ГЕРБ гради, за да граби, разчетоха от РЗС

"Грабим България" било мотото на управляващите
Обновена: 30 авг 2011 17:09 | 30 авг 2011 16:10,
218
ГЕРБ гради, за да граби, разчетоха от РЗС
Снимка: Булфото

РЗС разчете предизборния лозунг на ГЕРБ „Градим България“ като „Грабим България“.

„За никого в България няма съмнение, че в навечерието на изборите „градивната” сила на ГЕРБ стига само до граденето на мрежи за купуване на гласове и на мафиотски схеми за източване на държавата“, се посочва в съобщение на партията.

Според хората на Яне Янев „ГЕРБ „градят”, за да грабят – „градят” пътища, за да грабят комисиони, „градят” околовръстни тангенти, за да грабят проценти, „градят” спортни зали, за да грабят от бившата спортна слава. Градят нови офиси за партията с парите на купените депутати от РЗС и Атака“.

Управляващите „градят един километър асфалт и режат два километра лентички да го откриват“, смятат още от партията.

Според РЗС от първия ден на управлението си ГЕРБ градят въздушни кули: за края на кризата, а тя се задълбочава; за борбата с престъпността, а тя нараства безнаказана, за „генералната промяна”, която се оказа генерална подмяна.

Докато ГЕРБ „гради”, България деградира, категорични са от РЗС.

Според съмишлениците на Яне Янев ГЕРБ много искат да минат за „строители на съвременна България”, но всъщност се оказали „поредните срамители на България“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
21
 
16
 
! Отговори
До преди 12 години
До 188 анонимен п...раст.Никакъв х.й не разбираш.С УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ИДВАКРАЯ НА БЪЛГАРИЯ.
185
2
 
11
 
! Отговори
Шопски преди 12 години
Краят е печален.
184
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само като спомена името на ЛайнЯне и засмърдява на *** край мен.
183
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като гледам рева на умряло на почитателите на БСП, РЗС и ДПС и едно разбирам - идват по-добри времена за България!
182
21
 
23
 
! Отговори
живковист до186 преди 12 години
Ходете за гъби. Вие гербаристите не търпите някой да разсъждава противно на вас.Язък , че гласувах за вас. Вие гербавите излязохте по зле от крадливата тройка. Каквото казва лудото Яне все има малко истина.На първо място неоспорим факт е ,че сте некадърници. И за едно сте прави, че ако не беше Станишката вие нямаше да сте на власт.
181
10
 
18
 
! Отговори
до 169 преди 12 години
до 169: Стоянчо, мамино ***, и за кого да гласуваме, бе идиотче такова. за БСП ли? за РЗС ли? за кой предлагаш? колко ти плащат да плещиш такива тъпотии тук или просто тази сутрин не си си взел хапченцата? а?
180
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне, Яне, да те е.. койт' та 'фане !!!
179
11
 
14
 
! Отговори
българин преди 12 години
180, извинявай, ама Бенито Мусолини не е бил *** и без да *** е направил много нещо за италианската държава.А нашето банкянско ренде е селски тарикат, който вижда, че се харесва на много българи (у него виждат себе си и свои мечти). Това му дава кураж и възможност да "управлява". За него, да управлява значи да командва, а огромните далавери, от които с любовницата му прибират десетки и препират стотици милиони, той ги смята за естествена отплата за гениалността му и приноса му за България.
178
2
 
9
 
! Отговори
българин преди 12 години
182, ама ти вярно си неграмотен като Сталин. Той бъркаше Гогол с Хегел, а ти дращиш "депОтат" (2 пъти, значи си *** и неук като кирка). Кой ти даде на тебе компютър? Той да ти бере гайлето, неграмотнико отворен.
177
7
 
11
 
! Отговори
СТАЛИН преди 12 години
АБЕ ЯНЕ КАТО СТЕ ТОЛКОВА ЧЕСТНИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДАДОХА ДЕПОТАТ ОТ /РЗС/ГЕОРГИ ....... С ФАЛШИВИ НОМЕРА НА/BMV/ ВН 370 РР/И СНИМАН ДЕПОТАТСКИЯТ МУ ПРОПУСК С ЗНАМЕТО НА БЪЛГАРИЯ.
176
5
 
10
 
! Отговори
пич преди 12 години
ТАКА СИ Е!!!!
175
8
 
13
 
! Отговори
Като две капки боза преди 12 години
По арогатност, маниери и простащина Бабаита в Армани ми напомня на Б. Мусолини. Приликите не свършват до тука. Ето ви кратък цитат от Уикипедия Мусолини създава държава със силата на пропаганда и държавен терор. Използвайки своята харизматичност, абсолютния контрол върху медията и сплашването на политическите си противници, той разрушава съществуващото демократично държавно управление. Аналогията е плашеща.
174
13
 
13
 
! Отговори
ева преди 12 години
Яне отдавна е за психиатрично заведение или поне така се представя.Колко ли трябва да му е платено за да си позволи сам да се излага.А се мисля, че сигурно не е толкова ***.Имах известно уважение към синята идея, но щом и те го прибраха при себе си, значи нищо не струват! А ГЕРБ е единственото правителство, което нещо прави. Трябва много силно да си стискаш клепачите та да не забележиш как се променя страната ни към по-добро.Става бавно и с грешки, истина е, но все пак има нещо на лице.Успех!
173
2
 
16
 
! Отговори
Атанас Буров преди 12 години
В южните страни, където има много безделници и гладни, където всеки се смята за по-умен от другите, всеки иска да става депутат. И продава къща, жена, деца, залага всичко, печата афиши, свиква събрания, агитира и иска да влезе в парламента. Няма страна в света, където борбата за партии, за власт, за депутатство да е така болезнено остра, както в Гърция и в България. Това са двете страни на света, където пропорционално на населението се подават най-много кандидатури за депутати.Атанас Буров
172
1
 
17
 
! Отговори
Паисий преди 12 години
О, неразумни юроде! Замисли се върху един *** факт - в "Централната избирателна комисия" са регистрирани 73 партии! В едно село с население от 1000 човека има 12 кандидата за кметския пост!
171
13
 
12
 
! Отговори
ХАХА преди 12 години
Май всички във форума помните само 1-2 години назад. Не казвам, че Бойко и екипа му са професионалисти и най-добрите експерти, но назад в годините имаше невероятни попадения за министри, та тези са зле но в сравнение с предишни не са толкова зле...
170
16
 
21
 
! Отговори
"ГРАБИМ БЪЛГАРИ преди 12 години
За всички герберски управленци,затова,че ограбват бедния ни народ,след,като гиизгоним от властта сме им приготвили нови раирани костямчета , ще им осигуримпрохлада в затвора на остров Белене,много труд и добро превъзпитание.
169
1
 
10
 
! Отговори
ДО ЦОНЬО преди 12 години
ЦОНЬО ВСИЧКИ ТЕЗИ СА НАГЛИ МУТРИ БЕ ПРИЯТЕЛЮ.
168
3
 
11
 
! Отговори
ДО ЦОНЬО преди 12 години
ЦОНЬО ВСИЧКИ ТЕЗИ СА НАГЛИ МУТРИ БЕ ПРИЯТЕЛЮ.
167
17
 
19
 
! Отговори
Цоньо преди 12 години
Някой да помни да е имало по посредствени управленци от Бойко Борисов,ЦветанЦветанов,Цецка Цачева,слабата Искра Фидосова в българската история?