Не искам българите да живеем в държавата Страх!

Кунева с 10 въпроса за взрива на колата на Сашо Диков
14 окт 2011 14:58,
229
Не искам българите да живеем в държавата Страх!
Снимка: архив Булфото

Независимият кандидат за президент Меглена Кунева разпространи до медиите отворено писмо с 10 въпроса до институциите във връзка с взривената кола на журналиста Сашо Диков.

Г-н президент на Република България, над 12 часа след взрива на автомобила на журналиста Сашо Диков ще чуе ли българското общество позицията ви в подкрепа на гражданските свободи и свободата на словото?

Г-жо председател на Народното събрание, след взрива на автомобила на журналиста Сашо Диков ще сметнете ли за нужно да приемете декларация на парламента в защита на свободата на гражданските права, като прекратите безпрецедентното разпускане на парламента.

Още по темата

Г-н министър-председател, след взрива на автомобила на журналиста Сашо Диков считате ли, че правителството на Република България гарантира човешките права и свободата на словото?

Г-н вътрешен министър в отпуск, след взрива на автомобила на журналиста Сашо Диков МВР ще уведоми ли българските граждани кога борбата срещу престъпността ще даде видим резултат?

Г-н и.д. министър на вътрешните работи, след взрива на автомобила на журналиста Сашо Диков ще получат ли гражданите на Република България категорична гаранция, че освен „решително осъждане на подобни актове“, МВР гарантира и сигурността в държавата 10 дни преди изборите?

Г-н главен секретар на МВР, след взрива на автомобила на журналиста Сашо Диков ще научим ли ние, гражданите, ще бъде ли заловен извършителят и кога?

Г-н председател на ДАНС, след взрива на автомобила на журналиста Сашо Диков ще получи ли българското общество отговор на въпроса докога взривове в България ще съвпадат с посещения на европейските представители в страната?

Г-жо министър на правосъдието в отпуск, след взрива на автомобила на журналиста Сашо Диков българското общество ще получи ли еднозначен отговор на въпроса има ли свобода на словото и правосъдие в България?

Г-н главен прокурор, след взрива на автомобила на журналиста Сашо Диков ще научат ли българските граждани как се ръководи държавното обвинение и защо това ръководене допуска нови и нови посегателства срещу личността?

Г-да лидери на политическите партии в България, след взрива на автомобила на журналиста Сашо Диков ще чуят ли българските граждани категорична защита от страна на партиите по отношение на човешките права и свободата на словото в България?

Госпожи и господа журналисти, след взрива на автомобила на журналиста Сашо Диков издигам глас на протест срещу грубото погазване на човешките права и свободата на словото в България!

Г-н Диков, взривът на автомобила Ви е акт на брутално погазване на ценностите на демокрацията, каквито са неприкосновеността на личността и свободата на словото. Поздравявам Ви за гражданската и журналистическа реакция, която намирам за пример за институциите. Случилото се показва и нещо много важно – има смисъл от това, което правите!

Уважаеми български граждани, след взрива на автомобила на журналиста Сашо Диков съм убедена, че днес имаме две Българии – едната на беззаконието и другата на хората, които спазват правилата, едната на мутрите и другата на гражданите. Аз знам, че не искам българите да живеeм в държавата Страх!,
завършва писмото си Кунева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не вярвам на евреи.
164
8
 
16
 
! Отговори
Коментатор преди 12 години
Не искам българите да живеем в държавата Страх! - Ами , че скрий се някаде и не се показвай за да не ги е страх българите .
163
10
 
12
 
! Отговори
Плевнята отнася снах преди 12 години
Плевнята отнася снахата и калфата кат лястовица червей.....хайде наздраве!
162
7
 
15
 
! Отговори
Кунева няма шанс преди 12 години
М.Кунева е отминал спомен от близкото и нерадостно комунистическо минало на 'тройната' коалиция и царя. Няма никакъв шанс. За нея ще гласуват само някои комунисти, защото НДСВ вече изчезна...
161
7
 
2
 
! Отговори
АНМЕТ преди 12 години
АЗ НЕ СЪМ ВИНОВЕН.ПРИРОДАТА СЕ Е ПОДИГРАЛА С МЕН.ИМАМ РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТА.ПИША С РАЗЛИЧНИ ИМЕНА ДАЖЕ БЕЗ ИМЕНА АМА ЕДНО И СЪЩО.ТОЛКОВО МИ Е СИВОТО ВЕЩЕСТВО.СЪЖАЛЯВАМ.ИМАМ ЖЕЛАНИЕ.ПРОСТЕТЕ МИ ЧЕ ВИ ЗАНИМАВАМ С МОИТЕ ГЛУПОСТИ И КОМПЛЕКСИ
160
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СТЕНАТА НА ПОЗОРААНДРЕЙ ЛУКАНОВ, КРАСИМИР ПРЕМЯНОВ, НИКОЛАЙ ДОБРЕВ, ГЕОРГИ СЕДЕФЧОВ ПЪРВАНОВ, СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ СТАНИШЕВ, ИВАН КОСТОВ, НИКОЛА ФИЛЧЕВ, РУМЕН ОВЧАРОВ, РУМЕН ПЕТКОВ, ЕМИЛИЯ МАСЛАРОВА, ИВАЙЛО КАЛФИН, АХМЕД ДОГАН, НИХАТ КАБИЛ, МЕГЛЕНА КУНЕВА..... И МН. ДРУГИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ "ВОЙНИ" ОТ РЕДИЦИТЕ НА ДС И БСП ???ОТ ТЕЗИ ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАМЕ, НО ТЕ НЕ СЕ СРАМУВАТ !!!
159
5
 
5
 
! Отговори
eko преди 12 години
Лошата репутация на "Монсанто" е особено силна в Индия. През последните 15 години около 250 000 фермери са се самоубили, след като са задлъжнели, за да купят от патентованите семена на корпорацията.
158
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей ч-ш-ш-ш айде сменяйте памперсите и в кревата!За извънреден труд Боко няма да плаща.
157
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз също не искам да ме е страх да изляза навън, но явно борбата да се почерни правителството и то само заради едни избори, е безумно долно!
156
4
 
6
 
! Отговори
Увяхнал гербер преди 12 години
Добре, че е Сашо Диков да зададеш и ти некое въпросче!
155
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Купете и вибратор най-накрая на тая...що отрицателна енергия е събрала горката
154
9
 
9
 
! Отговори
Бай Ставри преди 12 години
Не знам ще спечели ли ГЕРБ, ама ако спечели, да си прати драскачите на училище при Фандъка. Ми мнооого неграмотни, бееее....
153
12
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
с ГЕРБ сме сигорни !
152
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам в нощта на изборите хората да седнат пред телевизорите и да си кажат: Нещо се случи. Игото на БСП падна. Връщаме си свободата. Натискът, страхът, купуването на гласове, контролираният вот могат да бъдат преодолени.
151
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега никой не говори по предизборните си програми, а ни занимават с тоя взрив.Кунева и тя на хорото.Смешни напъни, накрая Плевнелиев пак ще е президент!
150
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Toва е чисто и просто провокация и от опозицията се възползват предизборно да говорят против ГЕРБ.А това е долно.Но така или иначе Плевнелиев ще стане президент!
149
5
 
11
 
! Отговори
Анон. преди 12 години
Кога най после ще спрете да показвате в сайта тази противна мутра не ставаща за нищо?
148
5
 
12
 
! Отговори
а преди 12 години
Как ще ги пипнеш апашите госпожо Кунева ?
147
7
 
8
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 12 години
Теб никой не те пита и не го интересува какво мислиш, Куне!
146
3
 
11
 
! Отговори
nedkodd преди 12 години
не знам ти Пръмова ли си или не си ,но каква "смелост" имаш и не знам на каква искаш да се престориш може би на умрялата лисица,но ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ говориш и си личи ,че си мнооого далеч от БЪЛГАРИЯ .