Мерете политиците по това, което вършат, рече Плевнелиев

Пример за добре свършена работа била магистрала "Люлин"
Обновена: 16 окт 2011 22:43 | 16 окт 2011 22:43,
460
Мерете политиците по това, което вършат, рече Плевнелиев
Снимка: БТА

Мерете политиците по това, което вършат, а не по това какво говорят, призова тази вечер в Перник кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев. Той посочи като пример за добре свършена работа ползваната от перничани автомагистрала "Люлин".

Вече се движите по нея със скорост 120 км/ч, посочи кандидатът за държавен глава. По думите му директно признание е получено и от Брюксел. Отново предизборно дойдоха Барозу, трима еврокомисари, председателят на Европарламента, подчерта Плевнелиев.

Според него те всички са пристигнали, за да кажат, че "ние можем,че сме достойни в Европа".

Комисарят по регионално развитие, вместо да откаже, както през 2009 г., дойде и ни похвали, че управляваме европейските пари професионално и с достойнство, доволен е избраникът на ГЕРБ.

Кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова призова победа да бъде постигната още на първи тур. На предизборната среща в препълнената зала "Борис Гюдеров" перничани бяха приветствани и от премиера Бойко Борисов и председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Визията си развитие на общината представи кандидатът за кмет на ГЕРБ Ирена Соколова.

Ще открием пернишкия театър след изборите, заяви по време на инспекцията в новия театрален салон премиерът Бойко Борисов. По думите му в противен случай събитието ще бъде употребено за предизборни цели, което според него не е честно.

Театърът е на перничани, не е на една партия и по това се различаваме от всички останали, уточни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


460
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
384
0
 
3
 
! Отговори
Аркан преди 12 години
Единствената смислена борба с корупцията е премахването на условията за корупция, не усложняването на законите и тяхното прилагане,което си е паекселанс условие за корупция, не създаването на нови безсмислени администрации, което само по себе си е корупция, не в затягане на регулаторните, лицензионните и контролните администрации, които всъщност са средата на корупцията. Единственото решение е в простите и изпълними правила, в убеждението, а не в принудата и в крайна сметка и в доброто разследва
383
2
 
18
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Роската е спокоен, защото тиквата е уредил Касим Дал- овите гласове. Не случайно обясняваше, че не иска Доган- овите, а на мюсюлманите! Тиква, тиква, ама от сой!
382
17
 
3
 
! Отговори
akud преди 12 години
малии червените пишат яко по форумите
381
2
 
13
 
! Отговори
COPY :::)))))))))) преди 12 години
Трябва ни 100% мутренска държава , 100%- моя , мутренска власт , за да ви определя АЗ -по- високи заплати..И да не съм чул някой да говори за Гоце , *** , златев или ИПОН без МОЕ разрешение :)
380
3
 
22
 
! Отговори
край преди 12 години
За Плевнелиев и компания краят наближава... кой вярва на мазната усмивка не мога да разбера...
379
0
 
13
 
! Отговори
2011 преди 12 години
Не твърдя ,че трябва да е зъл :))) , но не може да ме убеди,че е самостоятелен в решенията и действията си и докато като министър поне не говореше толкова и не си личеше , сега си пролича колко зависим е от герб ! Нищо лично :)
378
1
 
9
 
! Отговори
Аркан преди 12 години
Борбата с корупцията пък е най - виртуални успех. Страшно много говорене, а всички ние сме с усещането, че повече и повече затъваме в корупция. Едни глупави и спорни проектозакони, експериментални, нови администрации за борба с корупцията и в крайна сметка - Цар Киро си е пълноправен владелец на имотите, "Килърите" са далеч от осъждане, "Недосегаемите" си живуркат добре в цивилния живот, нито един от съдените от тройната коалиция няма да бъде осъден. Каква борба, какви 5 лева?
377
0
 
6
 
! Отговори
свинар преди 12 години
Категорично НЕ,тези не могат да спрат стадото.Много са слаби.
376
5
 
1
 
! Отговори
do 2011 преди 12 години
Ако е зъл, по добре ли ще е?Ако е добряк, не може да е истина?
375
0
 
13
 
! Отговори
свършен преди 12 години
И се захвана това недоразумение да довърши и страната.
374
0
 
21
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Плевнята е съвременният, европейски Бай ***!
373
2
 
18
 
! Отговори
до 375 преди 12 години
А Маргарита Попова им помага в пъти повече, отколкото самия Плевнелиев при затриването на ГЕРБ.
372
2
 
24
 
! Отговори
2011 преди 12 години
Да си призная , докато беше министър на регионалното развитие и благоустройството нямах много явни критики към него , но отскоро откакто започна да се държи като самодоволен и вечно усмихнатия добряк , този шантаж ми дойде в повече!Днешните управляващи съвсем ни взеха за "лош матриал" !!! Време е да сложим край на този ЦИРК !!!
371
1
 
16
 
! Отговори
Аркан преди 12 години
Магистралите и еврофондовете също са виртуален успех. За сега Магистралите ги има само на карта, с изключение на някакви си нови 18 км., като и за тях е спорно колко са заслуга на ГЕРБ.По еврофондовете сме много добри, ама на книга много договорено,малко получено. И в крайна сметка, това си е пак трупане на външен дълг, ама карай.
370
3
 
1
 
! Отговори
акуд преди 12 години
!!!! БЪЛГАРИЯ НОВА, СИЛНА И ЕДИННА !!!!
369
1
 
15
 
! Отговори
до 375 преди 12 години
Е, Плевнелиев (сам по себе си) доста им помага в затриването!
368
1
 
14
 
! Отговори
Аркан преди 12 години
Фискалната стабилност е само един виртуален успех,той обаче няма никакво значение,когато икономиката на страната не работи. Стабилно нищо си е пак нищо! Икономическия растеж се генерира от нещо, нали помните пари, пари прим и т.н. Т.е. какво правим в бъдеще без пари, с които бизнесът да се развива или да се започван нов. Чакаме външни инвестиции, ама и тука има проблем, нали не мислите, че чуждите инвеститори са тука от грижа за българската държава или от съчувствие към българите?!
367
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такова слагачество на творческите съюзи и на творческите среди изобщо не е имало наистина от времето на Сталин, Брежнев, а у нас и на Тодор Живков. Грозно подмазване, което много напомня на стихосбирките Априлски сърца, посветени на Живков. Или на Ленинската награда (единствена за годината) за кратките спомени (разбира се, писани от друг) на Леонид Брежнев. Или за маршалската звезда на същия, който през войната е бил един обикновен полковник от политуправлението на армията. Или званието академик за Сталин.Но дори и Тодор Живков в най-тоталитарните периоди не е позволявал да се продума да получава звания и награди за културен деец. Давал си е сметката, че това ще предизвика само смях и вицове. Макар, че подмазвачи и тогава бол.Тъжно е, защото сградата, дадена на СБХ не е на Борисов, на баща му, на зълва му. Дори на банката на Цветелина не е. Тя и досега е била на СБХ въпреки споровете със Софийския университет, които се точат от времето на споменатия Живков. Спорът е решен от правителството, но това не е нова придобивка на художниците. Но дори и така да беше, едно Благодаря за разбирането, господин премиер! щеше да свърши много повече работа, отколкото това Борисов да бъде обявен за художник, при това за почетен.
366
1
 
24
 
! Отговори
2011 преди 12 години
Коментирах , защото някой беше написал че Плевнелиев ще затрие герб и исках да поясня .че те сами се затриват , но за жалост са на път да затрият и хиляди пенсионери със собствената си глупост и некомпетентност!Нямат срам да обикалят телевизиите Дянковци и Цветановци и да говорят колко добре е държавата, а в същото време хората все повече обедняват и се озлобяват!Не искаме това уважаеми управляващи!Искаме ПРОМЯНА !!!
365
0
 
10
 
! Отговори
до 372 преди 12 години
От трън, та на глог, че е по - висок.