Само сините могат да се опълчат и на ГЕРБ, и на БСП!

Прошко Прошков откри кампанията си за кметския вот в София
Обновена: 29 сеп 2011 14:32 | 28 сеп 2011 22:46,
84
Само сините могат да се опълчат и на ГЕРБ, и на БСП!
Снимка: БТА

Единствената възможност за промяна в страната е ГЕРБ да не управлява повече София, заяви съпредседателят на Синята коалиция  Иван Костов при откриването на предизборната кампания за кмет столицата.

"Градът в момента се управлява от една бледа сянка на Бойко Борисов. Ако искаме да има промяна в страната, Прошко Прошков трябва да отиде на балотажа и да го спечели", категоричен бе Костов.

Според него никой друг от кандидатите за кметове няма такъв шанс.

„Имаме една единствена цел – победа след балотаж“, изтъкна другият съпредседател на  коалицията Мартин Димитров. Той увери, че СДС стои категорично зад кандидатурата на Прошков, цитиран от БТА.

Прошко Прошков изтъкна от своя страна, че единствено Синята коалиция може да се противопостави на ГЕРБ и БСП едновременно.

Той припомни, че промените в страната започнаха преди 22 години именно от мястото, където днес сините откриха кампанията си за спечелване на столицата – в градинката пред „Кристал“.

Още по темата

Румен Христов, кандидат-президентът на сините, изтъкна, че в момента България е в тежко състояние и „има нужда от нас, демократите“. Той благодари на Иван Костов, който заяви, че ДСБ застава зад кандидатурата му.

Тъмно сините подкрепиха Христов за битката за „Дондуков 2“ въпреки недоволството им от сключването на споразумението между СДС и ОДС (коалиция от БДС "Радикали" на Евгений Бакърджиев, Демократическа партия на Александър Праматарски, Движение "Гергьовден", на Любен Дилов-син, и ССД на Стефан Софиянски).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тия направо ме съсипаха-няма ли един тука кандидат с нормално име---ПРОШКО-напомня ми на ***,Плевнелиев-дето дядо му там праил нещо с булките в плевнята,Калфин-----охахаха,КАЛФА-не е майстор---да не пиша другите щот ме е яд...Овчаров имаше един министър...ОВЧАр...абе
23
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ АКО КОСТОВ НЕ Е В ПОЛИТИКАТА? И това ще стане някой ден, хората остаряват, оттеглят се от активна работа. . . С какво ще се промени вашия живот ако ги има само ГЕРБ, БСП, ДПС и плеадата им малки подгласници ? Ще станете по-богати ?Не. Ще станете по-умни?не. Ще се радвате , че 'нашите" са на власт докато тънете в плявата на ДелянПеевата преса, по форумите ще цари спокойствие , както и в главите ви. Аз пък искам да чувам мнението на Костов защото е по-различно, защото се базира на добри икономически познания и християнски ценности. Искам да чувам разумни мнения , освен Давай Цецомачкай Бойко и т. н. глупотевини. Или искате да заглушите гласа ми и да ми отнемете правото да мисля?Искате да съм в единен строй с БСП, ДПС, ГЕРБ и вся осталная ***? Пък и как ще испускате парата в главите си, кого ще ругаете така страстно и цветисто? Така, че пазете Костов , той е вашето лекарство срещу скуката.
22
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
65 години СТИГАТ -СТИГАТ Времето е наше - нашеСините камуникти си отива -спете спокойно деца
21
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** народ...слаба държава!Успех на сините!
20
8
 
5
 
! Отговори
до С.М. преди 12 години
Голяма беда , е че вече няма задължителна военна служба в България!Половината от младежите стават "меки китки", другата половина различен вид инфантили!
19
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това Гаргамел който яде малките смърфчета , Мавъра са невероятно нежни имена за истинската същност на Костов
18
2
 
4
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
Народът ни е точно такъв, жалко че и ти си част от него и си същия наивник. Примерите ти са смешни. Огледай се малко и се събуди... И Япония и Китай и Дубай се управляват от хора които мислят за просперитета на държавата. Културата им е друга просто... ти самия, ако можеш да откраднеш пари и знаеш че няма да те хванат, ще крадеш с шепи... Да не те питам и колко пъти си излязъл пред блока да изметеш отпред...
17
1
 
4
 
! Отговори
до С.М. преди 12 години
14Не си ли подаде оставката японския премиер заради корупционен скандал?!?!А в Китай не гръмнаха ли няколко висши чиновници за корупциа?!?!А в Саудитска арабия не е ли цялото петролно богатство собственост на кралската фамилия!?!?А народа ни съвсем не е такъв !Жалък безродник!
16
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
вижте снимката от ляво на дясно - загледайте се в носовете и преценети дали лъжатдругаря Костов с тоя нос направо кърти Буратино
15
7
 
8
 
! Отговори
сергей преди 12 години
Седесари.Депесари.Комунисти.Всички са артисти
14
1
 
10
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
До: 4В доста държави, умнико... само че държави с друга култура, каквато ние никога няма да имаме. Ще ти дам най-силния пример - Япония... следва Китай, Корея... доста от арабските държави... шейха на Дубай според теб за себе си ли бачка, да краде като нашия Боко? Ограничен си, както е ограничено и изказването ти.Да не говорим, че аз казвам, че нашите политици са АЛЧНИ ЕГОИСТИ, защото такъв ни е и целия народ... и направо не виждам какво искаш да ми кажеш, като го повтаряш същото!??
13
7
 
11
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Единствените минуси до тук ги слага самият Прошко!!!Ей Прошко , много си ***!!!
12
7
 
6
 
! Отговори
Разгеле ,#10 преди 12 години
Иване кажи си ! Кой ти смени септичната яма с канализация ?
11
8
 
11
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
Някой да ми обясни как става тоя номер -Сините гласуваха с БСП и ДПС -вот на недоверие против ГЕРБА тука сега чета Само сините могат да се опълчат и на ГЕРБ, и на БСП!Да не говорим че точно сините искат помощ и гласове от РОМИТЕАй сиктер Ве синя *** - по гнусни сте и от БСП и ДПС взети общо
10
1
 
2
 
! Отговори
Иван Костов преди 12 години
До 3: Какъвто и Вие. Следващ въпрос?
9
9
 
9
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
Естественно че е протеже на СДС Алексей Петров и той е назначен лично от Атанас Атанасов - по нареждане на Костоввсичко е ясно само има грешка в заглавието/Само сините *** заедно със Бсп и Дпс могат да спрат Герб/ и да върнат бандитите и мутрите както и останалото за разграбване от България
8
0
 
4
 
! Отговори
#6 от БТВ преди 12 години
Това не са го казали на теб , а на Цар Киро .
7
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе не знам ама кой беше дясната ръка на Луканов хайде чао !
6
13
 
12
 
! Отговори
от БТВ преди 12 години
преди 5 мин. в шоуто на Слави казаха че цар Киро е протеже на СДС
5
13
 
18
 
! Отговори
5 преди 12 години
Костов е по -голям *** от Киро ***. И повече краде от него.