Силви Вартан пожела успех на ГЕРБ

Певицата ще финансира създаването на нов музей у нас
22 сеп 2011 14:52,
320
Силви Вартан пожела успех на ГЕРБ
Снимка: БТА

Възможностите за подобряване на репутацията на България пред света обсъдиха на среща кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Росен Плевнелиев и френската певица от български произход Силви Вартан. На срещата в Париж изпълнителката на "Облаче ле, бяло" пожела успех на изборите на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.

Френската певица изрази готовност да финансира със средства от нейната фондация създаването на нов музей в България или да подпомогне музикалното училище в София, което е известно в цяла Европа със своите талантливи ученици и квалифицирани преподаватели.

Примата на френската поп музика и Плевнелиев обсъдиха и отбелязването на годишнината на Силви Вартан от излизането й на сцена, която е планувана за ноември месец. Подобно събитие може да събере на едно място много ярки личности от цял свят и да привличане тяхното внимание към България, единодушни са Силви Вартан и кандидат-президентът на ГЕРБ Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
4
 
11
 
! Отговори
Ами, сега ? преди 12 години
Защо нямате новина, че БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПРИЕТА ОТНОВО В ШЕНГЕН ????
190
3
 
1
 
! Отговори
!!! преди 12 години
GNILIYA PAN 6TE TE PODKREPYA W BALGARIYA,NALI E "NA WSEKI KIL TI DOKARA BAL6OI CIRK,PO RADIOTO"GAVARIT MASKVA",TELEVIZIYATA RUSKA,PAK PO NATAM 6TE SE HVALI6 NA WNUCITE,4E SI IMAL KOMPIUTAT...NE E LO6O DA GO SNIMA6 KOMPA,NO SKTII SNIMKATA,4E OT OF/TO NYAKOI DA NE TE IZPEE...
189
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Холандия и Финландия отсвириха Боко Асфалта. На мутро-милиционерите от ченгесарската Група за Експресно Разграбване на България и лично на главната МУТРА много им се иска Холандия да е виновна за своята позиция срещу България.Истината, разбира се е, че с преструвки, медийни кючеци, назначаване на приятелки в съда, купуване на апартаменти със "заеми от пенсионери" не може да се убедят европейците че България ще опази интересите им.
188
5
 
11
 
! Отговори
до 192 преди 12 години
Такава е истината, комунист и ГЕРБ е едно и също. Извинете, щях да пропусна и мутрите и мутрите.
187
4
 
8
 
! Отговори
Зиези преди 12 години
Няма да споря с никой! Питам: Коя е Силви Вартан, колко години е живяла в България, че се опитва да ме поучава и напътства? Не искам съвети, помогни да премахнем душегубците на родината ни!
186
9
 
6
 
! Отговори
Какво следва..? преди 12 години
...Балотаж ,след което повечето българи ще излязат за да подкрепят ГЕРБ срещу....ромите,СДС,ДСБ/СК/,Яне,БСП/50%/ и част от ДПС/Доганчовците/------резултатът е ясен ,като на изборите за парламента...--------ФАКТ!
185
4
 
5
 
! Отговори
Зиези преди 12 години
Няма да споря с никой! Питам: Коя е Силви Вартан, колко години е живяла в България, че се опитва да ме поучава и напътства? Не искам съвети, помогни да премахнем душегубците на родината ни!
184
3
 
15
 
! Отговори
!! преди 12 години
Обичам Холандия и Финландия за това че наритаха мутрите на мутрите от ГРOБ!НЕ НА ШЕНГЕН С ченгета, с агенти на ДС, с 'подарени" апартаменти и Калинки с фалшиви дипломи.Позицията на Холандия и Финландия е в защита най-вече на самите българи. Понеже се видя, че 'реформите" на "гражданите за европейско развитие" започват и свършват с далавери, а в МВР и съда промяна просто НЯМА!!
183
5
 
13
 
! Отговори
Експерт преди 12 години
ДО ПРЕДИЗБОРНИЯ ЕКИП на ПЛЕВЕНЛИВЕАбе кажете на човека като се снима политици и известни личности да не стои като восъчна мумия от Мадам Тисо. Или по скоро все едно него са го пуснали в Мадам Тисо: щрак снимка до Меркел, щрак до Вартан, айде сега на фейсбук...
182
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аве тоя кандидат кво сеа ? Тича из Европата да се снима ли ? Не мое ли да спестиш пари и да са снимаш в некое село до некое добече понеже файдата е еднаква ?
181
2
 
12
 
! Отговори
poaro преди 12 години
Ot kade se vze tozi POSEN? kKVO E NEGOVOTO cv.TOZI GOSPODIN NIAMA PODKREPA V bg ,I ZATOVA TRAGNAL DA TARSI SILVIA VARTANIAN.
180
6
 
16
 
! Отговори
росна китка увехнала преди 12 години
Росене, несретнико неврокопски, блюдолизецо жалък, робска ти е психиката и затова не ставаш, собствена физиономия (фасон за президент) нямаш. Quod licet Iovi, non licet bovi (Което е позволено на Юпитер, не е позволено на вола) - казали са го преди 20 века, но важи и днес за цялата ви герберунгелска пасмина, начело с главатарите ви.
179
2
 
6
 
! Отговори
дааа, преди 12 години
..182 е прав ! И аз не мога да простя на 20 г., УПРАвИЛИ НИ ....20 Г ---ПРЕХОД ,ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪМ СИМПАТИЗАНТ НА БСП ----ДА ,ТОВА Е ИСТИНАТА !Никаква прошка за подигравките към народа на БГ !
178
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм комунист и ЩЕ ПУСНА ЗА ГЕРБ един глас
177
1
 
12
 
! Отговори
От къде има толкова преди 12 години
Неслучайно Росен Плевнелиев бе обявен за най-богатия министър от кабинета на ГЕРБ. Освен палата в София, Плевнелиев и съпругата му притежават още 5 имота в София, Разлог и Созопол. Петият пък се намира на гръцкия полуостров в Халкидики.Още когато се строеше Бизнес Парк София плъзнаха слухове, че строежът е увенчан с поредица от измами и далавери, но до момента няма нищо черно на бяло. Само по форуми и от неофициални източници можем да научим, че Росен Плевнелиев е гушнал доволна сума пари от проекта. Дали обаче това е така, няма да разберем скоро поне не в това правителство.
176
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗА ЕВРЕИ НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА...ТАКА,ЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ПРЕЗИДЕНТА
175
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Росен е номер едно, Бюлетината е 2 и ще спечели с 59% от гласовете. Балотаж няма да има, сори, майна.
174
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хаха *** простите гербери първоо се хвалеха с Шенген и как всички мъки и стягане на колани било заради Шенген ..............сега видяха че няма да ни приемат и почнаха.......... *** за какво ние този Шенген ние нямаме пари а уш тиквича каза че сме по напред от половина свят
173
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОМУНИСТА Е НАЙ-ПОДЛОТО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕТАТАОПИТВАТ СЕ ДА ОПЕТНЯТ И РОСЕН.......НАРОДА ГЛЕДА
172
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега бсп-то и останалите мераклии за президент требе да задават само един въпрос - кво стана, та не влезнахме "у шенген" и роско ще глътне водица. щото боцето нали обеща да измаже един дувар и сме вътре и ни подкрепяли всички, а то кво стана.....