ГЕРБ гради, за да граби, разчетоха от РЗС

"Грабим България" било мотото на управляващите
Обновена: 30 авг 2011 17:09 | 30 авг 2011 16:10,
218
ГЕРБ гради, за да граби, разчетоха от РЗС
Снимка: Булфото

РЗС разчете предизборния лозунг на ГЕРБ „Градим България“ като „Грабим България“.

„За никого в България няма съмнение, че в навечерието на изборите „градивната” сила на ГЕРБ стига само до граденето на мрежи за купуване на гласове и на мафиотски схеми за източване на държавата“, се посочва в съобщение на партията.

Според хората на Яне Янев „ГЕРБ „градят”, за да грабят – „градят” пътища, за да грабят комисиони, „градят” околовръстни тангенти, за да грабят проценти, „градят” спортни зали, за да грабят от бившата спортна слава. Градят нови офиси за партията с парите на купените депутати от РЗС и Атака“.

Управляващите „градят един километър асфалт и режат два километра лентички да го откриват“, смятат още от партията.

Според РЗС от първия ден на управлението си ГЕРБ градят въздушни кули: за края на кризата, а тя се задълбочава; за борбата с престъпността, а тя нараства безнаказана, за „генералната промяна”, която се оказа генерална подмяна.

Докато ГЕРБ „гради”, България деградира, категорични са от РЗС.

Според съмишлениците на Яне Янев ГЕРБ много искат да минат за „строители на съвременна България”, но всъщност се оказали „поредните срамители на България“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав си 146. Не съм голям фен на герберите, но до скоро смятах, че по-голям *** от Янето няма. Е, има!!! Като чета написаното по долу, определено има. Само едно може да е оправдание за психическото разстройство до тук, това е, че това са платени привърженици на тоя пискун Яне, което също е твърде възможно.
145
6
 
11
 
! Отговори
ГЕРБа преди 12 години
Борисов е заградeн от най-големите измисленяци сред пишман-масоните в България: бивши служители на ДС и останалата милиционерско-джандарска *** от режима на Тодор Живков.Неразбиращият Борисов е проблем на всеки един от нас, включително на влюбените в него.
144
12
 
8
 
! Отговори
обективен преди 12 години
Божееее,колко прости хора има тук!!!!!Добре,че простаците не подкрепят ГЕРБ,защото ..тежко му!ГЕРБ е 1!!!!И негови подръжници, са все интелигентни хора ,а не безделници от групата на ЯНЕ!!!!!!
143
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дяволът е от Правец и се казва Златев. Свободата на действие на главният слуга е сведена до рязане с ножица и да посоляване на погачи. Както виждате мутрите са на свобода и перат парите си в банката на метресата!
142
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да, управлението на ГЕРБ не изпълни своите обещания и не покри очакванията, които го доведоха на власт. Нещо по-лошо: това е едно просташко, лицемерно и авторитарно управление. Нещо още по-лошо определени действия на управляващия кабинет като изпълнението на руските енергийни проекти например са в драматичен разрив с българските национални интереси. В този смисъл правителството на Бойко Борисов не може да бъде толерирано и заслужава да падне от власт
141
4
 
5
 
! Отговори
До 666 преди 12 години
само от приватизацията на Костов от 30 милярда се губят 27 милиарда изглеждат така 27 000 000 000 - за тройната коалиция още толкова от АЕЦ Белене проект за 10 милярда - още не е почнат - липсват 25 милиарда -от пътища и съоръжения не говоря -щото са още толковащо не напишеш в гугъл " филчев приватизация "и не ми казвай че е луд защото като главен прокурор тогава той знае неща дето ти пикльо не си и сънувал и не предполагашвярно или не - гледай Филчев какво говори
140
6
 
9
 
! Отговори
Бивш преди 12 години
Като Бивш гербер , Ви казвам, че сте масово изнасилвани ИПри РУМЯНКА, при КАЛИНКА, при АНА МАРИЙКА, при ФЕДОСКА, при ЦЕЦКА, от.... харема на Боковата бандаУмните хора никога не са гласували за ГЕРБ и няма да гласуват за тях.
139
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко това е един фарс....говорене без грам истина.
138
12
 
6
 
! Отговори
666 преди 12 години
Деничке, на тия с асфалта им се губят вече 5(пет)милиарда лева. Числото изглежда така: 5 000 000 000...Това число се получава като махнеш 2.6 милиарда от резерва, прибавиш дръпнатите 2 милиарда заеми, които са увеличение на дълга и добавиш дълга в просрочие към бизнеса, който надхвърля 800 милиона.Деничке, 5 милиарда лева са 1000 километра магистралки по цените на Пленелиев. Плюс още поне пет залички, като тази на 4-ти км...Ко става? Няма ги паричките на Станишев, а?
137
9
 
15
 
! Отговори
ritci преди 12 години
Янке,хайде да кажеш от къде имаш пари за хилядите билбордове които си поръчваш вече три години.Толкова реклама, ГЕРБ и БСП нямат, взети заедно.Когато говорим за "ГРАБЕЖ НА БЪЛГАРИЯ" ти най добре мълчи,защото такива като теб(визирам Ал.Петров разбира се) е.ават мамата на държавата.
136
10
 
12
 
! Отговори
българин преди 12 години
този най накрая призна, че градят! а и дори да крадат (в което много се съмнявам) поне градят а досега не се градеше само се рушеше и крадеше което е по-лошата комбинация!
135
13
 
14
 
! Отговори
Деница преди 12 години
Много интересно какво разчетоха... И още нещо - ГЕРБ крадат какво - цимент, бетон, асфалт, за да си асфалтират дворовете ли??? Моля, престанете с безумствата!
134
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ е най-добрата алтернатива за България, ззщото до сега не сме имали такова правителство, което да работи и това да си личи. Ако сега не им дадем шанс да продължат започнатото, означава да се върнем мноооогоооооооо години назад. Аз не искам това и ще дам своята подкрепа за тях.
133
7
 
9
 
! Отговори
Добрева преди 12 години
РЗС пак показват креативност и творческо мислене. Много са свежи. Харесват ми артистичния им прочит:)))
132
3
 
5
 
! Отговори
до оня с биографията преди 12 години
да и ти беше там и той ти каза, че не иска да се отказва.Болни мозъци под път и над път.Този който е писал биографията му, ако не е самия той няма как да ги знае тея неща, а балъците като тебе им вярват!!
131
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да е мислил някой, че бодигард от силова групировка ще бъде Премиер?
130
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОТ ББорисов ПО-ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ НЯМА!
129
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Та кой нарече Ахмед Доган "най-умния" ли, "най-големия" ли, "най-великия" ли (не помня вече) политик на България? И кой нарече Тодор Живков "благодетел на България"? Не се сещате ли? Ще ви помогна: Бойко Борисов ги каза тия работи, и ги каза така, че всички разбраха, че вярва в тях.
128
9
 
8
 
! Отговори
гошо преди 12 години
ЯНЕ говориш като за последно,още много малко и си отиваш в краварника бе ***.
127
3
 
11
 
! Отговори
до 127 преди 12 години
прочети му биографията и ще видиш,че не е искал да се откаже от БКП ...