Спешно привикаха Алексей Петров в следствието

Медицински случай комплексиран човек – премиерът, отсече той
Обновена: 20 сеп 2011 16:20 | 20 сеп 2011 12:39,
124
Спешно привикаха Алексей Петров в следствието
Снимка: архив Булфото

Алексей Петров беше повикан днес в Националната следствена служба.

Пред журналисти адвокатът му Васил Василев каза, че причината за това била да се запознае клиентът му с четири тома нови материали по разследването срещу него.

Още по темата

По думите на Василев в случая прокуратурата нарушава закона, тъй като няма право да извършва дейности по разследването, след като вече е предявила делото на обвиняемия, което се случи в края на май.

На свой ред Петров заяви, че целта на повикването му днес е "черен PR" и премиерът Бойко Борисов се опитва да го сплаши преди началото на кандидатпрезидентската му кампания.

"В момента Борисов плаши гаргите. Така си мисли този, така да кажа, клонящ към медицински случай комплексиран човек – премиерът. Аз няма как да бъда наказан, защото нищо не съм извършил. Смея да твърдя, че Господ ще го накаже, защото е вярна онази приказка: "Глас народен, глас Божий". В средата на май соченият за лидер на Октопода Алексей Петров пак бе в следствието с адвоката си. Тогава двамата получиха материалите по делото – 175 тома.

Тогава стана ясно, че бившият прокурор от ВКП Цеко Йорданов, сочен за един от най-доверените хора на Никола Филчев, също е сред обвинените по делото "Октопод".

"Наясно сме, че това дело ще влезе в съда точно преди изборите и така ще се изпълни политическа поръчка", коментира още тогава адвокат Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
6
 
5
 
! Отговори
До специалист преди 12 години
Специалисте, ами след теб в тоалетната какво остава? Ти да не с.реш рози бе, *** нещастен! *** си и смръдливият комплесар!
99
8
 
32
 
! Отговори
Рейдън преди 12 години
Toзи е символ на упадъка в страната.След като един откровен престъпник се осмелява да говори за Господа, та докъде сме стигнали???
98
12
 
17
 
! Отговори
2 преди 12 години
трактора много *** ще прави в панделета
97
5
 
8
 
! Отговори
До Cvetanov преди 12 години
А ти многоумното или мало умното откъде ги знаеш тия работи??? Дали някой *** ще напише 175 тома глупости или някой друг директно ще каже, че Доган лично е взривил влака няма никакво значение ако не сме 1988 година....Като има толкова материали защо съдебната система се спуква от смях от напъните на адашчето ти да снесе голямото "яйце"???
96
6
 
4
 
! Отговори
4 преди 12 години
Бюлетина номер 12
95
1
 
1
 
! Отговори
4 преди 12 години
Правилно
94
14
 
7
 
! Отговори
1 преди 12 години
физкултурника и привикването нема да го спаси,АЛ. ПЕТРОВ ПРЕЗИДЕНТ.
93
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ами къде другаде ,то е ясно и се знае че президент няма да стане
92
6
 
8
 
! Отговори
Избирател преди 12 години
"... Така си мисли този, така да кажа, клонящ към медицински случай комплексиран човек премиерът.100 % истина.Вчера работеше на инат, днеска се отмята от думите си.Това може ли да бъде политик и да му вярваш?Я"В момента Борисов плаши гаргите. Така си мисли този, така да кажа, клонящ към медицински случай комплексиран човек премиерът.Аз - не!А ти?
91
3
 
10
 
! Отговори
СТРЕЗОВ преди 12 години
Мое мнение е че ако не ни приемат в Шенген , причината ще е много добре организираната престъпност и ресурса с който разполага , а дали е Петров или Борисов е въпрос за по - широко скроени хора .
90
0
 
7
 
! Отговори
Деница преди 12 години
Да вземе и да си остане там...
89
2
 
22
 
! Отговори
Въпрос преди 12 години
Е как ще ни приемат в Шенген, КОГАТО ОТЯВЛЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ-МАФИОТИ И ЧЕНГЕТА ВМЕСТО В ЗАТВОРА СЕ НАТИСКАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТИ ???
88
14
 
9
 
! Отговори
специалист преди 12 години
днес тиквата по радиото каза,че като се обърнел зад него пътища.Аз мисля че не е така.Сутрин като се обърне в тоалетната-едно голямо *** ***-като него
87
4
 
16
 
! Отговори
до 83 преди 12 години
Защо си мисля, че Премиерът - Слънце е приятел с маджо, сикаджийските босове, когато бе Главен секретар сякаш живеехме в Тексас, хора умират мистериозно, като бирата и шефа на паркинги и Гаражи...... Нещо да кажеш?
86
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Do 83.TOCHNO TAKA E
85
4
 
7
 
! Отговори
БРИГАДИР ОТ ВИСКЯР преди 12 години
ПОНЯКОГА НА СЕЛЯНИТЕ ИМ ИЗЛИЗАТ СКЪПИ И ПРЕСКЪПИ ОРАНЕ И КОПАНЕ С ТРАКТОР .
84
4
 
8
 
! Отговори
селянин преди 12 години
Трактора е важна машина за селскостопанската работа.Затова селяните земеделци харесват и подържат тракторите.
83
16
 
24
 
! Отговори
коко преди 12 години
Защо изобщо такъв човек като него е пуснат навън, че чак и се записа за кандидат президент, да го прибират!
82
17
 
21
 
! Отговори
Cvetanov преди 12 години
Да попитам вас всезнаещите, Доган взриви влак с деца и майки и сега е недостижим, депутат, мултимилионер... Петров е съден за всякакви престъпления, 175 тома уважаеми смешници. Президент иска да става... Ей това е държава на престъпници. Тук изказващите се са на 90% жалки и недоказали се типове с криминално минало, мечтаещи за по големи постижения. Жалки сте.
81
6
 
14
 
! Отговори
ив преди 12 години
Не комплексиран, ами ужасен човек!