ГЕРБ гради, за да граби, разчетоха от РЗС

"Грабим България" било мотото на управляващите
Обновена: 30 авг 2011 17:09 | 30 авг 2011 16:10,
218
ГЕРБ гради, за да граби, разчетоха от РЗС
Снимка: Булфото

РЗС разчете предизборния лозунг на ГЕРБ „Градим България“ като „Грабим България“.

„За никого в България няма съмнение, че в навечерието на изборите „градивната” сила на ГЕРБ стига само до граденето на мрежи за купуване на гласове и на мафиотски схеми за източване на държавата“, се посочва в съобщение на партията.

Според хората на Яне Янев „ГЕРБ „градят”, за да грабят – „градят” пътища, за да грабят комисиони, „градят” околовръстни тангенти, за да грабят проценти, „градят” спортни зали, за да грабят от бившата спортна слава. Градят нови офиси за партията с парите на купените депутати от РЗС и Атака“.

Управляващите „градят един километър асфалт и режат два километра лентички да го откриват“, смятат още от партията.

Според РЗС от първия ден на управлението си ГЕРБ градят въздушни кули: за края на кризата, а тя се задълбочава; за борбата с престъпността, а тя нараства безнаказана, за „генералната промяна”, която се оказа генерална подмяна.

Докато ГЕРБ „гради”, България деградира, категорични са от РЗС.

Според съмишлениците на Яне Янев ГЕРБ много искат да минат за „строители на съвременна България”, но всъщност се оказали „поредните срамители на България“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
10
 
14
 
! Отговори
Цоньо преди 12 години
Някой да помни да е имало по посредствени управленци от Бойко Борисов,ЦветанЦветанов,Цецка Цачева,слабата Искра Фидосова в българската история?
165
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Яне вече обезумя!Такава омраза!
164
14
 
20
 
! Отговори
Стоян преди 12 години
НЯМА УМЕН,ОБРАЗОВАН ЧОВЕК,КОЙТО ДА Е ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ.БРАТЯ БЪЛГАРИ СА-МО ОБЕДИНЕНИ ЩЕ ИЗЧИСТИМ ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО ОТ ТАЗИ НАГЛАМУТРЕНСКА ПАРТИЯ.МОЛЯ ВИ ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ТОЛКОВА ПОСРЕДСТВЕНИ ХОРАДА УПРАВЛЯВАТ РОДИНАТА НИ ИЗБОРНОТО МОТО "ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ"НАЙ ИМ ПОДХОЖДА.ВСИЧКИ ЗАЕДНО ОН 23 ОКТОМВРИ ДА ИЗМЕТЕМ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЯХ.
163
4
 
14
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
В ПОЛИТИКАТА Е ПЪЛНО С НЕНОРМАЛНИЦИ, ***, МАФИОТИ, *** И РЕД ДРУГИ ТАКИВА ! ВРЕМЕ Е ДА " ПЕНСИОНИРАМЕ" ТЕЗИ ФАЛШИФИКАТИ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ! СТИГА НЕГАТИВИЗЪМ,СТИГА КЛОУНАДА! ВРЕМЕ Е ДА РАБОТИМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
162
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да изринем мутрите на 23. октомври.
161
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Засега , мутри , забогатели , работят здраво - за прехвърляне на топката на управлението - ПАК на Гоцетата.. Тъпотата при охранителите - НЯМА граници..
160
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
?
159
6
 
19
 
! Отговори
хммм преди 12 години
понякога имам чувството че лидерите на някои партии просто се чудят как да предизвикат умразата на народа към самите тях, от къде се пръкна пък тоя *** да казва кой бил грабил и кой не, май го е яд че неможе той да го прави.
158
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Симеон Дянков май се е уредил с апетитен имот под масата. Вицепремиерът си устроил две тайни срещи с кмета на Созопол Панайот Рейзи. Предполага се, че на тях се е уреждало имотното състояние на финансовия министър, пише besove. Според изданието съвсем скоро щяло да се чуе как Симеон Дянков се е сдобил с апетитен имот в Созопол.Но дали е подарък от кмета, или инвестиция от типа кон за кокошка, ще се разбере едва при смяна на правителството.
157
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яне е клоун, но е прав. Истината си е истина. Гарантирано от действителността.
156
15
 
25
 
! Отговори
ишкембе преди 12 години
според мен на следващите парламентарни избори герб ще са назад дори и от рзс.герб кво започнаха да съживяват удавения комунизан.хора да не позволим на комунизма да бъде съживен!!!
155
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗАЩО СЕ ПИШЕ САМО ЗА ГЕРБ, СДС, БСП, РЗС а за АТАКА НЕ ?
154
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боко Кратуня бърка посоките още от преди...,дава десен мигач пред избирателите си ама нали е със специален режим на движение и си завива на ляво съвсем спокойно...
153
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ- И шумкари сме, и кулаци сме!
152
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А боко тиквата какъв беше преди червените генарали да го назначат за премиер?
151
6
 
8
 
! Отговори
До 147 преди 12 години
А на мен ти си ми проблема, защото е твърде вероятно и ти да си от същото котило, но подхранван от време на време от червени банкноти. Тоя цвят за вас е символ на партията ви, но за баща ми и майка ми е символ на кръвта с които са оцапани, която очевидно върви и с лицемерния капитализъм, но почна от натуралния социализъм.
150
3
 
9
 
! Отговори
за 150 преди 12 години
Хората бягат от БГ откакто комуназите я оградиха с телена мрежа преди 60 години.....ако някой е виновен за бягството на младите са те
149
7
 
13
 
! Отговори
0.5% одобрение преди 12 години
и спада.....що е то?Рейтинга на РЗС
148
10
 
10
 
! Отговори
Герберски любител преди 12 години
Знам че ние сме най-големият гаф в историята на България. Знам че ние докарахме страната до дъното на Европа. Но ние ще победим отново. Някой ще попита защо. Защото всичко годно и интелигентно се изнесе в чужбина и тук останаха само нашият любим електорат-***,чалгари,диви селяни, грозни силиконови пачаври,дебелогъзи мутри и некадърни простаци с основно образование. Те ще гласуват за нас отново.
147
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата").[/