Мерете политиците по това, което вършат, рече Плевнелиев

Пример за добре свършена работа била магистрала "Люлин"
Обновена: 16 окт 2011 22:43 | 16 окт 2011 22:43,
460
Мерете политиците по това, което вършат, рече Плевнелиев
Снимка: БТА

Мерете политиците по това, което вършат, а не по това какво говорят, призова тази вечер в Перник кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев. Той посочи като пример за добре свършена работа ползваната от перничани автомагистрала "Люлин".

Вече се движите по нея със скорост 120 км/ч, посочи кандидатът за държавен глава. По думите му директно признание е получено и от Брюксел. Отново предизборно дойдоха Барозу, трима еврокомисари, председателят на Европарламента, подчерта Плевнелиев.

Според него те всички са пристигнали, за да кажат, че "ние можем,че сме достойни в Европа".

Комисарят по регионално развитие, вместо да откаже, както през 2009 г., дойде и ни похвали, че управляваме европейските пари професионално и с достойнство, доволен е избраникът на ГЕРБ.

Кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова призова победа да бъде постигната още на първи тур. На предизборната среща в препълнената зала "Борис Гюдеров" перничани бяха приветствани и от премиера Бойко Борисов и председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Визията си развитие на общината представи кандидатът за кмет на ГЕРБ Ирена Соколова.

Ще открием пернишкия театър след изборите, заяви по време на инспекцията в новия театрален салон премиерът Бойко Борисов. По думите му в противен случай събитието ще бъде употребено за предизборни цели, което според него не е честно.

Театърът е на перничани, не е на една партия и по това се различаваме от всички останали, уточни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


460
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Една стара максима гласи, че в основата на всяко едно голямо богатство стои поне едно безчестие или престъпление.. Тъй, че ако някой ви каже, че е натрупал пари от чист бизнес у нас, не му вярвайте. С някои малки изключения същото важи и в световен план. Единствените т.н. честни пари са от лотария или по наследство. Останалите богаташи по-добре не ги питай за първия милион.
363
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветан Цветанов президент! Ако искаме почтен човек ето ви. Той никога не шикалкави като тия от диспута и шестимата. Казва истината.
362
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я честно кажете - има ли поне един човек /па бил той симпатизант на ГЕРБ/,който вярва,че Плевнелиев ще направи каквото и да било без да му е разрешено или наредено от Борисов.Ми той устатата си не отваря без разрешение.Ще си имаме президент-кукла чрез който ще говори вентрилоквиста Борисов.
361
1
 
18
 
! Отговори
до 2011 преди 12 години
Разбира се, че Плевнелиев е виновен, колкото и тези, които са в ГЕРБ! Първо, доскоро Плевнелиев водеше една конкретна политика на ГЕРБ регионалното развитие, едно от местата, където разминаванията между говоренето и правенето е най - чувствително. Второ, Плевнелиев не е член на ПП ГЕРБ, но във всяко свое изказване той се асоциира с ГЕРБ и трето, той е един от хората, които най - много хвалят успехите на ГЕРБ, обаче проблема е, че повечето успехи са имагинерни, само!
360
2
 
15
 
! Отговори
ДО 356 преди 12 години
Убеден съм че той нищо не знае за биографията на Стамболов и отговорът му беше налучкване. Стамболов наистина има достойнства че се опълчва на руското влияние в България, но това е защото са се готвели да му духнат под опашката. Но след това България е сателит на Австро-Унгария, Стамболов е диктатор, заграбил с произвол огромни имоти - до 9 септември никой не го е надминал, той е моралният убиец на капитан Петко Войвода.
359
1
 
17
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 12 години
Роска, вие си правите по- голяма реклама и от бай Тошо, бре?
358
10
 
2
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
Доган припознал Калфин за президентПрезидентът Георги Първанов лично е разговарял с лидера на ДПС Ахмед Доган за кандидатурата на Ивайло Калфин като кандидат на червените за Дондуков 2,Едва след като Сокола казал да на Калфин, социалистите започнали сериозното му лансиране за изборите на 23 октомври.
357
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сори, ама Плевнелиев колкото и късно да беше изкаран на "пазара", времето му стигна, за да разочарова хората. Без дадености за поста, случаен човек, ама това не ти е министерството на здравеопазването, че да експериментираш с някаква селска тетка като министър!!!! Става дума за лицето на България пред света!
356
1
 
17
 
! Отговори
1 преди 12 години
Тоя до преди 3 години никой не го знаеше сега много му порасна чурката
355
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Мерете политиците по това, което вършат, а не по това какво говорят, призова тази вечер в Перник кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев. Той посочи като пример за добре свършена работа ползваната от перничани автомагистрала "Люлин". "Колкото и да мерим 18 км. за 2 г.,тоест нищо.А пък и да се хвалиш с това,че нищо не си свършил е смешно.
354
1
 
9
 
! Отговори
в БГ ,няма избор! преди 12 години
Най-важното е ,че :Никаква прошка за 20 годишните "ДОКАЗАЛИ СЕ"----некадърни,крадливи ,далавераджии,търговци----УПРАВНИЦИ ----"МЕРСИ ЗА ПРЕХОДА"?
353
2
 
18
 
! Отговори
психиатър преди 12 години
Според мен усмивката на Плевнелиев е тик и трябва да се лекува.
352
2
 
15
 
! Отговори
2011 преди 12 години
Не е виновен Плевнелиев , а некадърната политика на герб !!! Вотът според мен отново ще е негативен ,но този път срещу предателя, некадърник и *** Дянков , Цецо ШЕСТАКА(имотния) , Трайков(3-те жълти картона) и куп други карикатури!!!Дали Кунева или Калфин няма значение , просто някой трябва да се противопостави на тези национални предатели , защото в противен случай Плевнелиев ще си е пионка на същите тези карикатури и статуквото остава , а безработицата се покачва!!!
351
1
 
4
 
! Отговори
до ИВАН преди 12 години
Добро утро. Само че как тогава десни партии печелят повечето избори у нас. За 23 години имаме проведени 7 парламентарни избора от които десните са спечелили четири и са управлявали сами - ФД, Костов, дедо ви цар и ББ, БСП 2 при Луканов и Жан и един път е имало паритет - тройната коалиция, към който момент БСП вече не е лява. Е тогава за кой гласуват тия които нямат информиран избор А?
350
2
 
16
 
! Отговори
Аркан преди 12 години
Голямо, г-н Певнелиев, ви е само самохвалството! Тук, признавам, че от ГЕРБ граници нямате!
349
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Светът вече е друг евроатлантическите и пазарните ценности губят битката с азиатските ценности - Япония, Китай, Индия и Индонезия. Ние тия ценности нито ги знаем нито ще ги разберем. В България за ромите няма криза раждат по пет деца. След сто години ще са мнозинство. А никой от нашите кандидат президенти-фаворити от триото за подмяна на истинския демократичен вот и дума не обели по тия въпроси като щрауса и пясъка. Всеки иска гласове от малцинствата
348
7
 
5
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Колко души имат право да гласуват? Ако приемем, че са 6.5 милиона и че 50 % не гласуват по принцип, остават три милиона. Бъдете сигурни, че от тях около 1 милион, демек 33 %, са роми и турцизирани българи, т.е. абсолютно неграмотни. Те изобщо не гледат дебати и кой кандидат какви идеи има. Към тях добавете и пенсионерите, които априори подкрепят БСП, на тях и магаре да сложат от партията, пак ще гласуват за него. Кога ще разберете, че вотът на грамотните хора отдавна няма никакво значение?
347
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цялата държавна машина и т.н. социологически агенции са впрегнати за да втълпят на такива като вас,че Плевнелиев ще спечели! Тъпите гербери не изтъкват предимствата на своя кандидат, а недостатъците на опонентите му! Но това не го прави по-добър от тях и по- подходящ за президент!Толкова ограничен кандидат за президент не е имало до сега!!! Служи си с клишета, изразява се неясно, на въпроса отговаря с въпрос, под позитивна кампания разбира да се усмихва като селски *** с повод и без повод.Най-идиотското му изявление, е че казвал най-много не на министър -председателя Борисов и бил най-честния министър!!! Което означава, че другите министри от правителството на ГЕРБ са безгласни букви и не дотам честни!Да не говорим, че бил немски възпитаник!!! А, отговорът му на въпроса Защо харесва Стефан Стамболов? просто ме разби:Харесвам Стамболов заради ясната външна политика с партньорите, които устояват стойностите на България и на Европа.
346
2
 
14
 
! Отговори
до 350 преди 12 години
Плевнелиев може да изрита ГЕРБ.Със своята политическа импотентност може да провали единствено тези дето са го издигнали. За съжаление... пак ние ще платим експеримента на политическа длъжност да се назначи неполитик
345
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 350 айде още едно левче изкара. Че в ГЕРБ няма ли крадливи как мислиш. Навсякъде има и крадливи и некрадливи. Ако са много честни защо страната утъна за две години много повече отколкото при Станишев?!?!?!