Плевнелиев - кандидатът за президент на ГЕРБ?

Според bTV строителният министър вече снима своя клип
Обновена: 2 сеп 2011 20:33 | 2 сеп 2011 20:27, Красимир Ангелов
286
Плевнелиев - кандидатът за президент на ГЕРБ?
Снимка: БТА

Росен Плевнелиев е кандидатът на ГЕРБ за президент на България, съобщава bTV.

Според телевизията министърът на регионалното развитие е бил забелязан  пред знакови места в София, където вече снимал своя предизборен клип.

В сряда около 20.00 часа Плевнелиев е забелязан пред  храм-паметника „Александър Невски” и Народното събрание. На следващия ден той се е снимал пред Министерството на икономиката и на Околовръстния път.

Окончателно кандидатът на ГЕРБ ще бъде обявен в неделя, 4 септември, от 15 часа.

В последните дни най-спряганото име е именно на Плевнелиев, а за негово „вице” медиите гласят правосъдната министърка Маргарита Попова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още по темата: Росен Плевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
9
 
8
 
! Отговори
вижте 194 преди 12 години
Само го вижте този 194! Типичен коментар на гербав ***, радващ се на човешкото нещастие! Те от друго не живеят. Всички гербави са такива, какво да се прави. От злобари и некадърници, цанили се за правителствени драскачи, друго не може да се очаква!
185
12
 
7
 
! Отговори
БРАВО ГЕРБ преди 12 години
Честито Българи!!!!!Имаме си нов президент на България.
184
5
 
5
 
! Отговори
Калфин преди 12 години
Фори,ако другаря Станишев знае за твоя проблем,веднага ще го разреши.Ще ти подари едно въженце от 2,30лв.
183
5
 
2
 
! Отговори
Коко преди 12 години
Ако съм на твое място Фори,ще се гръмна веднага.........но както и да е.Айде честито нов президент.
182
4
 
5
 
! Отговори
Шпеер до Фори преди 12 години
Другарю Фори,аз ти зададох 3 въпроса ,а ти ми отговори и даже и ме ПРОКЛЕ.Благодаря ти Фори.Каквото си постелиш на това лежиш.
181
1
 
4
 
! Отговори
fori преди 12 години
ДО 195благодаря за предложениетоно не мога да приемане ме съдете че не харесвам герб или всички преди тяхвсички са за затвораДО 1ще живуркам колкото и до когато мога
180
7
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Фори..!!Приготви се другарю,за втори и за трети мандат на ГЕРБ.Да не кажеш нещо,че не сме те предупредили навреме.!!!
179
2
 
7
 
! Отговори
fori преди 12 години
до 187не е боко тиквататака съм роденно при другите правителства(и те са за затвора)поне имах лекарства(животоподържащи) а сега НЯМАААААААзнаеш ли колко е хубаво да не знаеш кога ще имаш хапчета и ще можеш да живуркаши кога няма да ти дадътзащото някой си чиновник забравил да ги впише в заявкатапожелавам го и на тебе същотеКОЙ СЪМ ПРОКЛЕЛ ,БЯЛ ДЕН НЕ Е ВИДЕЛ
178
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
190.........*** такива въпроси ги избягват
177
5
 
15
 
! Отговори
до 190 преди 12 години
Вие, другарите от ГЕРБ, не можете ли да живеете и миг, без да намесвате Станишев? Какво ти е виновен Станишев, че ти си некадърник и управленска ***?!
176
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фори, съжалявам човече ,че си инвалид.Но те съжалявам и ,че си ***.
175
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До fori: Ти приятелю , като си инвалид със 123 лева , колко пари взимаше при Станишев ?
174
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***, какво става с порнографията в сайта и правилата, дето я забраняват?! Я вижте гейбера под номер 183, каква снимка е постнал на *** си! Това ли е мотото на ПП ГЕРБ? То разбирам порнография, но чак да пускаш подобни снимки и да се наричаш с имена на свой политически противник, вече е пълна гнусотия! За такива неща и прокуратурата трябва да се сезира, но надали ще ви стиска! Все пак тя и съдът изпълняват единствено поръчки на управляващите!
173
8
 
4
 
! Отговори
некой си преди 12 години
До анонимен: Може да са мафия от Герб но поне строят нещо тук там, не хапват парите от еврофондове като Станишев и сие Доганов и да са си бръкнали в джобовете докато се хилят мазно пред камерите !!!
172
7
 
3
 
! Отговори
Шпеер до ФОРИ преди 12 години
А бе Фори.........бойко ли те направи инвалид бе?Бойко ли измисли еврейската световна криза?Бойко ли ограби цяла България за 20 г.?
171
7
 
7
 
! Отговори
fori преди 12 години
do 181аз съм на 42 годинитрудно подвижен инвалид с 132 лева пенсия пожелавам ти същото и на тебеи на цялото ти семейство докато съществува светаклетвата дано те хване и да разбереш колко е хубаво да си инвалид в боколенд
170
3
 
6
 
! Отговори
fori преди 12 години
имам 1 въпрос към всичкикак така Българска земя стана частна, и я превърнаха в голф игрища,хотели, спа центрове,как нещо което е построено от нашите родители(заводи фабрики и предприятия) се оказаха частни за 1 мигзащо всички правителства до сега си мълчатНИЕ(Българският народ,простолюдието,МАТРИЯЛА) ЗАЩООООООООО си мълчимДО КОГАААААААААААБЕ ХОРААААААААНЕ ИСКАТЕ ЛИ ПО ДОБЪР ПО ДОСТОЕНПО СИГУРЕН ЖИВОООООТЗАЩО МЪЛЧИМЕЕЕЕЕЕЕЕСЪБУДИ СЕ НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВРЕМЕ ЕЕЕЕЕЕЕВРЕМЕ РАЗДЕЛНОООООООО
169
16
 
4
 
! Отговори
Бербатов преди 12 години
Наздраве Българиииииииииииии............Имаме си нов президент.Честито на всички Българи.
168
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На снимката - двамата главни клиенти на спецсъда, по делата за строителната мафия!
167
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комсомолският секретар от Дупница ,Плевнелиев , изглежда се прие насериозно , но усмивката модел Софиянски не стига ..1.ГЕРБ получи БОНУС от ЕС защото са нова партия на власт и успя да ИЗЛЪЖЕ -ЕС- комисията , че е нещо различно от Трой коалицията ..ТОВА е до време.И ЕНП скоро ще вдене , че ГЕРБ=МАФИЯТА, която управлява ..Скоро..::)))))))2.НЕ ти правиш проектите за магистралите ,, отчужденията на имоти , не си намерил ТИ финансирането и дори търговите документи не са правени от теб . ..ЗА КАКВО се надуваш и гордееш ?? ЗАТОВА , че един полуграмотен ти е шеф??::))3.Приоритетите на една БЕДНА държава, са маааалко по-други..Но това ще го разберете на изборите ..::))4.Мазното ти слагачество пред мутрата е вече под достойнството на един среден , нормален гражданин..Но при теб то , слагачетвото , няма граници ..5.Скоро ще цъфне и качеството на строеж на фирмите на герб-има време ..6.Та , не разбрах , с КАКВО се гордееш ??::))С мангизите от ЕС които скоро , ПАК , уви , ще бъдат спрени ?? И няма начин , да не стане щом спонсорите ви са : Черепа , *** , герговци , ЛУК-на мутанта от Правец и т.нТ.е, , добре захранвате МАФИЯТА..И това скоро ще се види от ЕС-комисията, колкото и добре да ЛЪЖЕХТЕ началото си на мандата ..:))На мафията и на лъжата- краката са къси ::)))