboti tova e za povecheto balgari. Edno vreme roditelite kazvaha na detzata si uchi za da ne rabotish. Mnogo umno nali!!!!!!!!!.
208
2
 
8
 
! Отговори
антигоцко преди 12 години
Гоцко,ами това с компроматите си е ваш специалитет-на ДС!Така,че -каквото сте посяли,такова и ще ожънете!
207
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мамичката ви *** да ***
206
2
 
7
 
! Отговори
poohy преди 12 години
***, при избори медиите от ВСЯКАКЪВ цвят са впрегнати.
205
18
 
16
 
! Отговори
До 2 преди 12 години
Този го знае целият политически свят!!А тебе ***, никой и такъв ще си умреш!Незнайният ***!А Георги Първанов,ще си е винаги Георги Първанов!
204
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко,че не мога да гласувам пак за ТЕБ!Възпитан,УМЕН,начетен!Политик мечта!Не като ТИКВАТА-***,неук,невъзпитан,но много НАГЪЛ!
203
10
 
5
 
! Отговори
Годжи преди 12 години
Президентът Георги Първанов ще посети Криводол и Враца на 29 август, съобщиха от прессекретариата на президентството. Държавният глава ще се срещне с кмета на град Криводол Николай Иванов и с ръководството на общината.:))))