Само сините могат да се опълчат и на ГЕРБ, и на БСП!

Прошко Прошков откри кампанията си за кметския вот в София
Обновена: 29 сеп 2011 14:32 | 28 сеп 2011 22:46,
84
Само сините могат да се опълчат и на ГЕРБ, и на БСП!
Снимка: БТА

Единствената възможност за промяна в страната е ГЕРБ да не управлява повече София, заяви съпредседателят на Синята коалиция  Иван Костов при откриването на предизборната кампания за кмет столицата.

"Градът в момента се управлява от една бледа сянка на Бойко Борисов. Ако искаме да има промяна в страната, Прошко Прошков трябва да отиде на балотажа и да го спечели", категоричен бе Костов.

Според него никой друг от кандидатите за кметове няма такъв шанс.

„Имаме една единствена цел – победа след балотаж“, изтъкна другият съпредседател на  коалицията Мартин Димитров. Той увери, че СДС стои категорично зад кандидатурата на Прошков, цитиран от БТА.

Прошко Прошков изтъкна от своя страна, че единствено Синята коалиция може да се противопостави на ГЕРБ и БСП едновременно.

Той припомни, че промените в страната започнаха преди 22 години именно от мястото, където днес сините откриха кампанията си за спечелване на столицата – в градинката пред „Кристал“.

Още по темата

Румен Христов, кандидат-президентът на сините, изтъкна, че в момента България е в тежко състояние и „има нужда от нас, демократите“. Той благодари на Иван Костов, който заяви, че ДСБ застава зад кандидатурата му.

Тъмно сините подкрепиха Христов за битката за „Дондуков 2“ въпреки недоволството им от сключването на споразумението между СДС и ОДС (коалиция от БДС "Радикали" на Евгений Бакърджиев, Демократическа партия на Александър Праматарски, Движение "Гергьовден", на Любен Дилов-син, и ССД на Стефан Софиянски).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
Найден преди 12 години
Време е за промяна и ново управление на столицата. Реална опозиция на сегашния управленски модел е кандидата на автентичната десница - г-н Прошко Прошков!
83
2
 
3
 
! Отговори
N.P преди 12 години
УУУУУ!Сините смешници да се скрият!Видяхме ги колко струват!Нямаме нужда от досегашните партии!Само служебно правителство от специалисти!Колко ли трябва да си смотан, за да си именуваш детето"Прошко"?...."Za da si otiva na familiata :) Прошко Прошков xaxaxa
82
2
 
3
 
! Отговори
pantudi преди 12 години
боже ... имало още сини :)
81
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
УУУУУ!Сините смешници да се скрият!Видяхме ги колко струват!Нямаме нужда от досегашните партии!Само служебно правителство от специалисти!Колко ли трябва да си смотан, за да си именуваш детето"Прошко"?....
80
2
 
3
 
! Отговори
кикс преди 12 години
България няма нужда от промяна у управлението Прошляко, това го казваш, защото нямаш с какво друго изказване да излезнеш пред малкото хора, които те слушат! По - добре недей ;)
79
3
 
3
 
! Отговори
Ив преди 12 години
Не мисля, че сините биха могли да се опълчат на ГЕРБ. За в момента ГЕРБ са най-силната партия и ще си останат водеща в класациите за кмет и президент на страната ни!
78
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ГЕРБ имат подкрепата на хората нямат нужда от друга подкрепа
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, те и уличните кучета знаят да лаят, а когато посегнеш към тях, бягат!
76
0
 
5
 
! Отговори
Matador преди 12 години
Хахаха, никога не е късно да станеш за смях.Синята коалиция с електорат от 3 до 6% едва ли могат да се опрат на когото и да било.Виж в говоренето на простотии обаче наистина няма кой да им се противопостави...
75
0
 
4
 
! Отговори
Тео преди 12 години
Няма лошо да си вярват, но обществото не им вярва.
74
5
 
6
 
! Отговори
Огнемир преди 12 години
Харесва ми пътя, по който върви ДСБ. Да налага млади и образовани специалисти като Прошков. Само така може автентичната десница да се върне на пътя.
73
1
 
5
 
! Отговори
Валентин преди 12 години
Бе какви лидери са тези ГЕРБ. Имат двама-трима човека дет разбират как се управлява и нищо друго. Нямат един млад човек като Прошко Прошков, който с интелектуалния си потенциал да може да заяви позиция и да е готов да я отстоява.
72
1
 
5
 
! Отговори
Емилия преди 12 години
На какво са лидери ГЕРБ. На Общинските брокери ли? Със сигурност на тези схеми са лидери.
71
5
 
3
 
! Отговори
Боян преди 12 години
Сините могат да си говорят много, но действителността е различна, ГЕРБ са лидерите.
70
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сините, които по между си не могат да се обединят, едва ли биха могли да са нечия алтернатива
69
2
 
0
 
! Отговори
БМБ преди 12 години
Трябва да се направи "Републикански партиен шампионат":- "Сините" срещу "Червените"- "Червените" срещу "Жълтите" и т.н.Предварителни срещи, осмина-, четвартина-,полу- и финал.Голям майтап ще падне в ЕС!
68
4
 
1
 
! Отговори
Антон преди 12 години
На тези избори не се кандидатира Иван Костов, а предлага нови лица като Прошко Прошков, които могат да променят облика на града и дано да им се даде шанс да го сторят.
67
1
 
5
 
! Отговори
Све преди 12 години
Каква автентична десница?! Иван Костов е компроментиран за цял живот, Румен Христов също - човек като им види физиономиите и се чуди как имат наглостта въобще да предявяват някакви претенции, единствено онзи отявлен наглец Стефан Софиянски - ако не беше той щяхме да имаме Околовръстно преди 10 години, но НЕ, трябваше да се изкупят имотите, само той буди повече неприязън от тях ( за комунистите въобще не говоря, те са по друга линия ). Жалко за Прошко, защото знам, че е точен и качествен човек.
66
4
 
3
 
! Отговори
Дия преди 12 години
Надявам се да го направят и наистина да се опълчат, защото сегашното състояние на държавата е нетърпимо, а коалицията от ГЕРБ и БСП е абсурдна. Дано автентичната десница се върне на власт, макар и с нови хора. Ние знаем, че могат.
65
2
 
1
 
! Отговори
F.O.Z преди 12 години
POGLEDNETE ZADALJITELN TOVA I 6TE VI SE IZESNI VSI4KO V NULGARIQ --- evreite.ru/programata/ ---AKO STE GO GLEDALI STE RAZBRALI ZA6TO VSI4KI PARTII,INSTITYCII I NEPRAVITELSTVENNI ORGANIZACII SA SRE6TY BULGARSKIQ ETNOS.EDINSTVENNIQT NA4IN E DA IZLEZEM VSI4KI NA PROTESTITE DOKATO PRODAJNOTO PRAVITELSTVO NE PODADE OSTAVKA,I TOVA DA E OBICA NA YXOTY ZA SLEDVA6TITE,KOITO 6TE DOIDAT SLED TEZI,4E NQMA DA GI PREMAXNEM POLITI4ESKI A FIZI4ESKI.BADE6TETO E NA DECATA NI NE NA TEZI PRODAJNICI.VSI4KI NAVAN