Само сините могат да се опълчат и на ГЕРБ, и на БСП!

Прошко Прошков откри кампанията си за кметския вот в София
Обновена: 29 сеп 2011 14:32 | 28 сеп 2011 22:46,
84
Само сините могат да се опълчат и на ГЕРБ, и на БСП!
Снимка: БТА

Единствената възможност за промяна в страната е ГЕРБ да не управлява повече София, заяви съпредседателят на Синята коалиция  Иван Костов при откриването на предизборната кампания за кмет столицата.

"Градът в момента се управлява от една бледа сянка на Бойко Борисов. Ако искаме да има промяна в страната, Прошко Прошков трябва да отиде на балотажа и да го спечели", категоричен бе Костов.

Според него никой друг от кандидатите за кметове няма такъв шанс.

„Имаме една единствена цел – победа след балотаж“, изтъкна другият съпредседател на  коалицията Мартин Димитров. Той увери, че СДС стои категорично зад кандидатурата на Прошков, цитиран от БТА.

Прошко Прошков изтъкна от своя страна, че единствено Синята коалиция може да се противопостави на ГЕРБ и БСП едновременно.

Той припомни, че промените в страната започнаха преди 22 години именно от мястото, където днес сините откриха кампанията си за спечелване на столицата – в градинката пред „Кристал“.

Още по темата

Румен Христов, кандидат-президентът на сините, изтъкна, че в момента България е в тежко състояние и „има нужда от нас, демократите“. Той благодари на Иван Костов, който заяви, че ДСБ застава зад кандидатурата му.

Тъмно сините подкрепиха Христов за битката за „Дондуков 2“ въпреки недоволството им от сключването на споразумението между СДС и ОДС (коалиция от БДС "Радикали" на Евгений Бакърджиев, Демократическа партия на Александър Праматарски, Движение "Гергьовден", на Любен Дилов-син, и ССД на Стефан Софиянски).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
11
 
! Отговори
до 40 преди 12 години
Какви 15 години те гонят Ве ***?2011- 15 г = 1996случайно да знаеш че Костов Беше министър в правителството на Попов ?използвай гуугъл тъпакоИван Костов навлиза в голямата политиката чрез листите на Съюза на Демократичните сили и става депутат в 7-то Велико народно събрание през 1990. В края на същата година става министър на финансите в правителството Димитър Попов. Той остава на този пост и при управлението на Филип Димитров. На 24 март 1992 Костов в качеството си на министър на финансите в 79 правителство на България подписва разрешение, с което фондация Сапио една седмица да осъществява безмитен внос на стоки. Фондацията е собственост на бившия депутат от СДС във Великото народно събрание Ясен Златков. Въпреки, че разрешението е парафирано като еднократно, по изключение, фондацията го размножава и с него внася няколко големи пратки. Ясен Златков успява да внесе в България стоки за около 5 милиона долара. Няколко месеца по-късно в пресата се появяват обвинения, че разрешението е издадено в нарушение на въведения през февруари 1992 г. данъчен режим за фондации. Главна прокуратура започва предварителна проверка по случая, която завършва на 10 февруари 1993, установявайки, че Костов не е нарушил законите на страната, тъй като само подписът му не разрешава вноса и писмото не е заведено по надлежния ред в Министерство на финансите, като липсва син печат от министерството. Самият Иван Костов твърди, че е имал правно основание да издаде разрешение за внос. Според него престъплението е в нееднократното използване на разрешението, като още докато той е министър на финансите започва съдебно дело срещу Фондация "Сапио", с което имуществото на фондацията е запорирано и митниците си възстановяват нанесените им щети. Ясен Златков емигрира в САЩ и регистрира Фондация "Сапио" зад граница. През 1994 г. е съставена анкетна комисия към Народното събрание, която установява, че фондация Сапио е нанесла щети на държавния бюджет от невнесени акцизи, мита и данъци в размер на 338 498 022 тогавашни лева, равностойни на 13 540 000 долара.
43
12
 
4
 
! Отговори
Силвия преди 12 години
Невероятно но факт От червените фенери излязоха - Сини ***
42
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kомунисти- по- мръсни сте от свинете! Повервайте ми!
41
6
 
3
 
! Отговори
хахах преди 12 години
и като ще се опълчвате..как ще се опълчвате?? къде е опълчението,къде са барикадите?като само една шепа л=спи сте останали!! а,и не се правете на улваи-и от вас е солидно посято по общини,кметства,дирекции и фирми-с ваши престъпни СДС бандюги-същите като бандюгите от ГЕРБ,БСП,ДПС,НДСВ,АТАКА и т.н.!само боята им разна и маскировката,хаха! това го дрънкайте на някой папуас! и какво ще се опълчвате,че вий сте милионери отгиоре до долу..напротив-вий целувате подметките на гореспоменатите ви аверчета
40
9
 
9
 
! Отговори
СИН преди 12 години
Вече 15 год *** по цяла нощ сън ги не хваща като си сетят за Костов. Той е човека извадил България от най-дълбока криза. Разбира как се управлява.А на всички мутро-милиционери-*** ще кажа: НЯМА ШАНС ЗА ВАС. ВИЕ ВЪРВИТЕ СРЕЩУ НАРОДА СИ И НИЩО ДОБРО НЕ В ЧАКА.
39
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов, иска ти се отново власт, ноо...няма повече. Колкото и да се правиш на света вода, всички те видяхме как правиш приватизации и как оправяш държавата.И още нещо, защо не обясниш точно в този момент, как преди 10г. по твое нареждане на *** от столипиново беше обещано, че няма да плащат ток и вода.Обясни Костов!!!
38
9
 
5
 
! Отговори
2012 преди 12 години
До 01.01.2012 остават 3 месеца мислетепартии като следните :1 - Лидер- Ковачки2 - Новото Време-Кошлуков3 - РЗС - Алексей Петров4- СДС - Костов ( Малтинчо не го броя за човек )няма да влезат в следващият парламентПартийти които ще влезат са1- ГЕРБ2- БСП3- ДПС4- АТАКАИма два варианта за гласуване по самоопределяне1 -Християнин ли сте или мюсулманин ?2- Дясно или ляво мислещ сте ?Избора е Ваш Разбира се има и трети вариант Дреме ми - каквото доди това
37
2
 
3
 
! Отговори
aaa преди 12 години
tiq sedesari kvi o4i imat da se poakzvat i da se obazhdat!!po tqhnoto upravlenie si spomnqm namaliha pensiite na horata ,golqmo kradene padna!!to nebqha kompleksi i tem podobni!!aidebeeee,naroda obednq mnogooooo!!ti da se podigraesh s bulgarskiqt pensioner!!izobshto dali nqkoi she glasuva za tiq!!!
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На този сигурно също някои от прадядовците му е следвал Моисей като ги е прекарвал през пустинята.
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прошко ... тея вече се еб*ват с нас... Рошко Рошав....
34
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кефи ме коментар 11- както и заглавието на статията------Само сините могат да се опълчат и на ГЕРБ, и на БСП!----Едобре де Сините вярно гласувахте с БСП заедно против Гербщо сега па да спирате БСП ? къде е логиката?Хммм - май се ебавате с народа имам чувството че народа яко ще си изебава с Вас на изборите
33
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tи си средностатистическо едноклетъчно, мъка за колегите форумци. Като видиш снимката на Костов и почваш да се делиш и хвърляш слуз само и само да забележат простотията ти.
32
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** от БСП и ГЕРБ във форума,тръгнаха да се изхождат! Много малко останахте господа,дори няма и да замирише! А на Прошко Прошков искрено му желая успех и тотален разгром на опонентите му!
31
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
три броя АБСУРДА1-*** победител в ски спускане 2-БСП са лява - социалистическа бедна партия 3-Синята коалиция е дясна партия и е против БСП
30
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ейййййй,вие *** сте безнадежден случай! В главите ви само пари,далавери и гадни номера се въртят! Но,какво да ви прави човек,когато така сте възпитани?! Единственото спасение,е да ви отстраним веднъж и завинаги от всички етажи на държавната власт!И това,рано или късно ще стане!
29
5
 
6
 
! Отговори
Bulgarka преди 12 години
Kostov,za6to mi se struva,4e ti si sred nai-mnogo oblajili se ot bulgarskiq narod i na6ta hazna?!Ami za6toto e ISTINA !!!!!
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужас, много льош тоя Костов, пак взриви червената мисловна Вселена. Споко милички, този път без него ще се наложи да се измъквате от батака, но си имате слънце да ви води към нови сияйни върхове из блатото :)))). За изход не питайте, с тоз полет на мисълта толкова ви се полага. Костов още дълги години ще мъчи съвестите на продажните души, защото има достатъчно честни българи, които го подкрепят.
27
1
 
5
 
! Отговори
до #24 преди 12 години
А би ли се радвал ако е с ДВЕ имена,като едното е от ДС...А???
26
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аве Мартине май си сменил сектата от адвентисткото секта та във ДСБ сектата - що народ продаде куче мръсно
25
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Грешка на Борисов бе, че НЕ направи коалиция с Костов през 2009г. ! Това беше ВТОРИЯТ ШАНС на страната за навлизане в нормалният коловоз на развитие! Сега ще берем плодовете от високомерието и нарцисизма на ГЕРБ, ще гледаме как още и още се опразват джобовете ни и как заминават децата ни, защото всичко, което Костов говори е простата истина, втора криза ще има!Смръдльовци, А да си спомняте с колко се промениха заплатите ви по времето на Костов? Да си спомняте, че два пъти в годината се вдигаха заплати и пенсии? Не, не си спомняте? Затово дереджето на този тъпоумен, комунистически мислещ и радващ се на продажните ченгета народ ще бъде ВЕЧНО МИЗЕРИЯ!!! ***!