ГЕРБ връщал чл. 1 на Живковата конституция!

Сините възмутени от намеса на управляващите върху пътната агенция
Обновена: 1 сеп 2011 14:31 | 1 сеп 2011 13:11,
230
ГЕРБ връщал чл. 1 на Живковата конституция!
Ваньо Шарков. Снимка: Булфото

ГЕРБ връща член 1 от Живковата конституция, алармираха от Синята коалиция.

Сините заявиха, че проекти за ремонт на пътни участъци на Областно пътно управление във Велико Търново са съгласувани с координатора на ГЕРБ в града.

„Има пряко политическо вмешателство в държавните органи, каквото никога не е имало“, възмути се депутатът от ДСБ Иван Иванов.

От коалицията предоставиха на журналистите документи от директора на областното управление до Агенция "Пътна инфраструктура", в които е посочено, че предложението за включване на участъци от републиканската пътна мрежа за проектиране през 2011 г. е съгласувано с областния координатор на ГЕРБ и е одобрено от областния управител.

„Искам официално да обявя, че член 1 от конституцията от Живково време вече е възстановен. Само името на партията с водещата роля е променено”, заяви Ваньо Шарков от СДС.

Синята коалиция настоява незабавно да бъдат уволнени дисциплинарно всички замесени в този случай длъжностни лица.

"Това, което ви представяме, изисква действия от страна на министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев и на премиера Бойко Борисов“, каза депутатът от ДСБ Иван Иванов.

Ако не бъдат предприети такива действия, ще означава, че те толерират и насърчават практики, които не са съществували през последните 20 години, добави народният представител.

 

На следващото си заседание Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще разгледа случая с подписа на народния представител и областен координатор на партията във Велико Търново Христо Христов върху документ на АПИ, съобщиха по-късно от партията.

След като членовете на Изпълнителната комисия се запознаят с всички факти и обстоятелства около казуса, ще излязат със становище по случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
138 - Па тя много Убава цената:))) Същият грабеж като БТК:))
124
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
varna, ти си пълен откачалникДО АДМИНА -- Публикувайки коментар в Dnes.bg, Вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателствоТОВА ГОВОРИ ЛИ ТИ НЕЩО?
123
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много смесвате нещата.Не съм фен нито на ГЕРБ,нито на ББ но не съм съгласен да се плюе по сделката за Булгартабак.Ако са руснаци плюят едни,ако са американци плюят други.Защо бе?Парите са си пари.Щом ще продаваме и цената ни устройва какво значение има кой дава паритеЯвил се е само един купувач.Никой не спира участието на другиХайде всички дето протестирате вземете и докарайте още мераклии.Да ама няма.лесно е да се плюе.Иначе аз съм против продажбата,щото каквото се продаде и спира.Няма работа
122
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вчера излезе от печат произведението на Боко и колектив от ГЕРБ със заглавие "Кражбата и силовото застраховане като начи на живот":)
121
1
 
3
 
! Отговори
Хитлер до 131 преди 12 години
какви глупости говориш бе
120
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес българите бягат масово в Западна Европа , бягат в Гърция , в Кипър ..... ! И *** и най-вече Копелдаците им , бягат , вреждат се - все на Запад ! .... Не бягатв С. Корея , Куба ,Виетнам , и в Китай не Бягат , .... И в любимата им Русия не бягат , не искат там да живеят и работят ! ! ! Искат на Запад , .... Това е най-показателно , Защо България трябва да е в ЕС , .. Не в ОНД и с Русия !Затова , Никога повече БКП ета , БСП ета , АБВета и ДС-Гоцета ! Гласувайте за ГЕРБ и БЪЛГАРИЯ !
119
0
 
5
 
! Отговори
Сметосъбирач преди 12 години
Абе, varna, какво точно мнение искаш да изразиш по темата "ГЕРБ връщал чл. 1 на Живковата конституция!" с всички тия антисемитски цитати от преди времето на Хитлер?
118
9
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Съгласен съм, че ГЕРБ ще паднат от власт... - само незнам кога... - може би когато САЩ фалират...
117
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
126 - Заекване има при вербално общуване Странджа, а не при писмена реч:)))) Все пак си гербер и не може да се очаква много от теб в интелектуално отношение:)))))
116
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Национализирахме 1/3 от електророзпределителната мрежа но в полза на Чехия, сега 1/3 ще национализираме в полза на русите. Това е уж приватизация. Банка ще прави цигари. Ние сме обрулена държава.
115
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко ли ще изкарат още на власт фашизоидните елемнти от ГЕРБ:))) По улиците вече чувам само пъстри слова в прослава на техните майки:))
114
8
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
"Че те сега ли се усетиха ккаво прави ГЕРБ! Крадат като за последно!"...********************************************************************Що заекваш бе ***, май не си много сигурен в това?...
113
3
 
2
 
! Отговори
Йехова преди 12 години
varna мноооооооооооооого си ***
112
3
 
5
 
! Отговори
АДОЛФ ХИТЛЕР преди 12 години
Не бива да осатвете тук щото иначе трябва да се подчините на боко
111
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо се крият данните и не се изнасят след приватизацията какви са приходите на държавата от продадените производствени мощности. Много просто - защото ясно ще проличи че приватизацията е вредна в огромната и част и не постига целите си.
110
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що ще го уволняват човека.Ми той си е написал в документа точно както е станало.Сега ще спрат да го пишат,но пак така ще става.Само заблудените симпатизанти на ГЕРБ и участващите в делаверата ще отричат,че е така.Няма как ГЕРБ работят честно,открито и прозрачно.
109
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов си мисли, че може да бъде като Пол Пот, но ще гледа като бай Тошо през 1989 и Костов през 2001:) Гарантирано от трезвомислещите хора!
108
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като вчера и проститутките протестираха се сещам,че Боко говореше за една оставка в джоба си,която щял да изкара при протести.То вече май не остана социална група която да не е протестирала а оставката е няма.Това е нормално защото Поразяващата уста е СТРАХЛИВЕЦ.
107
1
 
7
 
! Отговори
Много просто преди 12 години
Досега е приватизирано почти всичко в държавата - върнете се назад и вижте като привотизираха БТК например какви хвалби бяха, как ще стане евтин разговора, европейски телеком и т.н. Досега от приватизацията държавата почти и само губи. Време е да се спре приватизацията. Искате пенсии, здравна помощ а държавата е боса, няма приходи. Като продадат Булгартабак на чужда държавна банка, както тока на държавния ЧЕЗ от дивидентите ще се плащат пенсиите на чешките и руски пенсионери. Много просто.
106
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че те сега ли се усетиха ккаво прави ГЕРБ! Крадат като за последно!