Цветанов е подъл. Умишлено накисна Плевнелиев!

Кадиев: Двама от общинските съветници с подкупа са от ГЕРБ
Обновена: 12 сеп 2011 10:04 | 12 сеп 2011 10:02,
315
Цветанов е подъл. Умишлено накисна Плевнелиев!
Снимка: БТА

Вътрешният министър Цветан Цветанов абсолютно умишлено "накисна" кандидата за президент Росен Плевнелиев да се обяснява защо не е уведомил прокуратурата, че е бил изнудван от трима общински съветници от София заради изграждането на Бизнес парка през 2007 г.

Това заяви кандидат-кметът на София от БСП Георги Кадиев пред БНТ.

Той обясни, че става въпрос за трима общински съветници, двама от които сега били от групата на ГЕРБ. Третият не бил сега общински съветник.

Към онзи момент, към 2007 година, те са били представители на десни политически партии, коалиционни партньори.

"Питайте Росен Плевнелиев. Искам той да излезе, ето така, да ме погледне в очите и да каже: "Георги Кадиев лъже", заяви червеният кандидат-кмет, отказвайки да посочи точни имена.

Още по темата

Той уточни, че разбрал за случая в края на миналата седмица, когато информацията съобщил Цветан Цветанов в Пловдив. Тогава МВР шефът каза още, че не се води наказателно преследване, тъй като реално нямало осъществена корупционна схема.

"Госпожа Фандъкова, между другото, също е знаела за това нещо 2008 година. Къде е нейната роля? Вчера я слушах как обясняваше, че общинските съветници нищо не правели, а пък тя работела. Извинявайте, как така нищо не правят общинските съветници? Ето, оказа се, че те искат подкупи. Само че са от нейните общински съветници", възмути се Кадиев и призова Плевнелиев да обясни защо не е уведомил прокуратурата.

Според него този случай бил много показателен в няколко посоки.

"Той показва, според мен, абсолютно умишленото накисване на Росен Плевнелиев да се обяснява, от страна на Цветан Цветанов. Показва подлостта на Цветанов. Той показва страхливостта на Плевнелиев. Той показва това, че те са готови да вкарват хора в листите си, независимо, че знаят че са корумпирани.

Той е показателен, това е един вид български Уотъргейт. Той е показателен за цялото лице на една политическа партия, която в момента управлява България и която се стреми да завземе всички възможни ръководни постове. Нека хората си правят изводите", заключи Кадиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
15
 
6
 
! Отговори
mark37 преди 12 години
ХЕЙ, КОМУНИСТИТЕ , ГЛЕДАЙТЕ СИ В ВАШЕТО КАНЧЕ НЕ БЕРИ ГРИЖА ЗА ДРУГИТЕ ...
198
2
 
10
 
! Отговори
Травестит преди 12 години
Аз харесвам допълващите се Цецо и Боко! Подушвам, че сме от една порода!
197
4
 
20
 
! Отговори
Хъъъъмммм... преди 12 години
Не претендирам за юридческа експертиза , но не е ли задължително Плевнелиев да сезира Прокуратурата за наличие за престъпление??? При положение, че на по-късен етап услугата му е предоставена , то ситуацията е меко казана нечистоплътна. . Това подставя под съмнение както досегашните му действия като министър, така и евентуалнито му поведение като Президент. Още повече, че никой не ревизира дейността на Р.П. като министър а скорострелно назначиха поредната послушна Калинка .
196
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кадиев-мадиев-не на БСП! Обаче много ме кефи, че герберастите само започнаха да си вадят кирливите ризи и да си бъркат по тъмните места.Смяяяяяях!
195
3
 
23
 
! Отговори
nikol преди 12 години
Еми човекът е придобил имущество като не е плащал осигуровки на работниците си. Мениджър за пример! Баш такъв ни трябва в държавата и съвсем ще се затрием...
194
2
 
24
 
! Отговори
защо ли? преди 12 години
Повечето гербери след втората година са богати, а и все по-закръглени...
193
0
 
11
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
О! Любимата ми Изаура е тук! Най- накрая се появи! Благодаря на "кадърното" управление на ГЕРБ, че изкараха на бял свят милата ми невеста! Даже и тя не издържа тези две години и се разбунтува! Слава на плантаторите Б.Б. и Цв.Цв.
192
10
 
4
 
! Отговори
пена преди 12 години
Много шум за нищо.Ясно е ,че като не може да докаже,няма да подава сигнал.А Цецето нямаше защо да повдига този въпрос.Много говори понякога и не успявя дя мисли.
191
3
 
24
 
! Отговори
Александър преди 12 години
Аз никога не съм си и помислял, че Цветанов и Плевнелиев са чисти политици. Няма как да си бил служител в МВР и да придобиеш няколко имота в София на висока стойност, няма как да си почтен бизнесмен и да придобиеш собственост върху Бизнесцентърогромна и скъпо струваща сграда и още много други активи. Изобщо не съм си правил илюзии, че Плевнелиев ще защитава моите и на семейството ми скромни интереси, ако бъде президент. За това няма да гласувам за Плевнелиев.
190
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо пак плюете червени и пембени бе гърбати?Цвъко се е изс.ал, плюйте него.Ама не-каквото и да стане, вината винаги е чужда.Ако трябва и марсианците ще обвините.Истината ви боли,а?Смешни надъхани поплювковци.
189
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мазньо безхаракнерната плевня го закъса здраво.
188
0
 
28
 
! Отговори
лора преди 12 години
А кой беше кмет на София 2007 година? А кой беше зам.кмет по сигурността на София? Силният тандем Борисов - Цветанов! Именно техните кадри, общински съветници рекетират бизнеса, така както са го правили винаги и днес продължават да го правят още по-успешно...А Цветанов е най-тъпият човек на планетата. Никога не разбира какво говори и какво прави. Но така е ... бащата на ГЕРБ!
187
8
 
4
 
! Отговори
ужас!!! преди 12 години
Като нямат лични качества Накисват компромати........
186
4
 
24
 
! Отговори
Доцент преди 12 години
Важно съобщение Предизборният щаб на ГЕРБ обяви, че с оглед на политическата си позиция, ще промени емблемата си с нова - Презерватив. Презервативът ограничава производството, унищожава следващото поколение и Ви дава усещане за сигурност, докато всъщност ви прекарват.
185
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На Кадиев да му прекади поп над ковчега! За останалите комунисти - заупокойна панихида!
184
7
 
4
 
! Отговори
до 115 преди 12 години
Ама на тебе в главата освен "БСП", друго няма.
183
4
 
2
 
! Отговори
поля до 205 преди 12 години
С тоя цитат отгоре обърка всичкото Патрашкова дет драца тук и са ти наслагали минуси. *** явно са на норма и не дочитат хехе
182
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Немците казаха че трябва да подготвят фалита на Гърция.Френските банки губят с още 10%,пред фалит са.До края на годината еврото се разпада и 7 държави ще фалират.Кризата тепърва иде,затягайте коланите и внимавайте на есен кой ще изберете...
181
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе много е заблуден народа бе хора...Щом още има хора, които вярват на червените....Земете прочетете малко исторически факти, а не само да драскате...Как може да сме такава заблудена нация не знам....
180
1
 
3
 
! Отговори
до 202 преди 12 години
Народа се събужда и сяда рошав по *** пред компа. Толкова