Цветанов е подъл. Умишлено накисна Плевнелиев!

Кадиев: Двама от общинските съветници с подкупа са от ГЕРБ
Обновена: 12 сеп 2011 10:04 | 12 сеп 2011 10:02,
315
Цветанов е подъл. Умишлено накисна Плевнелиев!
Снимка: БТА

Вътрешният министър Цветан Цветанов абсолютно умишлено "накисна" кандидата за президент Росен Плевнелиев да се обяснява защо не е уведомил прокуратурата, че е бил изнудван от трима общински съветници от София заради изграждането на Бизнес парка през 2007 г.

Това заяви кандидат-кметът на София от БСП Георги Кадиев пред БНТ.

Той обясни, че става въпрос за трима общински съветници, двама от които сега били от групата на ГЕРБ. Третият не бил сега общински съветник.

Към онзи момент, към 2007 година, те са били представители на десни политически партии, коалиционни партньори.

"Питайте Росен Плевнелиев. Искам той да излезе, ето така, да ме погледне в очите и да каже: "Георги Кадиев лъже", заяви червеният кандидат-кмет, отказвайки да посочи точни имена.

Още по темата

Той уточни, че разбрал за случая в края на миналата седмица, когато информацията съобщил Цветан Цветанов в Пловдив. Тогава МВР шефът каза още, че не се води наказателно преследване, тъй като реално нямало осъществена корупционна схема.

"Госпожа Фандъкова, между другото, също е знаела за това нещо 2008 година. Къде е нейната роля? Вчера я слушах как обясняваше, че общинските съветници нищо не правели, а пък тя работела. Извинявайте, как така нищо не правят общинските съветници? Ето, оказа се, че те искат подкупи. Само че са от нейните общински съветници", възмути се Кадиев и призова Плевнелиев да обясни защо не е уведомил прокуратурата.

Според него този случай бил много показателен в няколко посоки.

"Той показва, според мен, абсолютно умишленото накисване на Росен Плевнелиев да се обяснява, от страна на Цветан Цветанов. Показва подлостта на Цветанов. Той показва страхливостта на Плевнелиев. Той показва това, че те са готови да вкарват хора в листите си, независимо, че знаят че са корумпирани.

Той е показателен, това е един вид български Уотъргейт. Той е показателен за цялото лице на една политическа партия, която в момента управлява България и която се стреми да завземе всички възможни ръководни постове. Нека хората си правят изводите", заключи Кадиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
16
 
10
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 12 години
Моят кандидат Росен Плевнелиев ще бие още на първия тур Калфин и Стефан Данаилов!
218
6
 
8
 
! Отговори
ДПС преди 12 години
*** ПРЕЗИДЕНТ .БЪЛГАРИЯ СТАВА ЧАСТ ОТ ТУРЦИЯ .ТОВА Е КАНДИДАТА И НА ДПС .ПЛЕВНЯТА СТАРА ПОМАШКА КОЖА ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕСКИТЕ СЕЛА .СЕЛООООООО ТЕШОВОООООООО РОДНО МЯСТО.
217
3
 
4
 
! Отговори
За Витков! преди 12 години
Подкрепям те Ани! Затова аз ще гласувам за Светльо Витков!
216
1
 
5
 
! Отговори
ani преди 12 години
Mislia che e mnogo smeshno da se delime vse oshte ne komunisti i nekomunisti.!! Ne doide li vreme da razberem che dnes tova ne igrae nikakva rolia. Sistemata e skapana, koito i da vzeme vlastta shte shte obira balgarskia narod i shte sluji na mafia, oligarsi i *** kato jiva izbiratelna sila i pari
215
0
 
4
 
! Отговори
do-Александър *220 преди 12 години
Имаш ли по-добра алтернатива ? Нека да я чуем ! Помогни на своя народ.
214
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- Само при герб няма корупция - казал човека и си забравил куфарчето в кабинета...
213
3
 
17
 
! Отговори
otneseni преди 12 години
Цецо не го е направил нарочно, а от глупост-вервайте ми!
212
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега пък Кадиев виновен, че Цвъцко топи Плевнята!!! Напомня ми на Ало, Танов звънни му... ТЕ сами си го казват, но на герб ВИНАГИ някой друг е виновен!
211
1
 
11
 
! Отговори
Бойкови сърбежи преди 12 години
Бойко Борисов - "Само едно требва да се добави в съвременните исторически източници-че мене вече не ме сърбят топките, щото преди ме чешеше Пагане, после Цецко Багера а сега Роско Пекинеза."
210
2
 
5
 
! Отговори
aha, do Пенa *221 преди 12 години
"Ясно е ,че като не може да докаже,няма да подава сигнал"Пенo, Пенo, ako той не може да докаже аз и ти ли ще докажем *** Пенo ?!! Интереса винаги е клатил феса. Дори и cега !
209
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гейберасците са в шок и не могат да рекат и "гък"И най-заслепения зе да се ослушва и да му идва на акъла че нещо не е у ред работата с ГЕРБ
208
11
 
4
 
! Отговори
vini преди 12 години
Спри се бе Кадиев влас не се печели по този начин.Ставаш ОМРАЗЕН.
207
2
 
14
 
! Отговори
2 в 1 преди 12 години
Какво се чудите на "успехите" на Плевенелиев в Германия? Поредната ЧЕРВЕНА бяла якичка която излезе на бял свят! Член на БКП-бизнесмени. Другия вид БКП са БКП-мутромилиционери! А вие си лапайте мухите.... и да не забравите да благодарите на мин-председателя, д-р Бибитков!
206
2
 
11
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Те за две години превърнаха държава в плевня! Сега пък искат да накиснат Росентиера Плевнялиев и да му наредят да затвори клапата на и без това тясното коминче, че вече тотално да се издушим.
205
0
 
3
 
! Отговори
Мара преди 12 години
Има Пено имаааа... ( това за коментар 231)
204
1
 
0
 
! Отговори
Яворов преди 12 години
Мина, аз без теб не мога. Лора, дъщеря на дявола и Бога!
203
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя дето тури минуса на 230, нека каже кое не е вярно - че ГЕрб си криха кандидата, че записите не са били правени от МВР, че някой от тия е велик титан на мисълта?????
202
7
 
3
 
! Отговори
пена преди 12 години
Пропускаш, че бизнеса му е бил в Германия.Там няма как да не плащаш осигуровки
201
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е те за това ГЕрб си криха кандидата докрай! Даже и никой нищо да не им каже - гузен негонен бяга! Почват да се топят сами! Спомнете си и скандалите с флашките! Записите ги беше правил Цветанов. Той държи всички в ръцете си. Лошото е че е по-*** милиционер даже и от ритнитопковеца.
200
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Росен Лигльониев. Как пък всички гербери придобиха навика да се усмихват скромно и настрани като Софиянски? Това не ви ли говори за нещо?