Полицията изпусна ситуацията в Катуница!

Цар Киро не е член на ГЕРБ, категоричен е премиерът Борисов
Обновена: 25 сеп 2011 15:56 | 25 сеп 2011 15:52,
679
 Полицията изпусна ситуацията в Катуница!
Полицаи за образували кордон пред опожарена къща на Цар Киро Снимка: Reuters

Премиерът Бойко Борисов не е доволен от действията на полицията в с. Катуница и според него тя е "изпуснала ситуацията". Той обяви, че виновните за инцидента ще получат съответното наказание.

Мнението на премиера се различава от това на вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов, според когото реакцията на униформените служители е била бърза и навременна.

По-рано и двамата определиха случая като криминален и призоваха да не се използва за политически цели.

Борисов отрече полицията да е покровителствала фамилията Рашкови. Премиерът отрече и публикации в някои сайтове, че Кирил Рашков е член на ГЕРБ.

"Нито Кирил Рашков, нито членове на семейството му са членове на партията и никога не са били такива", се казва и в официално съобщение на ГЕРБ до медиите.

Запитан дали има политически чадър над фамилията Рашкови, премиерът каза, че ако има такъв, той ще "блесне" при образуваната проверка от прокуратурата.

Още по темата

Премиерът каза това при откриването на обновени пътни отсечки в Силистренска област - Дулово - Ситово, и Главиница - Зафирово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


679
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
527
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NE GLASUVAITE,pred veski predizboren koncert-Protest!!!
526
1
 
20
 
! Отговори
Ботевист преди 12 години
ББ вчера беше на концерт в Бургас, днес ряза лентички в Лудогорието, после беше във ВИП ложата на стадиона в Разград....той няма отношение към ставащото в страната, виновни му са полицията и "хулиганите".....
525
1
 
6
 
! Отговори
дудук гаден преди 12 години
ГЪЗОМИЙНИКА НА БОРИСОВ НИКИ *** АКО НЕ ЗАПАЛИ ПОЖАР ЕЙ МЕ НА.ДОСЕГА СЕ БЕШЕ НАКАТАЛ НЕИЗВЕСТНО КЪДЕ И СЕГА ОТИВА ДА СИ НАПИШЕ АКТИВ НА ГЪРБА НА ЕДНА ТРАГЕДИЯ.ТОВА МАЗНО Л*ЙНО ТАКА ЩЕ ОПЛЕТЕ КОНЦИТЕ,ЧЕ МАЙ ЩЕ ПОМОГНЕ ДА ГЪТНАТ МУТРАТА МУ.ОЛЕЛЕ, ДА ВЯРВАМ ЛИ,ГАДНИЯ ДУДУК БИЛ ОБЕКТИВЕН В КРЪВТА СИ.В МОМЕНТА *** ОНЕВИНЯВА ЦАР КИРО И ТИЯ ПРОСТИ СЕЛЯНИ ПРОСТО ГИ УСПИВА,А ТОЙ СИ ПРАВИ ГАДНА РЕКЛАМА.
524
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
114добавен от: Анонимен преди 19 секундиАаааа - ВИЕ не сте реагирали остро ?!?!? Ти си мисли, *** ***, какво ще стане ако българският народ наистина "реагира остро" ?????От такава смърт ще умреш, изчадие грозно, от каквато комунист през фашистко не е умирал !!!!!!!
523
1
 
11
 
! Отговори
до Боико магистралат преди 12 години
Брей,голям лъжец си бе.Тази вечер те гледах по тв. каза че непознаваш Кирил Рашков,излъга нагло точно по твои мутренски стил.Два часа по рано по една телевизия те показаха на една маса тебе долен лъжец,"цар"Киро и Лечков.Хората да кажат какъв си.Ти пак ще излъжеш че това е колаж,но не е.
522
2
 
7
 
! Отговори
fck преди 12 години
само така смърт за ши.ания Цар Киро и *** му... няма да го спасят никви връзки нито полизия нито господ дайте го на хората да го разчекнат на средата на селото и цялата му рода кръв и отрязани глави тва заслужава ... защото си мислят ,че са богове в една държава Проядена от корупция.. СА ! но я ходи в Германия прегази някой... ще ти окичат червата на някое борче като гирлянда за Коледа. *** *** ***.. разстрел!
521
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
rashkov platl da ybiat deteto ,dokoga shte izbivat decata ni tia izvergi oligarsi korumpirani sadii mytri i chengeta na orajie bratia da gi iztrepem ne da ni zablyjdavat s izbori i partiii tia izmamnici predateli .
520
4
 
0
 
! Отговори
До 595 преди 12 години
Четири вида са психично болните,но ти премълчаваш четвъртия вид,понеже си от него.
519
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя (т. нар. министър на ВР) пак прави внушения за българска агрессия! До кога ще ги тъппим тази гнусна политическа ***?!!
518
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат държавата България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Дали днес глашатая на Сорос не е Цветелин Кънчев....отворено общество...???Колко бързо хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и как ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя, било Сидеров, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ??? Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!Всеки народ си заслужава съдбата!В България. има три вида психично болни : 1/ вродено болни, 2/ кръчмарски патриоти, които все колят и бесят турци и *** за щяло и нещяло, това заболяване не е вродено, а вследствие на неправилно възпитание и насаждане на омраза(промиване на мозъци), 3/ психично болни, които са били нормални, но от немотия и мизерия вече им хлопа дъската!Няма никога да забравя едно детенце българче- малко с по-тъмна кожа как бе ритано от едни 6-годишни деца, защото било ***!Познавам едно ***,което все се срамуваше, че е ***, макар че бе най-доброто в класа. Аа сега пак учи и работи. Пак въставайте срещу бай Киро, но не срещу бедняка и мирния човек.
517
1
 
14
 
! Отговори
никола преди 12 години
Прав е премиера,Рашков няма партиина книжка и не член на ГЕРБ,той е СПОНСОРА на ГЕРБ,той е координатора на гласуването,ТОЙ ДОСТАВЯ ГЛАСОВЕТЕ на ГЕРБ в района, и скоро Веселин Маринов ще изпее ХИМНА на Кирил РАШКОВ.
516
1
 
5
 
! Отговори
българин преди 12 години
Българите, аргументират се от еврокомисията, са един от най-малоборойните етноси населяващи Европа, но с достатъчно голяма територия на страната, която може да побере всички роми. На българските граждани от неромски етнос, ще бъде предложено като компенсация, да се настанят в която страна от Европейският съюз пожелаят, като ще им бъде осигурена работа и жилище, както и ще бъдат овъзмездени за всяко едно имущество, което не могат да вземат със себе си. Достатъчно е да подадат молби в посолството на страната която са избрали, съпроводени с документи относно трудова квалификация, образование и предпочитания за работа.Освен това българите създават най-малко проблеми като емигранти в страните членки. Те са трудолюбиви, образовани, търпеливи и изключително толерантни. Българите са един от малкото етноси, който когато е в чужбина не се обединява на етнически признак, а всеки гледа да се справи сам и сам да решава проблемите си, което ги прави идеални за поставената цел. Българите, за разлика от ромите, са застаряваща нация, която и без това е обречена на изчезване, поради демографския срив и това също е натежало в тяхна полза. Освен това българите не са крайни националисти и са изключително миролюбиви. Техният характер на върли индивидуалисти, ги прави етнос който трудно създава държава, а и когато успее да я създаде съществуването и е кратко. Това е още един аргумент в полза на приобщаването на българите към голямото европейско семейство за сметка на ромите.Името на новата държава ще е Ромелия, а процеса на създаването и се очаква да отнеме не повече от година. В продължение на тази година, ромите ще бъдат екстрадирани в новата им родина, а българите ще бъдат настанявани в страните където са пожелали. Новата държава Ромелия, няма да бъде член на Европейският съюз и гражданите и няма да могат да пътуват свободно из него, но ще се ползва от помощта му, както военна така и административна, докато бъдат изградени управленските органи страната.
515
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** мутри убиват Българин! Българите протестират! ББ казва: "Положението е изпуснато от полицията!" Искал е да каже: "Защо не набихте Българите, които протестират заради убийството на техен сънародник?"
514
1
 
3
 
! Отговори
до Любен преди 12 години
Любенеее,лубят *** да те налюбят ***, правителството ще прави това което го кара народа, а сега ако всички скочат срещу ***, правителството ще неще ще ги вкара в пътя. Предложението ти да отидат хората и да пеят песнички пред парламента е абсурдно, така всичко ще утихне за 3 дни и ще се потули. точно това трябва да има - етническо напрежение - за да може най после да стане ясно че привилегиите на *** ги карат да се чувстват богоизбрани и да си правят каквото си искат.
513
2
 
7
 
! Отговори
мммда преди 12 години
имаме новина- баш бабаита бойко б. в скоро време ще резне лентата и ще открие нов затвор, в който почетен пандизчия ще е той самия.гарантирано от герб.
512
3
 
19
 
! Отговори
До ЦК на ПП ГЕРБ преди 12 години
"Нито Кирил Рашков, нито членове на семейството му са членове на партията и никога не са били такива", се казва и в официално съобщение на ГЕРБ до медиите......В такъв случай - приемете ги за членове, имате общи интереси и ценностна система. Киро има 6 къщи, а ваш Цецо - 6 апартамента. значи става!
511
4
 
3
 
! Отговори
Любен преди 12 години
Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат държавата България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Дали днес глашатая на Сорос не е Цветелин Кънчев....отворено общество...???Колко бързо хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и как ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя, било Сидеров, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ??? Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!В България. има три вида психично болни : 1/ вродено болни , 2/ кръчмарски патриоти, които все колят и бесят турци и *** за щяло и нещяло, това заболяване не е вродено, а вследствие на неправилно възпитание и насаждане на омраза(промиване на мозъци), 3/ психично болни, които са били нормални, но от немотия и мизерия вече им хлопа дъската!
510
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
каза Бойко между рязането на лентички на третокласни пътища. Хайде бе мъжкар, остави ножицата за малко и се покажи пред хората!!! ама за това си трябват топки а твойте май си си ги пъхнал в хралупката!!!!
509
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз ако съм полицай няма да пипна хората, не политизирайте нещата. В населените места , където е фрашкано с *** е страшно.
508
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко снощи беше на концерт на Плевньо заедно с нашия министър на МВР и шеф на предизборния щаб на герб.. Бойко нали си е само по-веселата част, защо да си разваля рахатлъка. И после Калин Георгиев бил виновен. Ами ти нали си бил в постоянна връзка бе? Защо не си даде инструкциите ?!Не дава инструкции, за да си измие ръцете според ситуацията.