Спешно привикаха Алексей Петров в следствието

Медицински случай комплексиран човек – премиерът, отсече той
Обновена: 20 сеп 2011 16:20 | 20 сеп 2011 12:39,
124
Спешно привикаха Алексей Петров в следствието
Снимка: архив Булфото

Алексей Петров беше повикан днес в Националната следствена служба.

Пред журналисти адвокатът му Васил Василев каза, че причината за това била да се запознае клиентът му с четири тома нови материали по разследването срещу него.

Още по темата

По думите на Василев в случая прокуратурата нарушава закона, тъй като няма право да извършва дейности по разследването, след като вече е предявила делото на обвиняемия, което се случи в края на май.

На свой ред Петров заяви, че целта на повикването му днес е "черен PR" и премиерът Бойко Борисов се опитва да го сплаши преди началото на кандидатпрезидентската му кампания.

"В момента Борисов плаши гаргите. Така си мисли този, така да кажа, клонящ към медицински случай комплексиран човек – премиерът. Аз няма как да бъда наказан, защото нищо не съм извършил. Смея да твърдя, че Господ ще го накаже, защото е вярна онази приказка: "Глас народен, глас Божий". В средата на май соченият за лидер на Октопода Алексей Петров пак бе в следствието с адвоката си. Тогава двамата получиха материалите по делото – 175 тома.

Тогава стана ясно, че бившият прокурор от ВКП Цеко Йорданов, сочен за един от най-доверените хора на Никола Филчев, също е сред обвинените по делото "Октопод".

"Наясно сме, че това дело ще влезе в съда точно преди изборите и така ще се изпълни политическа поръчка", коментира още тогава адвокат Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Време да ги приберат всичките мазни измамници!!!Давай Бойко натискай си министрите
19
8
 
17
 
! Отговори
Иван преди 12 години
В един друг форум се излива помия че нищо не се прави - пристъпниците били на свобода, здлъжнели бизнесмени към държавата също.Тук пък се чудят дали е съвпадение предявения иск към Ковачки и привикването на Петров.Голяма работа сме - не ни се напрайва - само салам и хляб ли е живота бе хора - нали трябва да работят институциите.Нали не мислите че 3 месеца преди изборите трябва съда и следствието да бъдат разпуснати.Когато работят - лоши, когато не работят - пак.
18
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
15, не знам какво е казал Алексей Петров, но знам какви ги вършеше- ти знаеш ли на колко хора не плащаше осигуровки в продължение на години и сега 100 лева пенсия. Стига приказки!
17
5
 
24
 
! Отговори
хихихи преди 12 години
Октоподи,миди ,скариди,морски таралежи,падни стани *** театъра с некадърни артисти.
16
12
 
27
 
! Отговори
Бъдещето преди 12 години
Бойко - премиер, Алекси - президент, името на държавата става Мутраленд и всичко си ни е ОК. Ще идват и туристи да гледат как живее най-тъпия народ във Вселената :)
15
25
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алексей Петров може да е всякакъв, но факт е, че единствен посмя да се изправи срещу банковата олигархия. Единствен повдигна въпроса за дерибейските лихви на банките, за корупцията на Корпоративна банка и още си носи последиците от смелостта си, не само защото е обвиняем по скалъпено дело, а и защото всички медии са насъскани с поръчка да го хулят.А пък Тиквата умира от страх, да не би Петров да се разприказва за мутренското му минало...
14
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вчера са запорирали 100 милиона на Ковачки, днес привикват Алексеи в следствието ... дали това е съвпадение или е свързано с приближаващите избори ? Въпрос риторичен.
13
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С циркаджия премиер - всичко е цирк! Ще го кажа и по друг начин - с мутра-премиер и останалите, които се борят за власт са мутри. С такива хора наш Боко е общувал преди, с такива си общуват чрез медиите и сега. Разликата не е голява, само дето Боко е по-себелюбив и по-добър актьор.
12
5
 
10
 
! Отговори
До до 3-ти хахо преди 12 години
Толкова ли е изтрещял народа, че не разбира от елементарна ... ирония?
11
12
 
1
 
! Отговори
До 3 преди 12 години
Ще се радвам ако това стане
10
20
 
20
 
! Отговори
шаш преди 12 години
Няма ли да го гледаме в затвора тоя- тази съдебна система каква е???>?? 175 тома по делото-съдийте да не са писали роман и го привикват като експерт по мафиотските му дела????Аде стига циркове в съда-аман от корумпирани в съдебната система
9
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дон Балон
8
8
 
39
 
! Отговори
чикирики преди 12 години
" В момента Борисов плаши гаргите. Така си мисли този, така да кажа, клонящ към медицински случай комплексиран човек - премиерът. "Гледаме филма, войната на мутрите. Трактора гази !!! Жена, донеси още малко пуканки и сипи една ракия, почна да става интересно ! ай-ха-хи-хи !!!!
7
14
 
37
 
! Отговори
до 3-ти хахо преди 12 години
ти си голям наивник, още верваш на Боко.То е вярна приказката , че лудите са на свобода .Гарантирано от Герб.
6
19
 
37
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
...... Б.Борисов, Цв.Цветанов, Р.Плевнелиев, М.Найденов и други хора от мафията.
5
5
 
27
 
! Отговори
До електорат преди 12 години
Когато електоратът започне да вкарва в затвора, остава една много малка стъпка до пращането на ... кладата!
4
23
 
51
 
! Отговори
Любомирчо преди 12 години
А Борисов в следствието кога ?
3
21
 
38
 
! Отговори
Арести, арести ... преди 12 години
Днес А. Петров, а утре М. Кунева, И.Калфин, Я. Янев и .... To Be Continued
2
26
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Това е черен PR, Борисов ме сплашва, обяви той" - щатно оправдание за всички мафиоти. Затова и не ни искат в Европа с тази корумпирана и КУПЕНА от червените олигарси правосъдна система.
1
25
 
67
 
! Отговори
електорат преди 12 години
ТОЗИ ВМЕСТО 20 ГОД. ПРИСЪДА ДА ПОЛУЧИ , МИСЛИ ,ЧЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ . САМО В НАШАТА ЖАЛКА СТРАНА Е ВЪЗМОЖНО ТОВА!!