Повдигат обвинения на Рашков, увери премиерът

"Етническият мир е гарант за просперитета на България"
Обновена: 27 сеп 2011 17:00 | 27 сеп 2011 17:00,
506
Повдигат обвинения на Рашков, увери премиерът
Снимка: БТА

Днес или утре ще бъдат повдигнати обвинения на Кирил Рашков за това, което „проверките показват“.

Това съобщи премиерът Бойко Борисов, позовавайки се на информация на МВР, данъчните и прокуратурата, като отказа повече подробности.

След сблъсъците в Катуница НАП започна проверка на фирми и физически лица, близки до Цар Киро. Тогава Борисов уточни, че ревизията е започнала 10 дни преди събитията в пловдивското село.

Още по темата

Междувременно, след като жителите на Катуница се оплакаха публично, че фамилията на Цар Киро ги тормози от години, Инспекторатът на Върховната касационна прокуратура започна проверка на преписките, свързани с Рашков и семейството му.

Борисов уточни днес, че едва след повдигането на обвинения на Рашков Комисията за конфискуване на имущество, придобито от престъпна дейност, би могла да заработи.

„Етническият мир е единственото, което гарантира просперитета на България. Всяка друга постъпка, всяко друго действие гарантира обричането на неуспех на България и изпадането й в дълбока изолация“, отсече премиерът.

Той беше категоричен, че само месец по-късно „народът ще бие с камъни” всеки, който му е причинил международна изолация.

„След 20 дни ще минат изборите и всичко това ще се забрави, както много пъти се е забравяло“, добави премиерът.

Той отбеляза, че рано тази сутрин е разговарял с президента Георги Първанов за провеждането на Консултативния съвет по национална сигурност.

„Съветът е необходим, за да може всеки да каже своята позиция и тези, които считат, че трябва да правят циганите на сапун или да гонят турците от България, да си понесат своята политическа отговорност след това“, смята Борисов.

Премиерът специално благодари, че КСНС ще заседава, след като бъде пуснат първият лот на магистрала „Струма“ на първи октомври и това е съобразено в програмата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


506
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
408
2
 
10
 
! Отговори
Питащ преди 12 години
В качеството си на какъв Боко Тиквата гарантира повдигането на обвинение? Нещо май смесва властите, както не веднъж е правил и "великият" полицай Цеко! Или това е поредният опит за популистка заинтересованост? Не е ли по-добре да си джитка мачлетата и да слуша Веско Маринов, а да остави на друг да определя обвиненията.
407
0
 
13
 
! Отговори
мале мале преди 12 години
ей колко е трудно е да му се повдигнат обвинения на тоя цар Киро, бре голямо толериране на тоя ***.
406
0
 
10
 
! Отговори
Петьо преди 12 години
не българите създават етническо напрежение а *** който живеят на наш гръб
405
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СПРАВЕДЛИВОООООООООСТ.... ама българска.Обвинен от народа за поръчково убийство.... обвинен от гламавите управляващи за неплатени данъци..... :))))))))))))Бих заровил сградата на парламента с хвърлени камъни, ако можех.
404
0
 
1
 
! Отговори
DO 399 преди 12 години
Този БСП-то-399,май си сърба кафето с баклава.
403
4
 
3
 
! Отговори
до 408 преди 12 години
Абе кви мирни протести бе *** , да не вземаш 3000 лв заплата ***
402
3
 
2
 
! Отговори
MURDOC преди 12 години
Като чуя или прочета "Добави в Facebook Twitter и др" ми става пределно ясно колко "будно" е обществото в глобален смисъл . Едно време е имало радиоточка ,после телевизия, а сега с фесбуци и тутъри ни зомбират и приспиват не вярвате ама е факт . По тия "социални мрежи" ВСЕКИ може да пише каквото си поиска и последователите му на тоя човек без дори да се замислят ще му повярват на думите .
401
3
 
4
 
! Отговори
да пукнете преди 12 години
пу..сте до една вчера в София все едно и също само са 20-30 мин тълпа разгневени тйинове крещеше- БОЙКо КУ.. Воооо, БОЙКО ку...воооо и тва беше докато отида до НДК и се върна пред президенството нямаше нkОѝ ОСВЕн- УШЕВИТЕ ПАЛЯЧОВЦИ с УС СМРАДЛИВИТЕ СИ ПАТРУЛКИ И РАЗДРЪНКАНИТЕ ДЖИПОВЕ НА ДЖАНДАРМЕРИЯТА
400
7
 
4
 
! Отговори
ЩАБА преди 12 години
НА 1 ОКТОМВРИ ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО И ПОЗИТАНО 20 С МИРЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ :ПОЛИТИКАТА НА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА КОМУНИСТ И ЗЛОВРЕДНОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ КОЕТО ЗА 10 Г. ДОВЕДЕ СТРАНАТА ДО ГРАЖДАНСКА И ЕТНИЧЕСКА ВОЙНА .БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОКУРАТУРАТАБЕЗДЕЙСТВИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКА СЪДЕБНАТА СИСТЕМАКОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ УПРАВЛЯВАЛА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 65 Г. ДА СЕ РАЗТУРИ НЕЗАБАВНО А НЕЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ ОТ НАРОДЕН СЪД ЗА ГЕНОЦИД !ДА ИЗТРЪГНЕМ ДЪРЖАВАТА ОТ ЛАПИТЕ НА КОМУНИЗМА ! КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НЯМАТ ДАВНОСТ !!!
399
6
 
1
 
! Отговори
до 398 преди 12 години
ГЕРБ не са комунисти, а десни демократи. Атака не са комунисти, а са крайно десни фашисти. И ГЕРБ и Атака членуват в антикомунистически европейски партии. Къде сънуваш тези комунисти или може би и в Англия са комунисти и младите англичани в Лондон се надигнаха на революция срещу комунистите преди един месец.
398
1
 
1
 
! Отговори
иван преди 12 години
blitz.bg/news/article/118982
397
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А прегърнете се де..нали сте си от едно и също котило бре...!На мен този ултра театър почна да ми втръсва!
396
0
 
14
 
! Отговори
кофти преди 12 години
Бедни ми българино ,никой не те иска в родината ,даже и управниците !
395
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВНИМАНИЕ! ВНИАМНИЕ! ВНИМАНИЕ!До всички истински българи: Разграничете се от расистките лозунги! Много е важно! В момента ни вкарват в капан!
394
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на *** към родните им страни:facebook/permalink.php?story_fbid=2192213443459&id=1190840355
393
0
 
9
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Защо трябваше да загинат две млади момчета, убити от ***-мафиот за да се сетят управляващите - МВР и прокуратура да повдигнат обвинения. Цялата полиция е впрегната да пази ***, а българите от години се оплакват от *** терор. Лошото е, че част от *** наричат себе си турци, а турците са работлимви и честни хора. Срам за това мизерно правителство.
392
1
 
6
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 12 години
ако българите се исправят против *** повярваите българия няма да остане във изолация зашото ще я подкрепят много мнго държави където хората вече не издържат от *** терор НАПРЕД БЪЛГАРИ НАШАТА СЪДБА Е ВЪВ НАШИТЕ РЪЦЕ БОГ Е СЪС НАС
391
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВНИМАНИЕ! ВНИАМНИЕ! ВНИМАНИЕ!До всички истински българи: Разграничете се от расистките лозунги! Много е важно! В момента ни вкарват в капан! Това не са наши лозунги! Обяснете на заблудените до вас, да не издигат подобни лозунги. Утре всички българи ще бъдат обвинени в расизъм, нещо което ни е чуждо. Западните телевизии вече са тук. Всеки, който обича Майка България да престане да издига подобни нечовешки лозунги! МНОГО Е ВАЖНО! И оставете обикновените бедни ***, те само ядоха баницата...Хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Америка иска, конфликт на Балканите, за да направи война в Европа. Америка си търси повод да вкара Турция в Европа и по-този начин да налага демокрация на Балканите, както в Либия и да вкара в конфликт европейците и мюсюлманите. Само с война Америка може да се спаси от Финансовият Фалит. Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Днес глашатаите на Джордж Сорос са: Бойко Борисов,Цвеатанов, Иван Костов, Дон Цеци-Цветелин Кънчев....отворено общество...??? Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя Симеончо, било Иван Костов, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ???Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!Иначе......Всеки народ си заслужава съдбата!Разпространявайте тази статия, защото тука платените драскачи, които имат задача да насаждат етническа омраза са безброй много.....много, много са, платените драскачи в форумите!!!
390
4
 
5
 
! Отговори
ЩАБА преди 12 години
Аз протестирам, защото искам да живея в нормална държава а не в КОМУНИСТИЧЕСКА държава.Аз протестирам, защото КОМУНИСТИЧЕСКА държавата ни е абдикирала от българският народ.Аз протестирам, защото българските КОМУНИСТИЧЕСКИ политици защитават частни и партийни интереси, а не работят за благото на народа.Аз протестирам не срещу ***, а срещу КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** на държавата ни.Аз протестирам, защото в днешните бунтове, протести или война, КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ политиците и медиите не искат да видят конфликта и натрупаното напрежение, а наричат нашите младежи пияни ***, а нас тълпа.Аз протестирам срещу корупцията във висшите КОМУНИСТИЧЕСКИ ешелони на властта, ширещето се КОМУНИСТИЧЕСКО беззаконие, срещу привилегиите и чадърите над определени хора, срещу КОМУНИСТИЧЕСКАТА мафията и мутрите в държавата и в държавното управление.Аз протестирам, защото има две Българии, както казва наш политик: "Едната България е на КОМУНИСТИТЕ тези, които са с джипове и пререждат всички, а другата е на тези, които чакат на опашката. Едната България спазва закона и си плаща данъците, а другата КОМУНИСТИЧЕСКАТА никога не прави това, едната забогатява незаконно и другата, която се труди и живее бедно".Аз съм средностатистически българин. Вече ми писна да чакам! 65 години КОМУНИЗЪМ стигат да ме лъжат и обещават преди избори светли бъднини и промяна. От червени, сини и пенбени партии, коалиции и групировки , всички метазтази на КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ . От разни КОМУНИСТИ , които смениха по 3-4 партии само и само да са във върха на властта. Аз назовавам проблемите с истинските им имена и заявявам , КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ и нейните метастази партии , групировки , олигарси , " царе " , донове и всякаква друга червена *** са проблема и основен враг на Българския народ и Българската държава а не обикновените турци , *** или Българи !Аз ще се боря докрай!А Ти?
389
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обвинение - хубаво!Само да не отиде златото в банката на Цветелина, а пък данъчните да извадят формулите по които смятаха харчовете на Цецо.Тогава ще му конфискуват единия опожарен мерцедес и само толкова!