Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката!

Само медиите питали Плевнелиев за размириците в страната
Обновена: 30 сеп 2011 14:59 | 30 сеп 2011 10:01,
751
Хората не се интересуват от Катуница, а да ми стиснат ръката!
Снимка: Булфото

Хората не се интересуват от конфликта в Катуница. С това впечатление останал кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев след обиколките си в страната.

„Срещам се с хиляди хора. Те не се интересуват толкова много от темата за Катуница. Хората искат да стиснат ръката, да погледнат в очите кандидат-президента и той да поеме ясен ангажимент за нещо.

Интересуват се дали ще бъде продължена посоката, дали това, което свършихме 2 години, е базата, която ние искаме да надградим. Питат за земеделие, за работни места, за доходи, за перспектива на региона“, коментира бившият строителен министър пред Нова телевизия.

Той добави, че единствените, които са го питали за размириците в Катуница, били медиите.

Според него е недопустимо един чисто криминален случай да се превърне в междуетнически конфликт.

„Бяха направени опити този криминален случай да се превръща в междуетнически конфликт. Остава отново в ръцете на изпълнителната власт и прокуратурата да следи много внимателно нещата. Недопустимо е един чисто криминален случай да се превръща в междуетнически. Недопустимо е да се разпалва междуетническо напрежение. Това трябва да се следи изкъсо и да се взимат решителни мерки веднага”, коментира кандидатът за президент на ГЕРБ.

Относно скандала с брокерите общинари Плевнелиев отново повтори, че нито му е искан, нито му е даван подкуп.

„Колко още повече пъти аз трябва да повтарям, че нито съм вземал, нито съм давал, нито съм се срещал с един, двама или трима брокери? Колко повече пъти трябва да се обяснява тази история?“, отсече Плевнелиев.

Още по темата

Според него този случай е елементарна манипулация.

„Аз не се поддавам, аз съм си свършил цялата работа. Подкуп не ми е искан нито директно, нито индиректно. Като повторите 1000 пъти някакво твърдение, остава само „Скандал с Плевнелиев”. Това е елементарна манипулация. Тя не е измислена сега”, каза още кандидатът за президент на ГЕРБ.

България не е най-корумпираната държава в ЕС, твърди Плевнелиев. Аз съм доказателство, че в България нещата могат да се случват без лев корупция, заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


751
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
73
 
! Отговори
Желев преди 12 години
,,Искат да ми стиснат ръката,,.За сбогом,друже.
12
5
 
83
 
! Отговори
Даси преди 12 години
Само като прочетох първото изречение разбрах, че този човек е неадекватен.
11
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Леко да не изкълчиш нещо по пътя към преврата и революцията жалък комуноид.
10
4
 
80
 
! Отговори
ПЛЕВНЕЛИЕВ Е КАПУТ преди 12 години
ТИ СИ МИШКА БЕ РОСЕНЕ,ПРОДАЖНИКТИ СИ АГЕНТ ГОЦЕ НОМЕР 2НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ТЕБ И НЕГОМОЛЯ ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ МЕЖДУ АГЕНТ ГОЦЕ И РОСЕН ***
9
3
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лелееееее!Този мрънкащ ***.о става все по-нагъл и противен!Говори досущ неадекватно като господаря си.И двамата са в дълбока будна кома.
8
4
 
107
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Срещам се с хиляди хора. Те не се интересуват толкова много от темата за Катуница. Хората искат да стиснат ръката, да погледнат в очите кандидат-президента и той да поеме ясен ангажимент за нещо." Аби и ти тотално изперка! Като Бойко, като Цецо... Пълна лудница!!!
7
6
 
93
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
Искам да ти я стисна и да ти я смачкам.Дължиш заплати на онези,които ти бачкаха ангария в Германия все още ***!!!
6
3
 
114
 
! Отговори
Идиот преди 12 години
Ти си *** г-н Министре, къде живееш? Явно в твой свят. Ходил ли си някога в Катуница, Горно езерово, Столипиново, Факултета или Павликени? Знаеш ли, че в Павликени има вечерен час и ЖАНДАРМЕРИЯ заради *** и техните набези над българското население, което там е малцинство?! Отиди и да видим няма ли да се интересуват от КАТУНИЦА идиоте.
5
5
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пълен ***
4
4
 
98
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нарцисизмът е заразен
3
4
 
92
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
Хахахаха шшшшшшшшшш баце и ти си в някъв филм като боко тиквата. Човек почне ли да се взима мн насериозно ... с единия крак е в лудницата ... па искат да гласуваме за него ... как да стане?
2
12
 
82
 
! Отговори
П;ЕВНЕЛИЕВ Е ПЕДАЛ преди 12 години
ХОРАТА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ МАЙКА ТИЧУДЯТ СЕ КАК ДА Й ГО ЗАБИЯТ В УСТАТАМРЪСЕН ГЕРБЕРСКИ *** И ПОДЛОГАКАТО СТАНЕ ПРЕВРАТА И ТЕВОЛЮЦИЯТА ТИ ЩЕ СИ ОБЕСЕН РЕДОМ ДО ТИКВАТА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙПЕДАЛ МРЪСЕН
1
8
 
132
 
! Отговори
Потресаващо преди 12 години
Диагнозата на управляващите е вече напълно ясна! Тези от ГЕРБ, особено Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев, не са нормални. Защото ако бяха с всичкия си, щяха ли да си организират пир по време на чума? Щяха ли да стартират с купон предизборната кампания в Бургас, докато в Катуница се лееше кръв?В деня, в който полиция и жандармерия окупираше окървавеното от *** пловдивско село, вътрешният министър и герберският кандидат-президент се държаха като пияни селски сватбари. Веселин Маринов пееше сълзливия си шлагер, а стоящите на първия ред Цветанов, Плевнелиев и Маргарита Попова възторжено му пригласяха. Че в катуница се лее кръв, че горят къщи, че може да пламне гражданска война това няма значение за предизборния щаб на ГЕРБ.Всеки нормален, гледал герберския концерт в Бургас, е останал с впечатлението, че Цветанов, Плевнелиев и Попова изглеждаха като дрогирани. Бойко Борисов пък не изневери на себе си и пак ни заля с магистрален оптимизъм. Вместо да прекрати концерта и изкаже съболезнования на семействата на загиналите момчета, премиерът се провикна: Всеки ден зад мене остават по 20-30 км. нови пътища. Във време на криза, когато фалират държави, данъците в страната не се вдигат. В президентската институция ще влязат можещи, знаещи, честни, открити, демократични хора, няма да има агенти на ДС. Ами, какъв си ти, бе, възпитанико на ченгесарската академия на БКП? Какво е досието на стоящия до теб на кинцерта областен управител на Бургас Гребенаров? И забрави ли, че физкултурникът Цветанов е постови сержант и преносител на папки в Седмо главно управление на ДС? Да отваряме ли дума за комсомолското секретарство на младия комунист Росен Плевнелиев?Борисов, малко повече мисли, преди да си отваряш устата.Усетил, че държавата гори, той каза тежката си дума за трагедията. Вместо първо да изкаже съболезнования, порица полицията, че изпуснала ситуацията в Катуница, очевидно жалейки за запалените къщи на Цар Киро. По логиката на Борисов може би жандарите трябваше да пребият протестиращите момчета, прикипяло им от наглостта на *** барон?Уверен в собствената непогрешимост, премиерът определи станалото в Катуница като криминален случай и призова драмата да не се политизира излишно.Борисов, ти на кой свят живееш? *** проблем отдавна не е битов криминал, а е брутален политически рецидив. И което е по-страшно държавата безучастно наблюдава ескалиращия етнически конфликт, тикащ ни към косовското блато. От което няма измъкване, влезеш ли в такова тресавище.След кръвопролитието в Катуница България не е същата и елитът най-после трябва да признае българите са чужденци в собствената си страна, а ромският етнос е все по-агресивен и още по-недосегаем от закона.