Започва предизборната кампания

Тя ще приключи в 24.00 ч. на 21 октомври
Обновена: 23 сеп 2011 12:44 | 23 сеп 2011 08:00,
281
Започва предизборната кампания
Снимка: Архив, Булфото

Днес официално започва предизборната кампания за избор на президент и вицепрезидент на България и за избор на местни органи на властта.

Тя стартира 30 дни преди самите избори на 23 октомври и завършва в 24.00 часа на 21 октомври или ден преди вота.

Предизборна агитация не се допуска 4 часа преди и по време на изборния ден. По закон кампанията трябва да се води на български език.

Всеки агитационен материал задължително трябва да съдържа информация, че купуването и продаването на гласове е престъпление. На него трябва да е отбелязано от чие име се издава.

Всичките 18 двойки, кандидати за „Дондуков“ 2 отговарят на изискванията да имат постоянен адрес в България, да нямат друго гражданство, гражданството на техните родители също да е българско, да не изтърпяват наказание "лишаване от свобода" и да не са под запрещение. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
който гласува за ГРОБ гласува против България и народа и. Вие всички сте предатели и шуробаджанаци.
189
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Холандци и Финландци канят Борисов , за да им оправи инфраструктурата ........ ха ха ха ха
188
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един ГРЪК ми вика , как може да търпите такъв кабинет , който си прави каквото си иска в държавата ви ????
187
3
 
6
 
! Отговори
Сергей Станишев преди 12 години
Другари, изборите ще бъдат фалшифицирани, затова ще ги загубим. Но в изборната нощ моралната победа ще бъде наша!
186
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На некъдърен скулптур материала му виновен.
185
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дебора :))))))))))хахахахахахсамо малоумно *** може да се кръсти ДЕБОРА и да пише за "страховете си от предизборни манипулации" :))))))))))
184
2
 
2
 
! Отговори
КАТ преди 12 години
Вчера ,бедни българи задръстиха с автомобилите си ,главен път Е79. Масат народ бе тръгнала да харчи последните си спестявания за да подкрепи гръцката икономика. Ето до какво доведе политиката на Борисов. Ако бе на власт СърГея... Всички богати българи щяха да задръстят подбалканският път за поредния русофилски сЪбор. Дерзайте бедняци.
183
12
 
4
 
! Отговори
Илия преди 12 години
НАРОДА СИ ГИ ИСКА ГЕРБ --- що плюете ГЕРБ плюете народа ???
182
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А язе мислим дека ние българите сме ниго умни и добри ама лошите американци ного ни пречат и искат да умреме от глад и без ракия ама ние че пребъдеме още 1300 години и че поведеме прогресивниот свет към светли бъднини.
181
9
 
4
 
! Отговори
Гербер преди 12 години
Преди Герб вземах 6 000 лв. заплата . Сега вземам 18 000..........Какво ми говорите че нещата са се влошили при Герб. Влошиха се за 96 процента от населението.......Ние бившите фанатични членове на БКП които всички сме сега в Герб сме прекрасно.
180
3
 
5
 
! Отговори
Фен преди 12 години
Плевнята щял да се яви само на един дебат - с повелята МуВъпросът е коя тема ще си избере, защото е известно, че им се дават предварително въпросите от отговорните медии- магистрали- магистрали- магистралиили - СОС- СОС- СОС
179
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ няма ли да продавате БДЖ вече ? айде закъснявате !!! Бойко купи ли си влак вече, Бойко искал да асфалтира релсите на БДЖ , било приуритет на министъра ха ха ха ха ха ха
178
3
 
3
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Борисов е ходил и на лов покрай масовките в Нова Загора. За да де се друса пак по макадама, е бил повикан правителствения Фалкон да го прибере от ловния ареал. А кандидатчето за президент джитка из Европата, въпреки, че вече не е член на правителството!
177
3
 
1
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
Само Каракачанов и Симидчиева ми се струват свестни. Другите са смешници. Пък и изборът на председателя на МЕНСА България е най-читав за вице, другите са анонимници или Ламбо, който не знае как се пише "сбогом"
176
7
 
2
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Смешни комунисти.Застават на страната на холандските националисти, като нашата АТАКА.Само се чудя глупави ли са или просто са неосведомени.;)
175
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой написа писмото на Ламбо до Сергей?а) сам го е написал, мъртво пиянб) преписано е от стар съветски филмв) Сергей сам си го е написал до себе си, а Ламбо само се е разписал
174
2
 
9
 
! Отговори
дебора преди 12 години
Започна предизборната кампания, а с това и предизборния пазарлък! Струва ми се, че единственият начин ГЕРБ да спечелят тези избори е чрез манипулации. Хората говорят за чували с готови напечатани бюлетини с имената на печелившите кандидат-кметове от ГЕРБ... Това едва ли учудва някога при положение, че лично министърът на вътрешните работи, чиито ведомство трябва да гарантира "честните избори" е и шеф на щаба на партията. За останалото може да се сетите и сами...
173
8
 
5
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
На калпав комунист - ГЕРБ му пречи.;)
172
3
 
2
 
! Отговори
Коя е най-добрата преди 12 години
Коя е най-запомнящата се роля на Ламбо Бидона?а) Майора-комунист Дянов в "На всеки километър"б) Дон Нуцо в "Октопод"в) Олигарха-милионер Касабов в "Стъклен дом"
171
0
 
5
 
! Отговори
Разочарован преди 12 години
Интересно ми е защо като действащ президент един Обама може да се води на автобус, а пък наш Роска като кандидат ходи на правителствения в предизборна кампания, а кажете