Цветанов не се спрял, само две нощи си спал вкъщи

В малките населени места се родила идеята за изнесени заседания на МС
Обновена: 21 окт 2011 22:07 | 21 окт 2011 22:06,
167
Цветанов не се спрял, само две нощи си спал вкъщи
Снимка: БТА

През цялата кампания съм обиколил 201 населени места във всичките 28 области на страната и съм спал у дома си само две нощи, каза Цветанов.

Председателят на предизборния щаб на партия ГЕРБ закри предизборната кампания в кюстендилското с. Слокощица, след като днес обиколи и деветте общини в Кюстендилска област.

Пред БТА Цветанов заяви, че именно от тези срещи в малките населени места в страната се е родила идеята да се провеждат изнесени заседания на МС. Той е обсъдил идеята и с премиера Бойко Борисов и тя е била приета, допълни Цветанов.

Според него с изнесените заседания ще могат да бъдат обсъдени конкретните проблеми на населените места, както и да се дискутират европейското финансиране и инфраструктурните проекти.

Цветан Цветанов добави, че се предвижда в следобедните часове на тези заседания да участват и кметовете на съответните общини.

Най-вероятно изнесени заседания на МС в страната ще започнат да се провеждат от началото на следващата година, каза Цветанов.

Председателят на предизборния щаб на партия ГЕРБ заяви още, че на тези избори очаква много по-добри резултатите от местните избори през 2007 година.

Жителите на Слокощица му подариха сушени кюстендилски череши в знак на благодарност за ангажираността му в опазването на реколтата от череши в района през последните две години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
2
 
2
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ЛОШО!ГЕРБ, както и БСП не са от ДОБРИТЕ, а от ЛОШИТЕ!!!Проблема на Борисов е Либерализма на партията му, е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ и това прави ГЕРБ, както и комунизма, ЛОШИ за собствения си народ. Явно провалилата се философия на американския "свръхлиберализъм", който вкара света в поредната глобална криза, вече не си иска и от самите американци В съвременните индустриални общества се наложиха два пътя за развитие...:- Първия е десният - Американския или "Либерализма", в основата на който е заложена Анархията или Бездържавието. Дивата алчност, при която - По-силния (партийно или финансово) винаги е по-прав При Либерализма богатите стават по-богати, а бедните по-бедни Държавата овладяна от монополите (както и при Комунизма) е крайната цел на Либерализма или това са бляновете за: Света като едно голямо село / или комунистически лгер (Без, обаче, да казват в това село кой ще е кмета, попа, даскала и полицая, кой ще оре на нивата и кой ще проси)От краха на комунизма и бушуващата днес поредна Американска финансова криза, вече знаем, че ЛИБЕРАЛИЗМА И КОМУНИЗМА са Път за никъде!!!- ГЕРБ СЛЕДВА ТОЗИ ПЪТ ПЪТЯ НА ЛОШИТЕ Защото днес 5% от населението притежава 97,5% от богатствата на народа ни!!!ЗАРАДИ ТОЗИ ВЪЛЧИ ЛИБЕРАЛИЗЪМ АМЕРИКАНЦИТЕ ВЕЧЕ СА ПО УЛИЦИТЕ, А НИЕ СПИМ!- Втория път за развитие е левият - Европейския или Демокрацията Общество, което се управлява от или в името на мнозинството граждани. Това ще рече, не в полза на най-богатите, а напротив, те се товарят данъчно от обществото поради това, че печелят от него и се въвеждат регулации на алчността им- Днес дори в САЩ го направиха, като посегнаха на своята Светая светих, на Свещенната американска крава банковата си система- ТОВА Е ПЪТЯ НА ДОБРИТЕ, ЗА КОЙТО СКАЧАХМЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ И КОЙТО ДНЕС В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОПОВЯДВА ОТ НИКОЯ ПАРТИЯ!!!
146
2
 
7
 
! Отговори
тарикати преди 12 години
Пак намират вратичка за харчене на излишни пари за бензин, командировъчни и ол инклузив хотелски спанета. А как ще бъде гарантирана сигурността на тези изнесени заседания и на министрите? Под малки населени места Пампорово, Боровец и скъпите морски курорти ли следва да подразбираме?
145
2
 
4
 
! Отговори
Бойко преди 12 години
Горкичкия,ще получи награда.
144
1
 
4
 
! Отговори
акуд преди 12 години
!!!! НОВА, СИЛНА И ЕДИННА БЪЛГАРИЯ !!!! нека изхвърлим анти БЪЛГАРСКИТЕ партии
143
1
 
3
 
! Отговори
Загрижен преди 12 години
Ами кой *** жена му през това време.В живота празно няма.Защото щом той липсва,трябва някой да топли семейното легло.
142
1
 
5
 
! Отговори
хора преди 12 години
Утре е нашия ден!! Да гласуваме .....много сме .....Нека упражним властта си........
141
4
 
4
 
! Отговори
жалък си 159 преди 12 години
Какво те бърка какво има Росен Плевнелиев ?!?Работил е ,находчив е бил ......няма сарай!!! ... И да не се счита за реклама !!!! -...Но аз предпочитам богат президент вместо голтак дето само ще си пълни гушата.
140
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 150, за повече информация се обърни към Плевнята с неговите "Законни" вили на морето и скромно домче.
139
1
 
6
 
! Отговори
старшината преди 12 години
Цветанов не се спрял, само две нощи си спал вкъщи - а като се прибере у дома що го чака: жена му Десислава и три дъщери.С кой да си пие една ракия? А сега това беше като отпуск за военен извън гарнизона... Кеффф...
138
3
 
9
 
! Отговори
Народен избирател преди 12 години
И след 9 месеца пак изненада.Него го нямало в къщи, а жена му бременна и пак ще ражда женско.Те за това са приятелите да ти свършат работата в къщи - да поливат цветята, да пазаруват, да платят тока и нацепят дърва и най-накрая да оправят и жената. Природа - какво да се прави, скоро пак ще цъфне някоя калинка от провинцията за любима жена.Знам поне за кой няма да гласувам, вземам една друга бялетина и край, само да не е от партията на човека от Банкя.
137
3
 
5
 
! Отговори
до 154 преди 12 години
Истина е и аз си мислех ,че Борисов много умее да преценява на кого да се довери .В това е част от успеха муV!
136
8
 
6
 
! Отговори
не е било преди 12 години
преди държавник да се слее с народа........сега го видях : Цветан Цветанов е човек от народа.За всеки намери добра дума и сърдечна усмивка. У този човек няма завист към успеха на ближния!Раздава се ,за да помогне!!
135
8
 
5
 
! Отговори
възхитен преди 12 години
от всеотдайността на вицепремиера Цветан Цветанов!Завиждам на Премиера за верните му хора.........
134
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ИЗЛЕЗТЕ БЪЛГАРИ И ПОМЕТЕТЕ 20 ГОДИшНИТЕ СИ ГОСПОДАРИ...ОТ ПРЕХОДА..
133
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Румен Петков се оказа доста щедро възнаграден за шетането си по висшите етажи на властта. Успял е да спести достатъчно милиончета, за да си купи богаташка къща с няколко спални и кипро паркче в любимия град на Камата Барселона,Изгоненият от Тройната коалиция МВР министър не си е губил времето, макар че не изкара цял мандат като полицай 1 на държавата България. Ясно е, че сал една министерска, още по-малко депутатска заплата, за такава крупна и далновидна инвестиция не стигат.
132
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е не е ли вярно това което пише 148 ? А -а- - забравих , вече апартаментите може да са станали повече от шест , пък и Цецо защитаваше някаква физкултурна докторантура , та може вече да не е само *** даскал по бяганя и скок от място ! Сори .......
131
6
 
11
 
! Отговори
До 144 преди 12 години
Не , това е Цецо физкултурника с шесте апартамента !
130
3
 
5
 
! Отговори
убавецо преди 12 години
аз съм либе,аз съм
129
2
 
9
 
! Отговори
веско потния преди 12 години
ей тва не е ли Цецо Убавецо
128
9
 
8
 
! Отговори
чичо преди 12 години
(КАЛФИН,КУНЕВА,ГОЦЕ,ТРАКТОРА,ДОГАН)-----ЕТО ТОВА Е БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ.ЗА КОЙТО ОТ ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА ГЛАСУВАШ Е ВСЕ ЕДНО----ТЕ СА И ЩЕ БЪДАТ ЕДНО ЦЯЛО---МАФИЯ.