Алексей Петров 15 г. защитавал малкия и средния бизнес

Страхът ни завладя, да си върнем балканджийската горделивост, зове той
Обновена: 25 сеп 2011 12:36 | 23 сеп 2011 18:00,
124
Алексей Петров 15 г. защитавал малкия и средния бизнес
Алексей Петров. Снимка: Булфото

Кандидатът за президент Алексей Петров заяви в Троян, че през последните 15 години е посветил много за защитата на малките и средните предприятия.

По думите му те са гръбнак на икономиката, основа на сигурността. Петров бе придружаван от кандидата за вицепрезидент Николай Георгиев.

Националната сигурност според Алексей Петров са интересите хората, а първият интерес е работата.

"Ако продължи ликвидирането на малкия и средния бизнес, гръбнакът на икономиката, възрастните хора са обречени на мизерия, а младите - да емигрират", каза кандидатът за президент.

Петров посочи, че е избрал за начало на предизборната си кампания балканджийските Троян и Тетевен, тъй като единственото, което е извеждало България от трудни ситуации, това е българският дух.

"Нека си върнем макар и за кратко балканджийската горделивост, защото през последните две години страхът ни завладя", заяви Петров.

По късно Петров и Георгиев ще дадат официалното начало на предизборната си кампания от Тетевен, родния град на кандидат-президента.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
5
 
6
 
! Отговори
Морския шоп преди 12 години
*** що, я му вервам! Па що да не му вервам на човеко! Он се е борúл! Оти да не се е борúл да чува бизнесо. То и Гуцанов от Варна се е борúл да чува гемиите у гьоло. И кмето с моторо се е борúл с алтохоло, че, че се си напúка гащите... Те, тоа, помако де, и он се е борил с пожарникаро кой повече да открадне...Аман от мумии, които от 22 години се борят за себе си! Предлагам сега да си спретнем една партия на негласуващите. Който е ЗА, да гласува!
102
5
 
18
 
! Отговори
norm преди 12 години
Ало,редакторите,не е ли крайно време да престанете да ни занимавате с този ***.
101
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
още един мандат за бойко и всички ще сте в панделата,без съд и присъда даже
100
2
 
16
 
! Отговори
Гласувай за ДС !!! преди 12 години
Кандидат президенти от ДС:Калфин/ДС - БКП/ДСКунева/ДС - БКП/ДСВолен сайдера/ДС -АТАКА/ДСКаракачанов/ДС - ВМРО/ДСАлексей Петров/ДС
99
0
 
2
 
! Отговори
тракторист преди 12 години
навива ми калчища на ь...я
98
5
 
15
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,- Сега научихме, че преди 1989г. Алексей Петров, е внедрен от ДС - направление Терор, в Турските съпротивителни организации(в днешното ДПС), като недоволен от смяна на името му (Омеров)Какво прави впечатление около Ал.Петров...???1. От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!!!2. Какво обуславя присъствието му на високо ниво в тези служби, независимо от това кой управлява или по-точно Кои са тези сили, които неизменно битуват във властта и са мозъка на Октопода???3. Не е политик, но пише, че го съдят по политически причини... Не е финансист, но пише на Финансовия министър със съвети от ранга на Мерил Линч... Никакъв не е, но охраняваше гигантските кражби от Кремиковци и накрая ръководеше ДАНС...???Отговора е елементарен подкрепят го БСП и ДПС и стоящото зад тях ДСВъпрос: - Каква е Тайната, която свързва ДПС и БСП и ДС, цели 25 години, освен Терористичния произход и на трите организации и ги държи като тройни Сиамски близнаци???- Дали това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и от тогава, та до сега..., пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ, в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Сторъкия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е иметоОколо изборите ще изубхне поредната гангстерска война у нас, твърди "Всеки ден". Тя старателно била режисирана от бивши служители на спецслужбите, които били под контрола на Октопода. За идеолог на очертаващата се кървава баня се сочел лично Алекесй Петров-Трактора.Целта била насаждане на страх в обществото и демонстрация как официалната власт не може да се справи с престъпността.Алексей Петров бил дал ултиматум - или получава 100 млн. лева или планът за бандитския конфликт влиза в сила. Той бил изчислил, че тази сума ще покрие пропуснатите загуби, които претърпял, докато бил зад решектике.Източниците на вестника твърдели, че доцентът преди два месеца бил осъществил личен контакт с двама от силни приближените до Таки хора. Офертата, която била дадена, гласяла: "Спирам медийната атака срещу вас, вие работите с мен". Отговор от човека от Южна Африка не последвал.Цялата очертаваща се битка щяла да мине през силовите структури на Антон Петров-Хамстера. Задачите се раздавали в заведение в близост до басейна "Спартак".
97
0
 
7
 
! Отговори
emoto преди 12 години
ха ха А един мармот обвива шоколада в станиол! Всички са "Един дол дренки"....
96
16
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Само ГЕРБ заслужават доверието ни
95
2
 
17
 
! Отговори
Nikolai преди 12 години
Защо се прави този на луд и той е същият като б.б Защо не каже за кой се събираха парите от проституцията в София???
94
1
 
19
 
! Отговори
Деница преди 12 години
Защитавал го е??? Чий бизнес - собствения ли? Не го ли е срам!
93
3
 
13
 
! Отговори
дфгг преди 12 години
по -смешен е и от цеце
92
4
 
18
 
! Отговори
справедлив преди 12 години
И АЗ, КАТО 88 бих гласувал с две ръце за Алексей Петров.В едната с Хеклер и Кох/автоматичен/, а в другата с РГД-5 :D:D
91
1
 
13
 
! Отговори
kires преди 12 години
рекитирал да,а за защита да мисли за в съда!
90
15
 
7
 
! Отговори
смех преди 12 години
Много платен гербераст тая вечер, много нешо. Явно голем страх го тресе вожда ви.
89
2
 
26
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
Алексей Петров 15 г. защитавал малкия и средния бизнес..................ИСКАЙКИ МУ ЗАКОНЕН РЕКЕТ../ЗАСТРАХОВКИ/
88
10
 
30
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Жалка престъпна мутро ще ядеш боздугана на Бойко!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
87
23
 
9
 
! Отговори
м преди 12 години
Точно така! Аз съм за Алексей Петров! За него ще гласувам с две ръци защото знам как се ликвидира малък бизнес при управлението на ГЕРБ. Такава мизерия настъпи и ще настъпва, ако продължават да заемат постове. Не искаме нито кметове- нито управленци от тях. Наживяхме се на мизерия и глад.
86
5
 
8
 
! Отговори
BUHALKATA bate преди 12 години
brabo 81 prav si.s tova Aleks kazva slednoto '' 6e pre4ukam vsi4ki Balgari ako ne glasuvat za men , dai mi BUHALKATA bate''
85
3
 
14
 
! Отговори
коледарче преди 12 години
ха ха ха ха !!! Защитавал ги е като селски стопанин коледни прасенца!:)) ха ха ха ...но.....Бойко взе та му ги взе и той остана само с наточения нож в рака! Зарекал се е да си ги върне на трапезата тази коледа!
84
4
 
3
 
! Отговори
toni преди 12 години
do 60 kakvo te gree tova be *** sviknal da iade trohite na komuniagite, taka tap , gladen i tap shte si umresh......pazi boje